Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Tvoje se reči lako daju proveriti kada se nađu svi moji postovi na temi Katolici i Pravoslavci !To je pogresno, jer ova istina je vec pismom dokazana u ranijim komentarima.
A ja cu ti reci u odnosu na sta, u odnosu na tvoje tumacenje pisma, jer ti sebe stavljas kao autoritet tumacenja a ne samu bibliju i njen literarni i istorijski kontekst, i Duha Svetoga, jer biblija sama sebe tumaci i Duh Sveti koji osvedocava coveka da li je odredjeno tumacenje ispravno ili ne.
Ja sam od tebe na ovom forumu cuo samo JA, JA, pa JA, Ja vam kazem da je to tako, Ja se borim, Ja zelim da vas spasim iz sekte, ja sam spasen, itd..
Jer moje tumačenje Pisma se u 99,9 % slaže sa njihovim tumačenjem, a pogotovu sa Pravoslavnim. Tako da to tvoje JA, pa JA PADA U VODU.
Isto ovo što sam ti ja napisao - Će ti svaki Pravoslavac reći da je JERES.
A i da ti kažem zašto?
Zato što pravoslavni nauk postoji već 2.000 godina. I tu ima na hiljade vernika koji su svoje živote položili za Hrista. I njihov kontinuitet vodi od apostola !
Dok vaš kontinuitet i vaša nauka je od seljka Milera i neškolovane, bolesno ambiciozne, žene koja je patila od epilepsije....
Razlika između vas i Pravoslavlja je kao između zemlje i NEBA.
I za kraj da li sa liste napisanih JERESI ADVENTISTIČKE CRKVE ima jedna da je imaju Pravoslavci !?
Ali ovaj tvoj post je stari, jefrini trik Adventista - diskredituj sagovornika !
Ali ti si zaboravio da vas ja poznajem kako dišete............