Katolicizam i njegovi plodovi

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Jedini koji ovde uzimas uzalud ime Boga si ti!

Po vašim molebanima se vidi da vi uzimate uzalud ime Boga.

Kazes da kaznjava kineze jer jedu miseve,

Naravno.

a oni i ne znaju da ne smeju jesti,

To ih ne opravdava. Ti si sam sebi bog. Pa misliš da su i oni.

Eda li je Bog nepravedan?

tvoj bog jeste. On bi mučio ljude zauvijek za grijehe počinjene u životu.

A ako si ti vec toliko zabrinut za ljude idi u kinu da im propovedas, sto nama ovde popujes, mi ne jedemo miseve!

Vama će Milo da popuje uzimanjem idola.

Jak si ti sluga Bozji, samo na recima i to poganim!

Ja što kažem biće, što ti kažeš neće.

Uzeće vam se idoli i trebaju, da ih Bog razbije u prah.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To ih ne opravdava. Ti si sam sebi bog. Pa misliš da su i oni.
Nije li Jona morao da propoveda ninevljanima pre nego ih Bog kazni, jer nisu znali da su gresni? A ti kazes da treba da kazni nevine?

A to govoris jer si lenstina kukavica i neces nista da uradis za Boga! Jedino u cemu ti uzivas je da nerviras ljude!

tvoj bog jeste. On bi mučio ljude zauvijek za grijehe počinjene u životu.

Ti bi ih pobio i ako nisu svesni svojih greha, dok Hristos kaze 'oprosti im Oce jer ne znaju sta cine'! Bog nikada ne kaznjava one koji nisu svesni svojih greha, zato je i poslao Svetog Duha da ljude osvedocava u greh, zato im i propoveda evandjelje da se pokaju! A ti neces da propovedas jadnim kinezima nego govoris da treba da 'pocrkaju" nesvesni greha! Sta oni znaju da ne treba jesti miseve?

Ne kaki ovde! Sram te bilo!

Ja što kažem biće, što ti kažeš neće.

Ma sta mi naprica! Po ovom se vidi da si' ti sam sebi bog'!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Nije li Jona morao da propoveda ninevljanima pre nego ih Bog kazni,

Vas i Kineze kažnjava jer odbijate nauku Biblije.

jer nisu znali da su gresni?

Oni su za vas pojam moralnosti, pokajali se i obratili, a vi nećete.

A to govoris jer si lenstina kukavica i neces nista da uradis za Boga! Jedino u cemu ti uzivas je da nerviras ljude!

Ajd malo smiri se.

Ti bi ih pobio i ako nisu svesni svojih greha, dok Hristos kaze 'oprosti im Oce jer ne znaju sta cine'!

Hoćeš reći da fariseji nisu bili svesni greha. To bi ti voleo, da se spasiš onako na mala vrata.

Bog nikada ne kaznjava one koji nisu svesni svojih greha,

Pa nema da nisu svesni svog greha, osim male dece i onih koji imaju Daunov sindrom i slične bolesti.

Ostali svi su svesni.

A ti neces da propovedas jadnim kinezima nego govoris da treba da 'pocrkaju" nesvesni greha! Sta oni znaju da ne treba jesti miseve?

Mi već propovedamo odavno, a vi ništa niste nikakvo svetlo zato će vam Bog uzeti i onaj 1 dinar kojeg niste umnožili.

Ne kaki ovde! Sram te bilo!

Znam ja da je za tebe nauka Biblije što si rekao meni da radim.

Evo kako si osporen.
Za 24 sata 2.000 novih slučajeva zaraze koronavirusom: Situacija se ne smiruje
Broj mrtvih od virusa Kovid-19 sada iznosi 1.665

telegraf

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vas i Kineze kažnjava jer odbijate nauku Biblije
Evo nas ne kaznjava jos nije virus ni stigao u srbiju! Da neces mozda da prorices da ce i nas virusom da tamani? :)

Oni su za vas pojam moralnosti, pokajali se i obratili, a vi nećete
A kinezima jadnima ne propovedas da se pokaju ni ti ni tvoja zajednica! Po vama oni i treba da "pocrkaju"! Isto si rekao i za indijance da su "pocrkali jer su pagani", tvoj bog ih kaznio!

Ajd malo smiri se.

Necu! Sto, smeta ti sto ti spamujem postove? Odsad samo na tvoje postove odgovaram!

Hoćeš reći da fariseji nisu bili svesni greha. To bi ti voleo, da se spasiš onako na mala vrata.
Neki jesu, ali vecina nisu, zato je i rekao za njih "oprosti im Oce jer ne znaju sta cine"! Tako ne mozes kazniti nekog ko ne zna da je kriv!

Zato su im apostoli kasnije i govorili da su ga razapeli nesvesno i da se pokaju, i tek tada su namerno odbacili poruku!

Ti hoces da kaznis kineze koji su nesvesni greha! I nas hoces isto tako nesvesne da kaznis!

Teologija ti je NULLA!

Pa nema da nisu svesni svog greha, osim male dece i onih koji imaju Daunov sindrom i slične bolesti.

Ne lupetaj, ne bi se prolovedalo da su ljudi automatski svesni da cine greh! Cemu onda propovedanje, sto i ti ovde palamudis nama ako smo svesni greha?

Pokazujes se pre svega neiskren, zatim bezobrazan, a na kraju dokazujes da si spamer!

I ja cu tebe da spamujem najzesce!

Ostali svi su svesni.

To mislis zato sto si ti svestan svoje bezobrastine da su i drugi? Opet se projektujes!

Mi već propovedamo odavno, a vi ništa niste nikakvo svetlo zato će vam Bog uzeti i onaj 1 dinar kojeg niste umnožili.
Ne videh to, gde ste upozorili kineze da ne nastvljaju da jedu miseve jer ce ih bog u suprotnom sve pobiti? Eno ih jedu i dalje a vaseg upozorenja nigde!

Znam ja da je za tebe nauka Biblije što si rekao meni da radim.

Koja biblija ti je ni ne citiras!?

Evo kako si osporen.
Za 24 sata 2.000 novih slučajeva zaraze koronavirusom: Situacija se ne smiruje
Broj mrtvih od virusa Kovid-19 sada iznosi 1.665

Jel smes da proreknes krajnji ishod?
Hoce cela evropa da pocrka ili samo kinezi?

Haha, samo kineze je kaznio a njegovi protestanti jedu necisto! :)

Natrag