Nisam mislio na poslednjih sedam zala, već na sudove koji polako počinju da se izlivaju, a koji nagoveštavaju vreme kraja i Hristovog drugog dolaska, u ovom vremenu u kome još uvek postoji mogućnost za pokajanje.
I ove prirodne manifestacije će biti sve razornije i šire, i predstavljaće kapislu za uvođenje globalnog nedeljnog zakona.
U vreme kada se dogodi zemljotres u Japanu, i neke prirodne katastrofe nakon nega, Vatikan je izašao sa obaveštenjem - da ako se ove katastrofe nastave ovim tempom, da će morati da se uvede Božji zakon.
Mire, ja nisam rekao da poznajem srca, što ne znači da ne mogu da u susretu sa ljudima vidim da li su obraćeni ili ne, i da Bog ne može u to da me osvedoči.
Obraćen ili neobraćen čovek je kao otvorena knjiga koju može da čita svako ko poznaje šta znači pravo obraćenje, jer manifestacije su vidljive na oko.
Što se tiče nekih proročanstava, ja sam imao ovakva otkrivenja za pojedine ljude - da će se nešto desiti u skoroj budućnosti a vezano je za njih, ili šta će oni uraditi u nekim situacijama, i oni to znaju jer sam im to lično izneo, i osvedočeni su da je to bilo Božje otkrivenje.
Kada mi Bog bude nešto dao, i ako mi bude dao - ja ću to posvedočiti, možda ne javno, već lično.