Jerusalimski oganj

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, nisi valjda za ujedinjenje crkava, i vladavinu Antihrišćanskog Rima.

Moli se da prepoznaš laži od prevara, i mani se nacionalnog i verskog ponosa, nema u tome spasenja.

Voli ljude po onome što jesu po sebi - kao ljude, ne ko su i čiji su.
Kakvo ujedinjenje crkava, ovo je smesno sto vi pricate! Ni vasa crkva ovaj oganj iz otkrivenja ne pripisuje pravoslavlju, samo vi koji ste skrenuli u fanatizam!

Ovaj oganj se povezuje sa amerikom otpalim protestantizmom i antihristom, te ekumenizmom, ali ni jedan uslov ujedinjenja jos nije ispunjen da bi takvo nesto mogli tvrditi!

Sem toga to ste pogresno protumacili..

I kakav nacionalni ponos spominjes, pa ja podrzavam i Antoniju a ona je po nacionalnosti hrvatica, kakve to veze ima ko je cije vere ili nacije!? Gleda se nauka!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
I kakav nacionalni ponos spominjes, pa ja podrzavam i Antoniju a ona je po nacionalnosti hrvatica, kakve to veze ima ko je cije vere ili nacije!? Gleda se nauka!

A na ovim prostorima ste se gledali peko nišana. Ovo je pravi dokaz da se vi ujedinjujete protiv Božjeg naroda i istine kao što su se ujedinili Pilat i Irod koji nisu bili u dobrim odnosima ali su se ujedinili kada je Isusa trebalo osuditi.

Isto tako i ljuti neprijatelji Jevreji i Rimljani bivaju ujedinjeni u progonu hrišćana.

Sem toga to ste pogresno protumacili..

Još da daš razumnu analizu kako.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A na ovim prostorima ste se gledali peko nišana. Ovo je pravi dokaz da se vi ujedinjujete protiv Božjeg naroda i istine kao što su se ujedinili Pilat i Irod koji nisu bili u dobrim odnosima ali su se ujedinili kada je Isusa trebalo osuditi.

Pravi vernici se nikada nisu gledali preko nisana, to su lazi i izmisljotine. Hiljade slucajeva gde su katolici spasavali i krili srbe opet sa druge strane su srbi isto to cinili, spasavali su hrvate! Onaj Stepinac koga svi pravite zlocincem je spasavao srbe!

Necu da ulazim u politiku jer to nije dozvoljeno, ali to sto su na vrhu crkve bili pojedinci koji su cinili zlocine, ne cini crkvu zlocinackom! Crkva se o takve ogradjuje, ona propoveda evandjelje i mir a ne rat!

Sem toga i adventisti su se za vreme rata gledali preko nisana hrvati i srbi! Cak su se i vase cerkve podelile.. Ali ti naravno to krijes, jer hoces nas da ocrnis, dajuci sve jednostrano!!!

Isto tako i ljuti neprijatelji Jevreji i Rimljani bivaju ujedinjeni u progonu hrišćana.

Evo tvoje manije, to je manija gonjenja, i dijagnoza! Kako mi vas progonimo!?

Ti ne vidis da si ti ovde najglasniji u sirenju mrznje, ti mrzis pravoslavne i katolike, jer su ti isprali mozak.

Mi se ujedinili protiv vas kao, a u stvari se svi protestanti ujedinili protiv tradicionalnih tj. katolika.

Protestant znaci "protiv" , onaj koji je "pobunjenik"! Vi ste ti koji se protivite i napadate nas!

Inace, mi Srbi ne da ne mrzimo Hrvate, nego se nikada nismo ni mrzeli. Obican srpski i hrvatski narod je oduvek bio bratski narod (dokaz su forumi, video igrice i ostalo gde smo mi bukvalno braca). Ali postoje ludaci sa jedne i sa druge strane (kao ti) koje treba zaliti, jer im je ispran mozak, programirali ih od rodjenja da mrze, a kasnije i preko medija . To su cinili politicari u svoju korist i sa jedne i sa druge strane, a na vlast su ih doveli strani faktori kao u Hrvatskoj Tudjmana, tako i u Srbiji Seselja. Obojica su bili u zatvoru za vreme Tita sa razlogom jer su nacionalisti. Takve su doveli strani faktori na vlast i iskoristili su ih da razbiju jugoslaviju. Onaj ko to ne vidi taj je slobouman i ispranog mozga!

Svako malo upadne jedan takav kao ti ispranog mozga da zavadi bracu.

Još da daš razumnu analizu kako.

Ti razuma i nemas a ipak se zoves intelektualcem!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pa ti koji su ratovali se smatraju pravim vernicima svoje crkve, ostali su po njima jeretici i sektasi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, budi ozbiljan.

Padanje ognja sa neba u otkrivenju je sotonski znak, i on je povezan sa pozivom svetu da načine "IKONU ili SLIKU ZVERI" ili papstva.

Dakle, tu se ne radi o pravoj ikoni ili slici, već o pozivu svim ostalim crkvama i verama da se ujedine sa papstvom, i preuzmu njegov progoniteljski duh protiv onih koji se ne pridruže ovom savezu, i ne prihvate papske zakone koji će proisteći iz ovakvog ujedinjenja.

