bolje je dzaba lezati nego dzaba raditi! izdrzimo jos desetak godina onda ce neka nova revolucija i novi socijalizam....kako bi sad lepo bllo spremas se na odmor a sve placeno,posao te ceka,stan,zdravstveno,besplatno.....da vecinom u celoj zemlji je slicna situacija,bolje prodjes kad radis kod kineza plata jest manja ali je redovna.nervira me odnos poslodavac-radnik,i sto se radnici toliko plase sefova.posteno radis i dajes neki svoj maksimum bio tu sef ili ne bio.evo ide sef,gazda ili kako god,i onda nastaje opsti stampedo kao da do tad niko nije nista radio ili bio na svom radnom mestu,nikad nisam toliko strahovala od sefova,pa sta moze?dati mi otkaz,pa sta,takvih firmi ima ako on mene ne ceni kao radnika koji njemu zaradjuje hleb i donosi profit zasto bi ja njega cenila kad mi ne plati ni onoliko koliko treba a kamoli bonus,uslovi rada,regres,godisnji,topli obrok i sve ono st je po zakonu duzan,i sad ja treba da se stidim,krijem ili sta vec kad sef naidje,i da se davim onim sendvicem za koji nemam vremena ni posteno da ga odmotam a kamo li u miru da doruckijem.radnici su dosta doprineli da se sefovi tako ponasaju,pristaju na sve i manje plate i duzi radni dan,neznam da smo u skandinavskim zemljama gdje je dan 3-6mjeseci cini mi se da niko nebi isao kuci.vredjanje podnose,hajde i da razumem nekog ko ima malu decicu pa oni neznaju nista i treba im sve sad i odmah,takvi i da pretrpe po nesto ,nemaju kud,ali drugi ili se plase ili se uvlace pa neznam sta je gore..ma samo glavu gore bar ponos vam nemogu uzeti....