Jerusalimski oganj

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ono o cemu sam ja pisao nisu sedam poslednjih zala, vec pocetak izlivanja Bozjih sudova koje je najavljeno zemljotresom u Japanu, kako je Bog i otkrio danas svojim slugama.

!. Ti nisi Božji već JELENIN i MILEROV sluga.
2.Orion ti otkriva datume kao i Mileru i Jeleni.
3.Nema u Bibliji drugih sudova-čaša do onih sedam koji se počinju izlivati po otvaranju sedmog pečata zar ti misliš samnom igrati te igre?
4. Znači Bog ima više sudova gneva koje izliva daj mi taj citat gde čitamo kako se sudovi izlivaju a da to nisu onih sedam sudova?
5.Reci sad konačno jel se otvorio ŠESTI PEČAT kao što Jelena uči ili nije?

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
5
VREME = 1 godina

DVA VREMENA = 2 godine

POLA VREMENA = pola godine.

To je ukupno tri ipo godine ili 1260 dana = 1260 godina.

I u Danilu i Otkrivenju postoji ovaj broj 1260.
U Danilu kao prorocko vreme dato kao tri ipo vremena, a u otkrivenju kao 1260 dana, i ovaj kontekst je jasan da se u oba slucaja radi o 1260 godina svetske istorije, i oba ova prorocanstva se odnose na isti vremenski period progonstva Bozjeg naroda od strane papstva.

Psalam 42

1 Korincanima 13 poglavlje

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
5
Ako me račun dobro služi, 30 meseci = 1277 dana!?
Pozdrav iz Banata,
paor Sopček Đura
selo POTPORANJ (Vršac)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana pricas kojestarije.

Isus je govorio o predznacima Hristovog dolaska u vidu prirodnih katastrofa, zemljotresa, polava, itd, i one predstavljaju pocetak izlivanja sudova na ovaj svet pre sedam zala koje ce pogoditi bezbozne.

Mi smo u toku sestog pecata, i to nije trenutak, vec je pecat skup dogadjaja koji se se odigrati u jednom vremenskom periodu, a ne u jednom danu.

Prva manifestacija sestogb pecata u vidu tresenja zemlje se odigrala 2011 godine, ostale ce ici periodicno.

Ako me račun dobro služi, 30 meseci = 1277 dana!?
Pozdrav iz Banata,
paor Sopček Đura
selo POTPORANJ (Vršac)

Postoji tri ipo vremena, a to je 3, 5 godina, sto iznosi 1260 dana - prorockih godina

1 vreme = 1 godina + 2 vremena = 3 godine + popla vremena = 6 meseci

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
5
Ako me račun dobro služi, 3,5 godine = 1277 dana!?
Pozdrav iz Banata,
paor Sopček Đura,
selo POTPORANJ (Vršac)

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Mi smo u toku sestog pecata, i to nije trenutak, vec je pecat skup dogadjaja koji se se odigrati u jednom vremenskom periodu, a ne u jednom danu.

Prva manifestacija sestogb pecata u vidu tresenja zemlje se odigrala 2011 godine, ostale ce ici periodicno.

Slavko pazi metak.
I.....?
Jeli se otvorio šesti pečat Mirko ili nije?
Gde je citat o nekim drugim čašama zala đe zapelo?
Znam ja da je:

ali ti Lakiću nedade citate za tvoju mantru o drugim čašama zala niti reče otvori li se ili ne šesti pečat nedaj ti da te nerviraju ovi dosadni vernici kojima je stalo do Biblije.
Dakle:

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
:bfghb::bfghb::bfghb:

Koji ste vi prevaranti.....
Sad ide nova nauka ,,ISTINA ZA OVO VREME,,neko pojačao fenjerče pa jače sija.
Sad više NIJE otvoren šesti pečat već je ,,U OTVARANJU,, da to nisi pokupio sa ulice ,,lokal u pripremi,, pa ti sinula ideja za sakrivanje nogica.

Toga u Bibliji NEMA,to može samo u klubu ponosnih papagaja.
Ili se jeste otvorio i desilo se napisano ili se nije otvorio a nigde nema onog U OTVARANJU JE U PRIPREMI :smisi:
Lakiću,Lakiću svakakvu ćeš ti vratolomiju izmisliti samo da sakriješ onog malog jelenka u tebi sa Oriona.
Prećutao si svaki odgovor...pitao sam i zašto se obrnuto prorštvo desilo u 11 glavi uopšte se nisi oglasio jer ti i tu treba neka vratolomija kojom bi nekako prikrio malog jelenka jer nije lepo priznati javno: ,,jeste sve sam lagao ali nisam ja kriv već jelena kojoj sam verovao,,

To ponosan čovek NIKAD neće moći izbaciti i očistiti se a to jelenko u tebi zna i zato uživa u svom robu.

Tebi se otvorio SEDMI PEČAT a šesti još nije....suvi genije.
Počele čaše-sudovi zala a otvaranje neba izbačeno :assassin:

Natrag