To je upravo razlog zašto sotona čini ovo "čudo" preko Pravoslavnog Jerusalimskog patrijarha, ( uzimajući u obzir i mogućnost prevare - što je opet od sotone preko čoveka ), zato što je to upravo poziv pravoslavnima, odnosno - ovo čudo treba da izazove versko ujedinjenje pravoslavne crkve ali i svih drugih sa papstvom, jer na to mesto gde se čudo dešava, dolaze i Hrišćani svih konfesija, i muslimani, i ostali.

U bibliji ne postoje dve vrste ognja koji će padati sa neba, ovaj navodno Božanski, i onaj od sotone zapisan u otkrivenju.

Ti kažeš da slediš bibliju.

Onda ti sugerišem sledeće.
Ako mi dokažeš pismom da je u njemu zapisano "da će se na Isusovom grobu u Jerusalimu pojavljivati nekakva vatra, i da je ona od Boga, ja ću svim srcem to prihvatiti"

Ja sam ti pokazao, i to sam znaš - da u otkrivenju postoji spuštanje vatre sa neba, ali da je to sotonska prevara u cilju poziva ljudima da načine ikonu zveri.

Ti mi daj paralelu ovome kao BIBLIJSKI kontraargument.

Izvoli.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Чудо Благодатног огња у Јерусалиму

03 субота апр 2010

Posted by radiosvetigora in Часни пост

3 коментара

cudo-blagodatnog-ognja.jpg
На Велику суботу, верни се у великим групама окупљају у цркви Светог Гроба, јер на тај дан са небеса силази благодатни огањ и пали ватру у кандилима ове цркве. Тако у једном од многих водича посвећених Васкрсу у Светој Земљи читамо:

„Хришћанско чудо благодатног огња у православним црквама је познато као највеће од свих хришћанских чуда. Оно се догађа сваке године, у исто време, на исти начин, на истом месту. Није познато да се ма које друго чудо појављује тако редовно и током тако дугог временског периода; о њему можете читати још у изворима који потичу из 8. века. Чудо се одиграва у цркви Светог Гроба, која за милионе верника представља најсветије место на земљи“. Црква Светог Гроба је, сама по себи, тајанствено место. Богослови, историчари и археолози сматрају да црква обухвата и Голготу, брдашце на којем је разапет Господ Исус Христос, исто као и „нови гроб“, недалеко од Голготе, који је примио Његово мртво тело, као што читамо у Јеванђељима. Најзад, хришћани верују да је Господ управо на том месту васкрсао из мртвих.

Svetigora.

Klasično opijanje emocijama kao kod harizmatika. Demoni im podižu emocije na najviši nivo.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, budi ozbiljan.

Padanje ognja sa neba u otkrivenju je sotonski znak, i on je povezan sa pozivom svetu da načine "IKONU ili SLIKU ZVERI" ili papstva.

Dakle, tu se ne radi o pravoj ikoni ili slici, već o pozivu svim ostalim crkvama i verama da se ujedine sa papstvom, i preuzmu njegov progoniteljski duh protiv onih koji se ne pridruže ovom savezu, i ne prihvate papske zakone koji će proisteći iz ovakvog ujedinjenja.

To je upravo razlog zašto sotona čini ovo "čudo" preko Pravoslavnog Jerusalimskog patrijarha, ( uzimajući u obzir i mogućnost prevare - što je opet od sotone preko čoveka ), zato što je to upravo poziv pravoslavnima, odnosno - ovo čudo treba da izazove versko ujedinjenje pravoslavne crkve ali i svih drugih sa papstvom, jer na to mesto gde se čudo dešava, dolaze i Hrišćani svih konfesija, i muslimani, i ostali.

U bibliji ne postoje dve vrste ognja koji će padati sa neba, ovaj navodno Božanski, i onaj od sotone zapisan u otkrivenju.

Ti kažeš da slediš bibliju.

Onda ti sugerišem sledeće.
Ako mi dokažeš pismom da je u njemu zapisano "da će se na Isusovom grobu u Jerusalimu pojavljivati nekakva vatra, i da je ona od Boga, ja ću svim srcem to prihvatiti"

Ja sam ti pokazao, i to sam znaš - da u otkrivenju postoji spuštanje vatre sa neba, ali da je to sotonska prevara u cilju poziva ljudima da načine ikonu zveri.

Ti mi daj paralelu ovome kao BIBLIJSKI kontraargument.

Izvoli.
Nema nikakvog dokaza da je ova vatra od djavola. Bog se javio i Mojsiju u obliku vatre u kupini koja ne sagoreva javio se i apostolima na pedesetnici putem vatre, Ilija spusta vatru sa neba da upali zrtvu itd.. Sama vatra po sebi ne dokazuje nista.

Dalje, vatra ne silazi nikom drugom do pravoslavnima, sto bi znacilo da jedino ta crkva ima odobravanje od Boga a ne i ostale, prema tome na tom osnovu se i ne moze govoriti o ujedinjenju sa ostalima, jer one poricu nauku PC.

Pored toga nije ispunjen ni jedan uslov ujedinjenja sa papstvom i protestantizmom, ziga zveri , antihrirsta itd.. (sto vi sve navodite da treba da se dogodi) ,da bi mi ovu vatru povezivali sa tim delom otkrivenja...

Dakle nemate elemente za ovakve tvrdnje!

Ovo je cist fanatizam.

Poslednja izmena:
Natrag