- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Što uzalud uzimate ime Boga.
Zar odbijaš Božji blagoslov? Ili hoćeš reći da ti ni on ne može pomoći?
Ipak, blagoslovio te Trojedini Bog Otac, Bog Sin i Bog Duh Sveti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Što uzalud uzimate ime Boga.
Jedini koji ovde uzimas uzalud ime Boga si ti!
Kazes da kaznjava kineze jer jedu miseve,
a oni i ne znaju da ne smeju jesti,
Eda li je Bog nepravedan?
A ako si ti vec toliko zabrinut za ljude idi u kinu da im propovedas, sto nama ovde popujes, mi ne jedemo miseve!
Jak si ti sluga Bozji, samo na recima i to poganim!
Nije li Jona morao da propoveda ninevljanima pre nego ih Bog kazni, jer nisu znali da su gresni? A ti kazes da treba da kazni nevine?To ih ne opravdava. Ti si sam sebi bog. Pa misliš da su i oni.
tvoj bog jeste. On bi mučio ljude zauvijek za grijehe počinjene u životu.
Ja što kažem biće, što ti kažeš neće.
Čovječe zalutali, Bog te blagoslovio i sebi vratio.
Nije li Jona morao da propoveda ninevljanima pre nego ih Bog kazni,
jer nisu znali da su gresni?
A to govoris jer si lenstina kukavica i neces nista da uradis za Boga! Jedino u cemu ti uzivas je da nerviras ljude!
Ti bi ih pobio i ako nisu svesni svojih greha, dok Hristos kaze 'oprosti im Oce jer ne znaju sta cine'!
Bog nikada ne kaznjava one koji nisu svesni svojih greha,
A ti neces da propovedas jadnim kinezima nego govoris da treba da 'pocrkaju" nesvesni greha! Sta oni znaju da ne treba jesti miseve?
Ne kaki ovde! Sram te bilo!
Evo kako si osporen.
Za 24 sata 2.000 novih slučajeva zaraze koronavirusom: Situacija se ne smiruje
Broj mrtvih od virusa Kovid-19 sada iznosi 1.665
Neka ti Trojedini Bog da da se ne veseliš i ne naslađuješ tuđoj nesreći.
Pa nema da nisu svesni svog greha, osim male dece i onih koji imaju Daunov sindrom i slične bolesti.
Ostali svi su svesni.
A koju ti falinku imaš pa ti Bog dopušta da nekažnjeno ovako laprdaš?
Evo nas ne kaznjava jos nije virus ni stigao u srbiju! Da neces mozda da prorices da ce i nas virusom da tamani?Vas i Kineze kažnjava jer odbijate nauku Biblije
A kinezima jadnima ne propovedas da se pokaju ni ti ni tvoja zajednica! Po vama oni i treba da "pocrkaju"! Isto si rekao i za indijance da su "pocrkali jer su pagani", tvoj bog ih kaznio!Oni su za vas pojam moralnosti, pokajali se i obratili, a vi nećete
Ajd malo smiri se.
Neki jesu, ali vecina nisu, zato je i rekao za njih "oprosti im Oce jer ne znaju sta cine"! Tako ne mozes kazniti nekog ko ne zna da je kriv!Hoćeš reći da fariseji nisu bili svesni greha. To bi ti voleo, da se spasiš onako na mala vrata.
Pa nema da nisu svesni svog greha, osim male dece i onih koji imaju Daunov sindrom i slične bolesti.
Ostali svi su svesni.
Ne videh to, gde ste upozorili kineze da ne nastvljaju da jedu miseve jer ce ih bog u suprotnom sve pobiti? Eno ih jedu i dalje a vaseg upozorenja nigde!Mi već propovedamo odavno, a vi ništa niste nikakvo svetlo zato će vam Bog uzeti i onaj 1 dinar kojeg niste umnožili.
Znam ja da je za tebe nauka Biblije što si rekao meni da radim.
Evo kako si osporen.
Za 24 sata 2.000 novih slučajeva zaraze koronavirusom: Situacija se ne smiruje
Broj mrtvih od virusa Kovid-19 sada iznosi 1.665