Uglavnom se SVI samo nazivaju Katolicima i Pravoslavcima.
Gotovo da nema onih koji ZIVE jevandjelje.
Ako ih i ima, njih je vrlo malo, i uglavnom su to starije osobe koje imaju konzervativniji stav, i dobro porodicno vaspitanje.
Modernizam je uglavnom svuda prisutan.
Ponavljas se, vec sam odgovorio na drugoj temi!
Mozes ih ti zvati i "zaostalim", ali ostaje cinjenica da pravi pravoslavci i katolici NE VRSE ABORTUSE!
Cemu ovakve lazi, cemu opravdavanje ubijanja dece pod izgovorom generalizacije, da i drugi ubijaju decu? Ako crkva to zabranjuje, cemu onda prica da se ona ne bori dovoljno protiv promiskuiteta, cemu prica da ne podstice dovoljno moralne vrednosti i ne propoveda dovoljno protiv takvog nacina zivota?
Ona svakako to cini, ali ljudi ne slusaju!
Kriviti crkvu da "ne propoveda dovoljno" a sa druge strane pravdati ubijanje dece vas koji propovedate moralne vrednosti je gnusno!
Cemu propovedanje ako ne sprovodite to u delo, vi cak ubijate decu u svojim bolnicama?
Cemu dakle opravdavanje onoga sto radi vasa crkva?
Izgleda da bi ti branio koje god zlocine svoje crkve, samo da ona ispadne bezgresna!
Pa vi ni recju jednom niste osudili ubijanje dece, sve sto ste radili je teolosko opravdavanje tih ubistava! Cak ste to branili biblijom!
Zasto to radite ako savesni adventisti itekako priznaju da je to zlocin i osudjuju svoju crkvu zbog toga? Pitanje je zasto vi onda to branite, zasto sami sebe sramotite i svoju crkvu?
Ja da sam adventista nikada ovo ne bi branio! To je bolesno!
Znaci ti koji ovde podrzavas abortus i pravdas svojoj crkvi abortus, osudjujes nas koji ne podrzavamo abortus i govoris za nas da se mi nedovoljno borimo?
Katastrofa!