Jerusalimski oganj

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ovaku bedastoću još nisam čula

Kako NISI kad si je sad čula od mene....zar ti misliš da glavica kupusa zna nešto o Bogu?
Ako ti smatraš da ta biljka poznaje Boga u redu je i mrkva zna Otkrivenje jedino krastavci psalme recituju.
Kupus moraš prvo čistiti pa seckati na sitno pa ga soliti i onda udarati dok voda iz njega ne krene i ostaviš ga da se ukiseli pa je dobar da se u njega meso stavi.

Misliš li da sa biljkama ne treba razgovarati?

Pa to si ti, ali te satana vara da to ne vidis.

.

Vidim ja da me varaš kako nebi video istinu ali ne vredi ti posa.
Izađi iz tog bunara i služi Bogu.
Nekati Bog podari razum.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kako NISI kad si je sad čula od mene....zar ti misliš da glavica kupusa zna nešto o Bogu?

Taramana, pored sklonosti uvredama, sada si pridodao jos jedan greh na gomilu slabosti koje iskazujes javno na forumu ne stideci uh se, a to je oholost - Nadmenost, naduvenost.

Ja mislim ipak da je tikva tvrdja od kupusa, i da u takvu glavu nista ne ulazi, da verujem da i svemocni Bog sa takvim vockama ima problema.

Izvinjavam se ako se neko pronasao, ali se ovde misli na karakternu osobinu, bez pobude za vredjanjem ikoga, po modelu koji je vec dat.

O OHOLOSTI:
  • "Nemoj misliti da si veliki čovjek zato što ti je sjena velika kad se sunce rađa." ~ Konfucije
  • "Poniznost je protuotrov oholosti." ~ Voltaire
  • "Ponos, ta plemenita strast, nije slijepa prema vlastitim pogreškama, ali oholost jest." ~ Lichtenberg
  • "Povrijeđena oholost mnogo je opasnija od ugroženog interesa." ~ Louis Gabriel Bonald
  • "Skroman čovjek može sve dobiti, a ohol sve izgubiti, jer skromnost uvijek nailazi na velikodušnost, a oholost na zavist." ~ Antoine de Rivarol
  • “U nenadanim nesrećama ohol čovjek ne gubi samo hrabrost, nego i razboritost.” ~ Francesco Guicciardini

Izvor: WIKICITAT

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
BRAVO!
Vidiš kako si je prepoznao kao oholu,konačno si shvatio koliko je veštica bila ohola kad je učila da hrana utiče na razum i po njenoj reči ti kao vegetar bi trebao razmišljati kao recimo kupus a oni što jedu svinju kao svinja. Bogu hvala što konačno uviđaš njenu oholost i veštičarenje zato još danas spali to smeće i čitaj samo Bibliju.
Antonija mene ne razume niti je dete čitalo vešticine plagijate niti treba to raditi i istinu je rekla kako je to ,bedastoća, i jeste samo nezna povod zašto to rekoh ali ti kao prepredeni lisac to trebaš znati i reći:
,,Znam ja da je to rečeno zato što nas je Jelena proročica i glas Isusov učila da hrana utiče na razum,,
Ali lukavi lisac kao zmijica voli da laže i okrivi nekoga drugog kako nebi vešticino učenje bilo bedastoća.

Bože podari mu razum.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ponovo sumanuto iznosis neistine.

U Ellen White nema oholosti, ona nije nista plagirala, niti je pisala o bilo cemu na nacin na koji si ti to izneo.

A tvoje uvrede ce sa tobom na sud, i tvoje duhovno lose stanje koje ti je zaslepilo oci.

Izvinjavam se zbog ovoga, ali istina se mora ukazati, za tvoje, i dobro drugih.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Slaviša,prvo sedneš pa otvoriš knjige bogate i lažljive gospe i kad pročitaš SVE njene nogopise onda dođi da nešto kažeš ovako pokazuješ da pojma nemaš šta je sve pisala i pokazuješ da nisi isčitao te plagijate.Nemaš se ti šta izvinjavati jer mi od okultista ne očekujemo ni istinu ni znanje već čekamo da vidimo milost Božju na vama kad vam podari razum i veru a dotle vas žalimo kao stvorenja koja idu u oganj.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Upravo je suprotno, da si ti sve sto pises o Ellen White pokupio sa protivnickih sajtova koji pisu takve neistine, i izvrcu sve sto se da izvrnuti.

Ja imam skoro sva njena dela i mogu posvedociti da je sve neistina sto ovde iznosis, i da ti ucestvujesw u zaveri i lazima koji se iznose upravo da bi obmanule neupucene i lakoverne.

Ja razum i veru imam, i imam i rec Bozju i zajednicu sa njim, i osvedocenje Duhom Svetim, a tvoj oganj tebi licno na sramotu.

Ja ti ne zelim oganj, vec vecno spasenje, za koje znam da ces prihvatiti, ali tek kada Bog sam bude objavio istinu celom svetu, tada ces shvatiti da si isao pogresnim putem, i iznenadices se, i bice ti zao, ali verujem da ces se pokajati, jer ces otvorenim ocima gledaati slavu vecnoga, i cuti istinu svojim usima.

Amin!

Ne moramo o ovome diskutovati, a vreme ce vec pokazati.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ja samo dve stvari mogu reći:
1.Ti nisi pročitao Jelenine spise ili svesno lažeš.
2.Nadvladan si okultnim duhom koji te koristi za ruženje Božje reči i veličanje Orionske klike.

I stalno se pitam jedno ili razgovaram sa teškim duševnim bolesnikom ili veoma tvrdim masonom?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja sam procitao njene spise, i nije u tome problem, vec u tvom izvrtanju i govorenju neistina.
Strasno je ako to radis svesno, a ako radis nesvesno onda i ima leka, samo ako zelis da se osvestis.

Ja nemam okultnog duha, niti ista masonsko, jer je moje ucenje potpuno biblijsko.
Tvoje je za razliku od toga okultno i nju ejdjersko.

Za uvrede ti zahvaljujem, i ne ljutim se, jer ce one govoriti protiv tebe na sudu, a to cine i sada pred ljudima.

To sto cinis je upravo sotonin metod, jer su i Fariseji nadahnuti od sotone osudjivali Isusa da je ludak.

Inace, to je krajnje podlo, i prikazuje svu duhovnu bedu coveka koji je daleko otrisao, jer tako ne govore i ne ponasaju se i najgori ateisti..

Ali to je tvoja slobodna volja.

Pozdrav!

Natrag