Jevrejima, glava 4

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Ja sam ti vec na to odgovorio, gde ti u tome vidis uvrede i nesto sto je receno u losem gnevljivom duhu.

Reci nekome da govori neistine nije uvreda vec treba da predstavlja ukor za nekoga ko ih iznosi kao sto ti cinis.
Ti ili neko od vas me je licno pitao kome vi sluzite i ko vas vodi, ja sam samo odgovorio na to pitanje rekavsi da vas vodi Sotona da napadate Bozju crkvu.
Nista od toga sto ti iznosis ne stoji..
Stihovi, argementi, naučavanja crkve, doktrine, istina, učenja....... ja sam za to majstor. A za ovakve razgovore ne......

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stihovi, argementi, naučavanja crkve, doktrine, istina, učenja....... ja sam za to majstor. A za ovakve razgovore ne......

Ti trebas da se pozabavis svojim icnim spasenjem i sprovodjenjem prakticnog Hriscanstva u svoj licni zivot, ne samo ti nego svi mi ovde prisutni, a ne da se bavimo pisanjem i naglabanjem o religiji.

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Ti trebas da se pozabavis svojim icnim spasenjem i sprovodjenjem prakticnog Hriscanstva u svoj licni zivot, ne samo ti nego svi mi ovde prisutni, a ne da se bavimo pisanjem i naglabanjem o religiji.

Pozdrav
Ja sam već spašen. To sam ponovio najmanje 20 X na ovom forumu. Ali Adventisti ponoviti neku ISTINU i 1.000 X džabe je..... no ne spamuj temu po staro Adventistčkom šablonu. Tema je :
Sačekao sam malo, pa pošto nema odgovora jer je ovo bolna Tačka Adventizma – Evo vam tumačenje cele glave Jevrejima 4, i da vas podsetim da Adventisti tumače da se ovde radi o praznovanju godišnjih subota, a ne da se više ne spasavmo delima i subotom, već Isusovom krvlju i verom u Njega.

Јеврејима, глава 4
[SUP]1[/SUP] Да се бојимо, дакле, да како док је још остављено обећање да се улази у покој Његов, не закасни који од вас.

Da vidimo ko ulazi u pokoj Hristov – Spasenje Hristovo, i ko to NEĆE DA ZAKASNI ?
...........................

