- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Stvarnoslap.
Ellen White je služila živom Bogu.
Bogohulnica, kradljivica, lažljivica, brakolomka i alkoholičarka služila Boga!?!?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stvarnoslap.
Ellen White je služila živom Bogu.
Ispričaj nam, da vidimo da li ima u tebi išta od posvećenja.
Izvoli.
Ja sam za svojih 30 godina u Adventizmu - doživeo bezbroj iskustava sa Bogom.
Isus mi je u viziji par puta pokazao svoju slavu.
Prvi put prilikom krštenja kada mi se ukazao u pratnji dva reda anđela.
Drugi put kada me je pozvao u službu vesnika i propovednika.
A potom u viziji u sobi, u beloj haljini sa zlatnim pojasom oko struka.
Što je u meni stvorilo nebesku radost.
Ti si pisao na ovom forumu o mnogim objavama koje si navodno dobio, a znaš i sam da se nisu ostvarile i da te ni tvoja braća u adventizmu ne podržavaju u tome.
Značajnu potragu za ispisanom papinskom tijarom proveo je 1905. Chas T. Everson, adventistički misionar koji je služio u Italiji. Na zahtjev nekoliko crkvenih vođa, posebno prof. Williama Prescotta, vodećeg adventističkog edukatora, Everson je proveo temeljitu istragu koja ga je providno odvela u samu papinu garderobu, gdje se čuvaju neke tijare.
Papa Pavao VI. je napustio korištenje tijara nakon Drugog vatikanskog sabora, simbolički je odloživši na oltar u bazilici sv. Petra i poklonivši vrijednost tijare siromašnima i od tog novca izgradio naselje na periferiji Rima za beskućnike. Od tada ni jedan papa nije nosio tijaru, iako na to ima pravo."
Isabeleta
Bog daje darove svakome ko zeli da sluzi Bogu celim srcem, i ko mu se predaje.
Istina, daje ih i odabranima za posebnu sluzbu.
Meni je Bog istina dao duhovne darove.
Ali, svaki duhovni dar povlaci i vise odgovornosti.
Vec mi je dao sve da bi mi pokazao svoju milost, ljubav, i radi sluzbe na koju me je pozvao kao propovednika i vesnika Bozjeg.