A na ovim prostorima ste se gledali peko nišana. Ovo je pravi dokaz da se vi ujedinjujete protiv Božjeg naroda i istine kao što su se ujedinili Pilat i Irod koji nisu bili u dobrim odnosima ali su se ujedinili kada je Isusa trebalo osuditi.
Pravi vernici se nikada nisu gledali preko nisana, to su lazi i izmisljotine. Hiljade slucajeva gde su katolici spasavali i krili srbe opet sa druge strane su srbi isto to cinili, spasavali su hrvate! Onaj Stepinac koga svi pravite zlocincem je spasavao srbe!
Necu da ulazim u politiku jer to nije dozvoljeno, ali to sto su na vrhu crkve bili pojedinci koji su cinili zlocine, ne cini crkvu zlocinackom! Crkva se o takve ogradjuje, ona propoveda evandjelje i mir a ne rat!
Sem toga i adventisti su se za vreme rata gledali preko nisana hrvati i srbi! Cak su se i vase cerkve podelile.. Ali ti naravno to krijes, jer hoces nas da ocrnis, dajuci sve jednostrano!!!
Isto tako i ljuti neprijatelji Jevreji i Rimljani bivaju ujedinjeni u progonu hrišćana.
Evo tvoje manije, to je manija gonjenja, i dijagnoza! Kako mi vas progonimo!?
Ti ne vidis da si ti ovde najglasniji u sirenju mrznje, ti mrzis pravoslavne i katolike, jer su ti isprali mozak.
Mi se ujedinili protiv vas kao, a u stvari se svi protestanti ujedinili protiv tradicionalnih tj. katolika.
Protestant znaci "protiv" , onaj koji je "pobunjenik"! Vi ste ti koji se protivite i napadate nas!
Inace, mi Srbi ne da ne mrzimo Hrvate, nego se nikada nismo ni mrzeli. Obican srpski i hrvatski narod je oduvek bio bratski narod (dokaz su forumi, video igrice i ostalo gde smo mi bukvalno braca). Ali postoje ludaci sa jedne i sa druge strane (kao ti) koje treba zaliti, jer im je ispran mozak, programirali ih od rodjenja da mrze, a kasnije i preko medija . To su cinili politicari u svoju korist i sa jedne i sa druge strane, a na vlast su ih doveli strani faktori kao u Hrvatskoj Tudjmana, tako i u Srbiji Seselja. Obojica su bili u zatvoru za vreme Tita sa razlogom jer su nacionalisti. Takve su doveli strani faktori na vlast i iskoristili su ih da razbiju jugoslaviju. Onaj ko to ne vidi taj je slobouman i ispranog mozga!
Svako malo upadne jedan takav kao ti ispranog mozga da zavadi bracu.
Još da daš razumnu analizu kako.
Ti razuma i nemas a ipak se zoves intelektualcem!