Ali nažalost i pored svega ovoga ispunjava se sledeći stih:
Галат.2,[SUP]4[/SUP] И за лажну браћу која дођоше и привукоше се да уходе слободу нашу коју имамо у Христу Исусу, да нас заробе;[SUP] 16[/SUP] Па дознавши да се човек неће оправдати делима закона, него само вером Исуса Христа, и ми веровасмо Христа Исуса да се оправдамо вером Христовом, а не делима закона: јер се делима закона никакво тело неће оправдати.
Дела 15:10 Сад дакле шта кушате Бога и хоћете да метнете ученицима јарам на врат, ког ни очеви наши ни ми могосмо понети?
A ne ja.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
O to je tako pogrešno da ni sam ne veruješ u ono što si napisao uz svo nužno poštovanje. Vera u Hrista i krštenje vodom i Duhom je centrano učenje Adventističke crkve, krštenje koje u čoveku izaziva potpunu promenu čovekovog bića, o tome sam pisao u više navrata na ovom forumu, ali ti si namerno ili slučajno prevideo te moje komentare, i evo šta sam napisao u jednom od predhodnih komentara: Pre svega niko ne tezi da se spasi delima, vec su dela prirodan proizvod vere u Hrista, coveka na cije srce je delovala sila Svetoga Duha koja menja. Takav covek prirodno ispunjava zakon onako kako ga Duh Sveti vodi, ne zato da bi bio spasen, vec zato sto voli Boga i bliznje, i zato sto je to prirodan odraz njegovog bica. Što se tiče zakona o ishrani, svuda gde apostol Pavle upućuje da je svaka hrana dobra za jelo, on se tu zadržava u okvirima onih namirnica koje je Bog propisao kao čiste i pogodne za čovekovu ishranu. Razlog što je apostol Pavle uopšte imao potrebu da to napominje je taj što su u to vreme unutar Judeizma postojale struje koje su zabranjivale i onu vrstu namirnica koje je Bog propisao za ishranu postojećim starozavetnim zakonom o ishrani. Apostol zato napominje da je svako stvorenje od onih koje je Bog stvorio za jelo dobro. Kada bi kojim slučajem prihvatili teoriju da je apostol Pavle govorio za sva živa stvorenja koja žive na zemlji, onda su u tom slučaju tu uključene i sve divlje životinje, i sve ptice, i svi gmizavci, i sve bube, pa čak i čovek što bi prešlo u kanibalizam, jer sve svako stvorenje je dobro.. Ali nije tako, apostol se ovde zadržava u okvirima zakona o ishrani a ne van njega.. Drugo, da je moralni zakon mogao biti ukinut Isus nikada ne bi morao da umre na krstu, "JER GDE NEMA ZAKONA NEMA NI PRESTUPA" kaže jedan biblijski tekst, pa prema tome pitanje je zašto bi Isus imao potrebe da prinosi žrtvu na krstu, jednostavno je mogao da ukloni zakon i on više ne bi bio nikakva prepreka. Ipak nije tako, zakon je upravo tražio smrt onoga koji ga krši odnosno čoveka, i Hristos je postao naša zamena, preuzeo je našu osudu kojom nas zakon osuđuje kao grešnike na sebe, i preuzeo je našu smrt umrevši umesto nas. Danas on posreduje pred kovčegom zaveta u svetinji nad svetinjama na nebu, i pitanje je zašto to čini ako nema zakona? Upravo zato što zakon važi i za Hrišćane koji su i danas podložni kršenju zakona, i kada neko danas prekrši neku od zapovesti moralnog zakona on dolazi Hristu koji prinosi zasluge svoje prolivene krvi na krstu i oprašta onome koji se kaje i opravdava ga pred zakonom svojom krvlju i svojim pravednim životom, i taj čovek biva opravdan i očišćen od prestupa kao da nikada nije grešio. Što se tiče Laodikeje ( LAOS - sud / DIKEO = NAROD SUDA, Isus se u otkrivenju obraća svojoj pravoj crkvi poslednjeg vremena koja je Duhovno mlaka, i poziva je na reformu i probuđenje prave pobožnosti. To sto joj se Bog obraca na ovaj nacin ne znači da to nije prava crkva, već da ona treba iskustveno da primeni veru koju ispoveda, i to takodje znaci da će ona biti reformisana i ispuniti Božji plan objave Jevanđelja ovom svetu. U otkrivenju postoji sedam crkava koje predstavljaju stvarne crkve onoga vremena ali i sedam istorijskih razdoblja u kojima crkva deluje, Laodikeja je poslednja crkva koja ce delovati neposredno pred Hristov slavni dolazak.. Ovo je zamena teze, jer ponavljanje sa nase strane je upravo posledica vaseg ponavljanja istih pitanja i komentara po ko zna koliko puta. Prema tome, ja vas pitam, zasto postavljate pitanja i i ste komentare na koje je vec odgovoreno, a posle nas optuzujete za kopupaste?
ti laodikeja odlicno poznajes Pismo kao i drugi sagovornici kako sam primetio,i cega radi ovaj forum ima vrednost. ja bi zeleo da iznesem ipak konkretnije stvari a ocekujem i od tebe takodje. 1. gledajuc na galate ja sam takodje pisao i pitao vase adventne poglede,kako je moguce razjasniti tu gde pavle jasno ukazuje od dva zaveta kroz primer dva rodjena sina ,jednog ismaila od agare ropkinje i drugog isaka koji je moras priznati nazvan seme obecano,seme nasledja. sada pavle to jasbno predstavlja kao dva zaveta,jedan naziva sinaj gora ili agar sto pavle naziva sa jerusalimom koji danas sluzi skupa sa vama koja je robovanje,a druga je pavle kaze jasno slobodna i ona je obecanje dakle nebeski jerusalim. u rimljanima pise da je avraamu dato obecanje isak ali jasno opominje da se ne radi obecanje semenima,dakle misli opeto dbva zaveta,vec o jednom,tj. o tipu semena,o jednini. prevedeno obecanje ili nebo je dato samo kroz jedan zavet ne kroz zakon plus Isus.stoga u galatima,4.pavle KAZE DA JE KAZANO DA AVRAAMU JE ZAPOVEDJENO DA IZGNA AGARU I SINA NJEZINA! jer se to dvoje ne moze skupa naci u nebu po pitanju zaveta. stoga mi ne mozemo prenebeci to obecanje koje dolazi samo kroz Hrista.zato pavle kaze da se boji za galate da ce izgubiti Hrista koji oceponovo da se vrate na zakon. jer zakon donosi samo osudu i smrt. stoga Isus je morao doci na krst,a ne da samo skloni zakon. jer ono sto je bilo na nama je zvalo se greh,a greh se nije mogao prenebeci sklanjanjem zakona,naprotiv Bog nadodaje na pad i zakon kroz mojsija kako pavle kaze pedagoski da bi breh jos vise ucinio gresnim,da bi zrtvom Hrista dobili milost. 2. krstenje Duhom kod vas adventista je jasno osudjeno od ucitelja,crkvara da je to od djavola,buduci da apostolsko krstenje Duhom danas kroz darove negirate(to dobro znam)tako da niko od vas ne iska ni prorostvo od Hrista kao znak Duha niti jezike kao u prvoj crkvi. krstenje za oprost greha takodje nemate po apostolskoj nauci u ime Isusa Hrista vec se krstavate u nikejsko ucenje ,nikejski koncil 325.g. 3. jelo za mene ne predstavlja problem niti ucenje oko toga,to ne smeta. inace ne stoji svakako da pavle je mislio da se moze jesti ljudsko meso,ali kad kaze svako jelo se cisti molitvom onda je jasno na sto misli.ne treba ici u nepotrebnu krajnost.no petar je ukoren valjda sto je jeo ono sto bi vi nazvali kod pagana necisto.to valjda biva jasno.u davanju ,tj.odvojenju jela u starom zavetu piose zasto je to dato,to je sustinski tad bilo vazno ali kada petar dobija viziju tri puta sa neba to se ukida taj dan i do dnaas je tako. plot izmedju nas i jevreja po pitanju spasenja je ukinuta tog dana u toj viziji. laodikeja jeste kako si rekao govor poslednjem dobu,amin. ali nisi dobro razgledao sustinu tog govora. prvo Isus je onaj koji kuca na vratima onaj ko kuca kuca s polja zar ne? gde je onda Isus,vani! zasto? izgnan van,zbog ljudskog crkvenog ucenja. i sad on kuca da ga primimo. i kada on kaze sustinu on jasno kaze stanje nas danas i daje savet,tu ne treba tumacenje. on kaze mislite da ste oni koji vide,pravi,jedini,a Isus kaze(treba mu verovati) ne vidite,spei ste,trebate ocinju pomast(sveti Duh) kazete da ste bogati,sve znate,a on kaze nista bne znate,kazete da ste obuceni,a niste goli ste jer nemate krstenje na jedino dato ime za spasenje Isus,nemate krstenje Duhom. sto reci na ovo??!!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Neznam da li si pomesao Adventiste sa nekom drugom zajednicom ili ne poznajes ucenje Adventizma.

