Jerusalimski oganj

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, nisi valjda za ujedinjenje crkava, i vladavinu Antihrišćanskog Rima.

Moli se da prepoznaš laži od prevara, i mani se nacionalnog i verskog ponosa, nema u tome spasenja.

Voli ljude po onome što jesu po sebi - kao ljude, ne ko su i čiji su.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Mire, nisi valjda za ujedinjenje crkava, i vladavinu Antihrišćanskog Rima.
Tvoja je crkva antikršćanska , a iz tebe govori sam sotona
biblija5_07042017_wiki.jpg

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Moli se da prepoznaš laži od prevara, i mani se nacionalnog i verskog ponosa, nema u tome spasenja.

Voli ljude po onome što jesu po sebi - kao ljude, ne ko su i čiji su.
Ako se bude molijo kao ti ,i volijo druge kao ti onda mu nema pomoći , ali svaje sreća sotona ga nemože na greh nagovorit,i na pravoj je kršćanskoj strani gde sotonisti nemaju moć

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Biblija je mjerilo u kojoj piše da ćemo se poznati po rodovima, a vidimo rod Meksika, Brazila, Bolivije i Švedske, Finske, Islanda itd.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Antonija, Ekumenizam nad kojim primat ima Rimski papa - upravo radi na tome da ujedini sve crkve i vere, i Hrišćanske i nehrišćanske, čak i ateiste, pod vlast Antihrista, koga propagiraju sva okultna društva, masoni, New Age pokret.. itd.

Papa je u više navrata uputio poziv na versko ujedinjenje.

U bibliji "duhovni Vavilon" ( BABEL - zbrka, pomešanost ), upravo predstavlja organizaciju koja okuplja sve crkve pod okrilje Antihrista.

Ti osuđuješ druge, a nisi ispitala svoj stav po ovom pitanju, osim ako nisi otvoreni pristalica Ekumenizma, i dolaska antihrista, što bi značilo - da je u tom slučaju u vezi tebe sve jasno.

Ja nisam sotonista, ja imam biblijsko učenje, i verujem u Hrista i predajem mu se, a ko je na drugoj strani i veruje nekome drugom - to je njegova lična stvar.

Natrag