Jerusalimski oganj

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ispunjeno je Mire SVE, i nema biblijskog dokaza da je ovo cudo od Boga.

Ovo cudo se ne moze uporediti sa plamenim jezicima na dan pedesetnice, a ponajmanje sa javljanjem Boga u kupini, jer tada su apostoli krsteni Svetim Duhom, kao i mnostvo obracenih u Jerusalimu.

Ovo cudo ako je cudo, ne izaziva nikakve duhovne manifestacije obracenja i krstenja Duhom Svetim, vec je to cist teatralizam.

1. VATRA DOLAZI IZ RUKU PRAVOSLAVNOG PATRIJARHA KOJI JE EKUMENISTA.

2. TO ZNACI - DA JE TO POZIV DA SE SVE DRUGE PRAVOSLAVNE CRKVE PO SVETU, KAO I SVE DRUGE CRKVE I VERE UJEDINE SA RIMOM U EKUMENSKOM JEDINSTVU.

Moramo Mire biti oprezni, i ne prihvatati sve zdravo za gotovo, a ti upravo to cinis - verujuci sve sto ljudi tvrde, i sto vidis telesnim ocima, i to sotona upravo cini, obmanjujuci lakoverne kroz natprirodna cuda i manifestacije.

Biblija i istina koja se u njoj nalazi, nikakvo cudo to nije.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nema nikakvog dokaza da je ova vatra od djavola. Bog se javio i Mojsiju u obliku vatre u kupini koja ne sagoreva javio se i apostolima na pedesetnici putem vatre, Ilija spusta vatru sa neba da upali zrtvu itd.. Sama vatra po sebi ne dokazuje nista.

To spuštanje ima smisla, oganj u Jerusalimu nema nikakvog smisla, nego se ljudi opijaju emocijama što je dokaz demonske aktivnosti.

Dalje, vatra ne silazi nikom drugom do pravoslavnima, sto bi znacilo da jedino ta crkva ima odobravanje od Boga a ne i ostale,

Nikakav arg. jer stigme imaju samo katolici, hindu religija ima da samo kod njih kip pije vodu, kristalne suze u Islamu, dakle svaka religija ima neko svoje čudo.

Pored toga nije ispunjen ni jedan uslov ujedinjenja sa papstvom i protestantizmom, ziga zveri , antihrirsta itd..

Već je ispunjen u lažnoj nauci, neće ni biti bukvalnog ujedinjenja nego oko lažne nauke.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ovo je cist fanatizam.

Tačno baš je dokaz fanatizma kako se dočekuje sam oganj i opijanje emocijama kada dođe. Što se i vidi iz priloga kojeg sam dao.

Savršeno se uklapa stih Otkr. 13,13

Otkrivenje 13,13I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.

Jel silazi sa neba? Da. Jel pred ljudima? Da.

Pogledajte posebno od 5.30 min.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Ovo cudo se ne moze uporediti sa plamenim jezicima na dan pedesetnice, a ponajmanje sa javljanjem Boga u kupini, jer tada su apostoli krsteni Svetim Duhom, kao i mnostvo obracenih u Jerusalimu.

Ovo cudo ako je cudo, ne izaziva nikakve duhovne manifestacije obracenja i krstenja Duhom Svetim, vec je to cist teatralizam.

1. VATRA DOLAZI IZ RUKU PRAVOSLAVNOG PATRIJARHA KOJI JE EKUMENISTA.

2. TO ZNACI - DA JE TO POZIV DA SE SVE DRUGE PRAVOSLAVNE CRKVE PO SVETU, KAO I SVE DRUGE CRKVE I VERE UJEDINE SA RIMOM U EKUMENSKOM JEDINSTVU.

Moramo Mire biti oprezni, i ne prihvatati sve zdravo za gotovo, a ti upravo to cinis - verujuci sve sto ljudi tvrde, i sto vidis telesnim ocima, i to sotona upravo cini, obmanjujuci lakoverne kroz natprirodna cuda i manifestacije.

Naravno da ovo cudo izaziva duhovne manifestacije i obracenja, jer ovo cudo je najpre za nevernike a ne za vernike. Jerusalim je prepun muslimana i jevreja i to cudo je dokaz njima da je Hristos vaskrsao. A ti mozes pricati sta god hoces, te otrcane fraze ne prolaze, jer pricas iz ne poznavanja duhovnog zivota vernika i imas predrasude koje su ti usadjene, kao da su pravoslavci i katolici sve sami djavoli...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tačno baš je dokaz fanatizma kako se dočekuje sam oganj i opijanje emocijama kada dođe. Što se i vidi iz priloga kojeg sam dao.

Savršeno se uklapa stih Otkr. 13,13

Otkrivenje 13,13I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.

Jel silazi sa neba? Da. Jel pred ljudima? Da.

Pogledajte posebno od 5.30 min.
Opijanje emocijama i padanje u trans , opijanje rock muzikom itd.. sve kod vas prisutno, u protestantskim i pseudohriscanskim grupama..

I u adventizmu!

Gde je cak i hard rock i metal postao hriscanska muzika, ismejavate Boga!

Idi bre begaj!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Opijanje emocijama i padanje u trans , opijanje rock muzikom itd.. sve kod vas prisutno, u protestantskim i pseudohriscanskim grupama..

U nekim protestantskim i kod harizmatika u RKC pa i PC se opijaju etno pjesmama.

I u adventizmu!

Već 3 godine idem u HAC i nisam to vidio.

Gde je cak i hard rock i metal postao hriscanska muzika, ismejavate Boga!

Tvoja priča.

To neće oboriti činjenicu da se opijate emocijama kada oganj siđe. Tako se opijate i u liturgijama.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Padanje ognja sa neba u otkrivenju je sotonski znak, i on je povezan sa pozivom svetu da načine "IKONU ili SLIKU ZVERI" ili papstva.