Kao prvo, po svetom pismu bez krstenja vodom i Duhom ne mozemo biti spaseni, jer je sam Isus u 3 poglavlju Jovanovog Jevandjelja rekao Nikodimu "KO SE NE RODI VODOM I DUHOM NE MOZE UCI U CARSTVO NEBESKO"

Drugo, Isus se u 3 poglavlju otkrivenja obraca svojoj crkvi jednom porukom koju naziva poruka Laodikejskoj crkvi.
Ova poruka je kao sto tekst kaze upucena Bozjoj crkvi, onima koji se nazivaju njegovim imenom.
Oni nisu ni vruci ni hladni, nisu potpuno u zajednici sa njim ali nisu ni protiv njega, zive u verskom formalizmu, imaju istinu ali tu istinu nisu primenili u svom licnom zivotu.
Zato ih Isus poziva da kupe bogata nebeska blaga, zlato zezeno u ognju koje je ziva vera koja kroz ljubav radi, haljine bele koje predstavljaju Hristovu pravednost u koju treba da se obuku, i mast ocinu koja predstavlja pomazanje Duhom Svetim koji daje duhovni vid.
Cinjenica da se Bozji narod poslednjeg vremena nalazi u ovakvom losem duhovnom stanju ne opovrgava cinjenicu da je to Bozji narod, vec Isus upravo govori o tome da ce crkva odnosno jedan njen deo poslusati ovu poruku Laodikeji i da ce sprovesti njene principe u zivot, i ta grupa koju biblija naziva ostatak ce Bog upotrebiti da u vreme kraja objavi istinu ovom svetu kada se podigne antihrist i uspostavi svoje obavezne zakone za ceo svet.

