Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ellen White pre svega nije nigde govorila o svetom ognju, tako da sve sto nabacujes Adventistima i Ellen White u tom pogledu pada u vodu.
Sve ostalo je i mucno citati jer nije prozeto ljubavlju i Bozjim Duhom, vec svetovnom zajedljivoscu.
1. Grob Isusov se nije nalazio u gradu Jerusalimu, vec van grada, jer su Jevreji sahranjivali svoje mrtve van gradskih zidova u pustinji gde su pecine.
Milioni ljudi zavedeni od strane tradicionalnih crkava veruje pogresno, i iz lazi sotona stvara laz.
2. biblijski i istorijski kontekst koji sam izneo u vezi sveiog ognja je jasan, i ukazuje na sotonino sredstvo putem kojeg ce ujediniti svet u ekumenskom savezu pod vlast zveri, i uciniti da se svet pokloni veri ili antihristu kada se pojavi.
Samo ti sinko radi svoj posao,možda biljka i poraste.
Uvek kad naglasim kome pišem jave se oni kojima ne pišem i time pokazuju da ni to nisu razumeli.
Kažeš:
Ti kao da si Bože sačuvaj jelenaš ništa neveruješ.
Jesi li se zapitao Mirko zašto oganj siđe na Pedestnici kad nije bilo žrtve?
Slaviša šta ti kažeš zašto oganj silazi već 17 vekova ljudi žele čuti nešto pametno zato to tebe i pitam?Laki nas zasipa premudrošću pa mu malo pomozi.
Mi imamo glavu samo za dve noge i nismo pametni kao oni čija glava zaslužuje četiri noge.
Ma mozda bi trebalo i po tebi malo da se zalije da porastes bar u glavi.Na Pedesetnici mucenice je jos Hram postojao pa je mogla biti prisutna manifestacija sv.duh u obliku plamenih jezicaka iznad glava apostola
.No ne rece mi koja je uloga silaska ognja na svecu bradatog pope?Moz li da potvrdis necime ili je opet mix klula strazara i sekta spc u pitanju?
Meni se ipak cini da je tvoja glava prepametna za 2 noge.Jos 2 bi joj najbolje stajale pa taman ono sto zalijem da ti dobro dodje
Sve si istumbao i pomesao, cak i moje reci.
Godine pristupanja pravoslavnih crkava u Ekumenski savez:
Vaseljenska patrijaršija - Carigrad, avgust 1947.
Aleksandrijska patrijaršija - Egipat 1948.
Antiohijska patrijaršija - Damask, decembar 1946. i 1952.
Jerusalimska patrijaršija - decembar 1946, i 1961.
Ruska patrijaršija - Nju Delhi, 1961.
Srpska patrijaršija - Beograd 1965.
Rumunska patrijaršija - Nju Delhi 1961.
Kiparska crkva, Nikozija, novembar 1946.
Grčka crkva - Atina 1947.
Poljska pravoslavna crkva - Nju Delhi 1961.
Gruzijska pravoslavna crkva - Pariz 1962.
Čehosolovačka crkva - Ženeva 1966.
Američka pravoslavna crkva - Evanston 1954.
Japanska pravoslavna crkva - Ženeva 1973.
Pravoslavna antiohijska arhiepiskopija u Americi - Evanston 1954.