Padanje onja je tebi sotonski znak , a sam tvrdiš daje tebe Bog osvedočijo ,nije on tebe osvedočijo tebe je sotona obuzeo , trebaš ići doktoru na snimanje glave , ma štoti vredi ići tvoje snimak uvjek istismesni-stripovi-23.jpg

Dakle, tu se ne radi o pravoj ikoni ili slici, već o pozivu svim ostalim crkvama i verama da se ujedine sa papstvom, i preuzmu njegov progoniteljski duh protiv onih koji se ne pridruže ovom savezu, i ne prihvate papske zakone koji će proisteći iz ovakvog ujedinjenja.

Ako neznaš ništa pametnije , barem nemoj pisati gluposti
Ako mi dokažeš pismom da je u njemu zapisano "da će se na Isusovom grobu u Jerusalimu pojavljivati nekakva vatra, i da je ona od Boga, ja ću svim srcem to prihvatiti"

Kako ćeš ti to prihvatiti kad samo vjeruješ babi vračari

Ja sam ti pokazao, i to sam znaš - da u otkrivenju postoji spuštanje vatre sa neba, ali da je to sotonska prevara u cilju poziva ljudima da načine ikonu zveri.

Ti mi daj paralelu ovome kao BIBLIJSKI kontraargument.

Izvoli.
Ajde ne piši gluposti
Dali ti nama možeš dokazat dasi od Boga osvedočen , ma malo sutra osvedočen si ti ali ne od Boga

Nema nikakvog dokaza da je ova vatra od djavola. Bog se javio i Mojsiju u obliku vatre u kupini koja ne sagoreva javio se i apostolima na pedesetnici putem vatre, Ilija spusta vatru sa neba da upali zrtvu itd.. Sama vatra po sebi ne dokazuje nista.

Baš tako Mire , nema dokaza daje od sotone . Toje čisto od Boga dato . Nebudeš valjda povjerovao Lakiju , ali možda i da ontije Bogom osvedočen ,i prorok novog doba , čisti misijonar , samo mi nije jasno kako neide misijonariti u Afriku nego tu an Srbijan FORUMU.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322

Dali ima Biblijski dokaza daje vaša Jelena proročnica ????????'NEMA
Dali ima Biblijski dokaza za vašu crkvu ??????????? NEMA , imate masone i gatare , koji suse oboatili na račun siroti ljudi , a i kasnite u vjeri neki neki 1900 godina

A tamo kad ti zbrajaš godine babe pra babe čukun deda tita , toje tebi Božje osvedočenje ,
ajde se malo skockaj

Naravno da ovo cudo izaziva duhovne manifestacije i obracenja, jer ovo cudo je najpre za nevernike a ne za vernike. Jerusalim je prepun muslimana i jevreja i to cudo je dokaz njima da je Hristos vaskrsao. A ti mozes pricati sta god hoces, te otrcane fraze ne prolaze, jer pricas iz ne poznavanja duhovnog zivota vernika i imas predrasude koje su ti usadjene, kao da su pravoslavci i katolici sve sami djavoli...

Točno Mire toliko mrze Pravoslavce i Katolike daje to ne opisivo . Jatise divim koliko imaš snage da snjima uopće raspravljaš

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, hajde nama svima ovde objasni jednu stvar "ZAŠTO LAŽEŠ IZNOSEĆI NEISTINE O ADVENTIZMU, I MENI LIČNO"

O kakvom padanju u trans i opijanju emocijama u Adventizmu govoriš, i o kakvom mom nepoznavanju Duhovnog života govoriš.

Ti nisi svestan šta pričaš, već potpuno predstavljaš stvari onakve kakve nisu, vršeći zamenu teze, i onoga svega što postoji kod onih koje podržavaš - pripisuješ drugima.

Ponavljam.

Vera ljudi u tradicionalnim crkvama je vera u ljudske crkvene autoritete, i dopuštanje njima da razmišljaju u ime čoveka.

Ovo sam sam iskustveno doživeo u trenutcima kada sam upućivao neke ljude iz manastira, kao i sveštenike na reč Božju, opaska svih njih je bila "MI IMAMO SVETE OCE" ili "IMAM SVOG EPISKOPA, ON JE UČEN, I JA VERUJEM NJEMU"

Mire, Mire, upravo je u tradicionalnim crkvama zastupljena forma vere, rasuđivanje na osnovu emocija, na koje utiče enterijer i eksterijer crkvenih hramova, preplitanje tame i svetlosti u dodiru sa likovima na slikama i freskama, monjumentalnost kupola, lepota crkvenog nameštaja i posuđa, kandila i svećnjaka, u dodiru sa crkvenim pojanjem, što sve stvara atmosferu mistike, i ima fascinantni učinak na emocije, koje se nakon izlaska brzo izduvavaju, sve kao u masoneriji, i oblik hrama, i unutrašnjost i spoljašnjost kreirane sa ciljem da stvore duhovnu mističnu atmosferu, i da utiču na emocije.

Prava vera je vera u SVE istine biblije koje čovek Duhom Svetim prihvata i primenjuje u ličnom životu, putem čega Duh Sveti vrši unutrašnju promenu misli i srca, menjajući čak i fizički čoveka, u smislu - da takav čovek u potpunosti odražava Hristov lik, u svežini samog lika i lica koje poprima neobično svetlu boju, u načinu hodanja, u uglađenom držanju, načinu govora i boji glasa, u ponašanju, u odnosu prema ljudima oko sebe.

Dakle, reč Božja kroz koju deluje sila Svetoga Duha je sredstvo spasenja, nikakva forma ne zavređuje bilo kakvu pažnju.

Poslednja izmena:
Natrag