U bibliji postoje dva zaveta, zavet sa telesnim i duhovnim izrailjem kojima su dati isti uslovi spasenja a to je drzanje Bozjih zapovesti.
Takodje postoje dva zakona, obredni i moralni koji imaju svoju odredjenu funkciju i smisa o cemu sam ja vec pisao, kao i o zakonu o ishrani.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Neznam da li si pomesao Adventiste sa nekom drugom zajednicom ili ne poznajes ucenje Adventizma.

Kao prvo, po svetom pismu bez krstenja vodom i Duhom ne mozemo biti spaseni, jer je sam Isus u 3 poglavlju Jovanovog Jevandjelja rekao Nikodimu "KO SE NE RODI VODOM I DUHOM NE MOZE UCI U CARSTVO NEBESKO"

Drugo, Isus se u 3 poglavlju otkrivenja obraca svojoj crkvi jednom porukom koju naziva poruka Laodikejskoj crkvi.
Ova poruka je kao sto tekst kaze upucena Bozjoj crkvi, onima koji se nazivaju njegovim imenom.
Oni nisu ni vruci ni hladni, nisu potpuno u zajednici sa njim ali nisu ni protiv njega, zive u verskom formalizmu, imaju istinu ali tu istinu nisu primenili u svom licnom zivotu.
Zato ih Isus poziva da kupe bogata nebeska blaga, zlato zezeno u ognju koje je ziva vera koja kroz ljubav radi, haljine bele koje predstavljaju Hristovu pravednost u koju treba da se obuku, i mast ocinu koja predstavlja pomazanje Duhom Svetim koji daje duhovni vid.
Cinjenica da se Bozji narod poslednjeg vremena nalazi u ovakvom losem duhovnom stanju ne opovrgava cinjenicu da je to Bozji narod, vec Isus upravo govori o tome da ce crkva odnosno jedan njen deo poslusati ovu poruku Laodikeji i da ce sprovesti njene principe u zivot, i ta grupa koju biblija naziva ostatak ce Bog upotrebiti da u vreme kraja objavi istinu ovom svetu kada se podigne antihrist i uspostavi svoje obavezne zakone za ceo svet.

U bibliji postoje dva zaveta, zavet sa telesnim i duhovnim izrailjem kojima su dati isti uslovi spasenja a to je drzanje Bozjih zapovesti.
Takodje postoje dva zakona, obredni i moralni koji imaju svoju odredjenu funkciju i smisa o cemu sam ja vec pisao, kao i o zakonu o ishrani.
dobro,je si li onda ti krstten svetim Duhom,imal si dar Duha,govorenje u jezicima ili prorostvo kao apostoli u svim delovima kada seto dogodilo,kao danas sto poseuduju pentekopstalci,bozja crkva i jos neki i ako drze tri Boga kao gresku?ja znam da adventisti na to kazu javno da je to od djavola! ako se tako kaze kako su onda primili navodno ono sto je od djavola a bilo je od Boga na apostolima? kada se Bog promenuo?!
drugo za laodikeju si pisao da je plata poslusnima bele haljine i to je tacno.ali problem koji se navodi je da misle da su obuceni,da su bogati da vide,to je kljucni problem,a plata poslusnima je obuka u bele haljine. dakle Isus tvrdfi da ne vidis,da si slep,da si gol,nedobro krsten kroz trojsstvo i bez krstenja svetim Duhom,da si siromah,bez onih eela koje Bog zove dobar rod duha.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
dobro,je si li onda ti krstten svetim Duhom,imal si dar Duha,govorenje u jezicima ili prorostvo kao apostoli u svim delovima kada seto dogodilo,kao danas sto poseuduju pentekopstalci,bozja crkva i jos neki i ako drze tri Boga kao gresku?ja znam da adventisti na to kazu javno da je to od djavola! ako se tako kaze kako su onda primili navodno ono sto je od djavola a bilo je od Boga na apostolima? kada se Bog promenuo?!
drugo za laodikeju si pisao da je plata poslusnima bele haljine i to je tacno.ali problem koji se navodi je da misle da su obuceni,da su bogati da vide,to je kljucni problem,a plata poslusnima je obuka u bele haljine. dakle Isus tvrdfi da ne vidis,da si slep,da si gol,nedobro krsten kroz trojsstvo i bez krstenja svetim Duhom,da si siromah,bez onih eela koje Bog zove dobar rod duha.
Evo ti brate neke od zabluda Adventizma, da bi lakše mogao komunicirati sa Laodikejom.
Verovatno ih ima bar još ovoliko, samo ih treba iskopati. Pozdrav:
Da vidimo koliko ucenja Jehovinih svedoka ima u ovim navodima i koliko jeresi Adventizma:......
7 PAKAO – Ne postoji. To je izmišljena kategotija. Pakao je ustvari čovečiji grob ili večna smrt; BIBLIJSKA ISTINA VEC DOKAZANA PISMOM U PREDHODNIM KOMENTARIMA - Jeste ucenje i Jehovinih svedoka.....

