Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kakav je to čovjek koji iz posta u post ljude koji iznose činjenice naziva lažovima?

Čovek kome je kult isprao mozak, pokvario prirodu. Dakle žrtva kulta.

I ja im se unaprijed ispričavam, ako mi pokažu da lažu oni koji o tome govore.

Problem je što ti neće pokazati, jer oni koji o tome govore ne lažu.

Naime, čim je njihov "ttelog" Bogdanović (ne ovaj ovdašnji) morao da Svetim Pismom "opravdava" to što njegov "ostatak" čini, i po običaju napada nas kao "klanjaoce" fetusa, dovoljan je dokaz da oni zaista u svojim bolnicama za novac vrše abortuse na zahtev.

Ujedno, stvar je još i gora, jer oni sebi daju za pravo da odlučuju ne samo kada počinje život, nego i šta je ljudsko biće.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovo je najbolji pokazatelj i dokaz da Marko vrlo dobro zna da se u njihovim bolnicama vrše "abortusi na zahtjev". Kakav je to čovjek koji iz posta u post ljude koji iznose činjenice naziva lažovima?

Ne zna on Slape, on misli da se to ne desava..

Naime, čim je njihov "ttelog" Bogdanović (ne ovaj ovdašnji) morao da Svetim Pismom "opravdava" to što njegov "ostatak" čini, i po običaju napada nas kao "klanjaoce" fetusa, dovoljan je dokaz da oni zaista u svojim bolnicama za novac vrše abortuse na zahtev.

I ja sam to rekao, zasto oni moraju da brane abortus i izvode teoloske akrobacije da bi to opravdavali, ako je njihova crkva veliki borac protiv abortusa? Zasto sebe da kompromituju pravdajuci to, i zasto svi ovi na forumu insistiraju da je abortus po bibliji dozvoljen?

Zato ja sumnjam da je ovo istina.. Sto bi inace Bogdanovic bezveze branio abortus, i sto bi oni branili abortus, koji je razlog tome?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zato ja sumnjam da je ovo istina.. Sto bi inace Bogdanovic bezveze branio abortus, i sto bi oni branili abortus, koji je razlog tome?

Da bi odbranili sebe i svoje postupke. Ali ne pred nama, za nas je rezervisana optužba da "obožavamo" fetuse, nego pred "vernicima" koji bi se pitali kako i zašto.

Kao i u svemu ostalom, i u ovome adventisti jednu katastrofu (a ovo jeste katastrofa) maskiraju drugom katastrofom, doslovno lažima i pravdanjem ubistava nerođene dece samim Pismom. (Što se i dalo očekivati jer su oni sve svoje budalaštine i pravdali Pismima).

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ponavljas se, vec sam odgovorio na drugoj temi!

Mozes ih ti zvati i "zaostalim", ali ostaje cinjenica da pravi pravoslavci i katolici NE VRSE ABORTUSE!

Pitaj one koje odlaze na abortuse, recice ti ili da su Ateistkinje, Muslimanke, ili Pravoslavke ili Katolkinje, u zavisnosti gde se nalazis.

Adventisti postuju ustanovu braka i nemaju odnose pre braka.

Sto se tice bolnica, uglavnom SVE bolnice podpadaju pod Jurisdikciju crkve koja je vecinska.

Na samom ulazu u klinicki centar postoji crkva "SVETI VRACI - Kozma i Dajan"

Potom bolnica Sveti Sava.. itd..

Dakle, u tom smislui vi ubijate decu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Adventisti postuju ustanovu braka i nemaju odnose pre braka.

Adventisti nemaju odnose ni u braku. Adventiskinje zatrudne od smoga u zraku. ;)

Sto se tice bolnica, uglavnom SVE bolnice podpadaju pod Jurisdikciju crkve koja je vecinska.

Jesi li ti sav svoj? Bolnice su uvijek u vlasništvu onoga tko financira njihovu izgradnju. Na primjer, Katoličkva Crkva u Hrvatskoj nema niti jednu bolnicu u svom vlasništvu. U Americi Katolička Crkva ima bolnice u svom vlasništvu, ali nema šanse da se tamo vrše abortusi. Vi adventisti, pak, gradite svoje bolnice, između ostalog, i zbog "krvarine" - zarade na ubijanju nevine djece.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Svoj greh u se i u svoje kljuse, a drugima u zube ne gledaj jer nije pristojno.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Adventisti nemaju odnose ni u braku. Adventiskinje zatrudne od smoga u zraku.

Stvarno??? Neverovatno!!! Sav sam se naježio, kako je to duhovno...

Jesi li ti sav svoj? Bolnice su uvijek u vlasništvu onoga tko financira njihovu izgradnju. Na primjer, Katoličkva Crkva u Hrvatskoj nema niti jednu bolnicu u svom vlasništvu. U Americi Katolička Crkva ima bolnice u svom vlasništvu, ali nema šanse da se tamo vrše abortusi. Vi adventisti, pak, gradite svoje bolnice, između ostalog, i zbog "krvarine" - zarade na ubijanju nevine djece.

Nažalost, sav svoj nije. Kao ni svi oni koji zbog ovoga ili onoga istinu zamene lažima američkih gatara iz kukuruzišta.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
stvarnoslap said:
Ovo je najbolji pokazatelj i dokaz da Marko vrlo dobro zna da se u njihovim bolnicama vrše "abortusi na zahtjev". Kakav je to čovjek koji iz posta u post ljude koji iznose činjenice naziva lažovima?

Slape, u pravu si ja dobro znam da se u adventistickim bolnicama ne vrse abortusi.

[/QUOTE]

Mire, a ko je taj Bogdanovic? Ko je taj koji brani aboortuse? Ja ih sigurno ne branim.

Ovo je za moga prijatelja Dartha:

RIM -
Prakticirajuci katolicki vjernici u svijetu mahom
ne prihvacaju nauk svoje Crkve o spolnom moralu.

Darth, sta ti mislis da li je tako?
Kad ne bi bilo tako ne bi bilo stotine hiljada abortusa godisnje u maloj drzivi Hrvatskoj.

Darth, jesu li i ti bili u kukuruzistu?????

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Natrag