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Jedna od biblijskih istina koje poseduje Adventistička crkva je i istina o Duhovnim darovima koje Bog daje svojoj crkvi a koji su različiti.
Jedan od najvećih je proročki dar koji se pokazivao u vreme apostola ali i u određenim periodima istorije u skladu sa potrebom.
Po bibliji ovaj dar će ponovo biti dat Božjoj crkvi u poslednjem vremenu kao sredstvo preko koga će Bog govoriti svom narodu.

Što se tiče dara govorenja jezika, on je apostolima dat sa određenom svrhom, a to je objava jevanđelja različitim narodima koji ne govore istim jezikom.
Ovaj dar znači ima određenu svrhu, i nije dat radi pozorišne atrakcije, već radi pomoći u propovedanju različitim narodima.

Nama na prvom mestu mora biti rec Božja i istina koja se u njoj nalazi, i tom istinom trebamo meriiti svaku pojavu koja se dešava, svako čudo, natprirodnu manifestaciju, jer biblija govori da i sam sotona odnosno duhovi đavolski mogu činiti čuda.

Što se tiče krštenja Duhom Svetim mog ličnog, ja sam svoju duhovnu autobiografiju odnosno iskustva koja sam doživeo u traganju za istinom, opisao u temi koju sam pokrenuo na ovom forumu pod naslovom "ISKUSTVA SA BOGOM" kao uvodni tekst, pa možeš pogledati ako želiš.

"I poslije ću izliti duh svoj na svako tijelo, i proricaće sinovi vaši i kćeri vaše, starci će vaši sanjati sne, mladići će vaši viđati utvare.
I na sluge ću i na sluškinje u one dane izliti duh svoj;
I učiniću čudesa na nebu i na zemlji, krv i oganj i pušenje dima.
Sunce će se pretvoriti u tamu i mjesec u krv prije nego dođe veliki i strašni dan Gospodnji.
I svaki koji prizove ime Gospodnje spašće se; jer će na gori Sionu i u Jerusalimu biti spasenje, kao što je rekao Gospod, i u ostatku koji pozove Gospod" ( knjiga proroka Joila 2. 28-32 ).

"I jedne dakle postavi Bog u crkvi prvo apostole, drugo proroke, treće učitelje, a potom čudotvorce, onda darove iscjeljivanja, pomaganja, upravljanja, različne jezike.
Eda li su svi apostoli? Eda li su svi proroci? Eda li su svi učitelji? Eda li su svi čudotvorci?
Eda li svi imaju darove iscjeljivanja? Eda li svi govore jezike? Eda li svi kazuju?
Starajte se pak za veće darove; pa ću vam još bolji put pokazati" ( 1 poslanica Korincanima 12. 28 ).

"Držite se ljubavi, a starajte se za duhovne darove, a osobito da prorokujete. .
Jer koji govori jezike, ne govori ljudima nego Bogu: jer niko ne sluša, a on duhom govori tajne.
A koji prorokuje govori ljudima za popravljanje i utjehu i utvrđenje.
Jer koji govori jezike sebe popravlja, a koji prorokuje crkvu popravlja" ( 1 poslanica korincanima 14. 1-4 )

Odgovor za Šardya:

Evo ti brate neke od zabluda Adventizma, da bi lakše mogao komunicirati sa Laodikejom.
Verovatno ih ima bar još ovoliko, samo ih treba iskopati. Pozdrav:

Sardy, zabluda Adventizma u odnosu na šta..?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Jedna od biblijskih istina koje poseduje Adventistička crkva je i istina o Duhovnim darovima koje Bog daje svojoj crkvi a koji su različiti.
Jedan od najvećih je proročki dar koji se pokazivao u vreme apostola ali i u određenim periodima istorije u skladu sa potrebom.
Po bibliji ovaj dar će ponovo biti dat Božjoj crkvi u poslednjem vremenu kao sredstvo preko koga će Bog govoriti svom narodu.

Što se tiče dara govorenja jezika, on je apostolima dat sa određenom svrhom, a to je objava jevanđelja različitim narodima koji ne govore istim jezikom.
Ovaj dar znači ima određenu svrhu, i nije dat radi pozorišne atrakcije, već radi pomoći u propovedanju različitim narodima.

Nama na prvom mestu mora biti rec Božja i istina koja se u njoj nalazi, i tom istinom trebamo meriiti svaku pojavu koja se dešava, svako čudo, natprirodnu manifestaciju, jer biblija govori da i sam sotona odnosno duhovi đavolski mogu činiti čuda.

Što se tiče krštenja Duhom Svetim mog ličnog, ja sam svoju duhovnu autobiografiju odnosno iskustva koja sam doživeo u traganju za istinom, opisao u temi koju sam pokrenuo na ovom forumu pod naslovom "ISKUSTVA SA BOGOM" kao uvodni tekst, pa možeš pogledati ako želiš.

"I poslije ću izliti duh svoj na svako tijelo, i proricaće sinovi vaši i kćeri vaše, starci će vaši sanjati sne, mladići će vaši viđati utvare.
I na sluge ću i na sluškinje u one dane izliti duh svoj;
I učiniću čudesa na nebu i na zemlji, krv i oganj i pušenje dima.
Sunce će se pretvoriti u tamu i mjesec u krv prije nego dođe veliki i strašni dan Gospodnji.
I svaki koji prizove ime Gospodnje spašće se; jer će na gori Sionu i u Jerusalimu biti spasenje, kao što je rekao Gospod, i u ostatku koji pozove Gospod" ( knjiga proroka Joila 2. 28-32 ).

"I jedne dakle postavi Bog u crkvi prvo apostole, drugo proroke, treće učitelje, a potom čudotvorce, onda darove iscjeljivanja, pomaganja, upravljanja, različne jezike.
Eda li su svi apostoli? Eda li su svi proroci? Eda li su svi učitelji? Eda li su svi čudotvorci?
Eda li svi imaju darove iscjeljivanja? Eda li svi govore jezike? Eda li svi kazuju?
Starajte se pak za veće darove; pa ću vam još bolji put pokazati" ( 1 poslanica Korincanima 12. 28 ).

"Držite se ljubavi, a starajte se za duhovne darove, a osobito da prorokujete. .
Jer koji govori jezike, ne govori ljudima nego Bogu: jer niko ne sluša, a on duhom govori tajne.
A koji prorokuje govori ljudima za popravljanje i utjehu i utvrđenje.
Jer koji govori jezike sebe popravlja, a koji prorokuje crkvu popravlja" ( 1 poslanica korincanima 14. 1-4 )

Odgovor za Šardya:
Sardy, zabluda Adventizma u odnosu na šta..?
Odgovor je jako prost. Njega svi znaju sem Adventista.
U odnosu na Biblijsku istinu.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Odgovor je jako prost. Njega svi znaju sem Adventista.
U odnosu na Biblijsku istinu.

To je pogresno, jer ova istina je vec pismom dokazana u ranijim komentarima.
A ja cu ti reci u odnosu na sta, u odnosu na tvoje tumacenje pisma, jer ti sebe stavljas kao autoritet tumacenja a ne samu bibliju i njen literarni i istorijski kontekst, i Duha Svetoga, jer biblija sama sebe tumaci i Duh Sveti koji osvedocava coveka da li je odredjeno tumacenje ispravno ili ne.
Ja sam od tebe na ovom forumu cuo samo JA, JA, pa JA, Ja vam kazem da je to tako, Ja se borim, Ja zelim da vas spasim iz sekte, ja sam spasen, itd..

Natrag