Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Grešiš, njihovu organizaciju ne vodi čovek.
Da je vodi čovek jednom bi se opametili,ali samo jedan je u stanju da kontroliše tu hipnotisanu gomilu.
Satana!

Ja cu ovog puta da se slozim s poelbusterom njih ne predvodi covek, vec sam sotona, oni javno nisu hriscani !!! a antihristi bas kao i jevreji.

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
gerakules,jos jednom te prijateljski savetujem za tvoje dobro,obrazuj se malo u teoloskom smislu.Nadji bibliske komentare,konkordanse,citaj,uporedjuj...Batali se kojekvih nazovi "duhovnika"i njihovih naklapanja i tome kako su jevreji antihristi.Pa to ne da bi ti se smejali na najnizem skupu teologa-skolara nego ne pitaj.Citaj poslanice Ap.Pavla sta kaze o "coveku bezakonja" iliti antihistu.Citaj Otkrivenje i Jovanov opis antihrista.Antihrist je jednina a ne mnozina

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
gerakules,jos jednom te prijateljski savetujem za tvoje dobro,obrazuj se malo u teoloskom smislu.Nadji bibliske komentare,konkordanse,citaj,uporedjuj...Batali se kojekvih nazovi "duhovnika"i njihovih naklapanja i tome kako su jevreji antihristi.Pa to ne da bi ti se smejali na najnizem skupu teologa-skolara nego ne pitaj.Citaj poslanice Ap.Pavla sta kaze o "coveku bezakonja" iliti antihistu.Citaj Otkrivenje i Jovanov opis antihrista.Antihrist je jednina a ne mnozina

Znas nikeprodaja ovoga puta ti nece upaliti!!! a mozda bi trebao ti sam da proucis malo bolje to sto si meni nabrojao,
zasto mislis da si bas ti u pravu a,ne,ja, ja sam nacitan do ja.. ja sam hteo da imam normalne odnose s tobom, ali vidim tesko, ti nisi srbin pravoslavac. cuvaj se od mene kao i od poelbustera ,ja ujedam gore nego guja, proverio sam tvoj karakter i sad znam kako da se stobom raspravim, necu danas ali za neki dan dok se spremim!!!!

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Da li vama smeta sto su Jehovini svedoci miroljubivi,sto ne rade sve ono sto radi i citav svet???
Secate li se onog sto je zapisano u bibliji
Ko hoce prijatelj svetu da bude postaje ciji prijatelj,a ciji neprijatelj?
Evo jedne slike o JS za razmisljanje?
Ima li neceg loseg u JEDINSTVU pravom ljubavi u celom svetu?
Koju religiju poznajete a da su njeni pripadnici i mnogobrojni i siroko poznati u svim delovima sveta?
Jehovini svedoci ko su oni.jpg

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
Evo da vidimo o vasoj velikoj ljubavi prema drugima:
U publikaciji Jehovinih svedoka pod nazivom "Svetska sigurnost pod Knezom mira" na stranicama 146-149, 151, 158-160 čitamo: "[I]Toliko mnogo još treba uraditi. Biće velika povlastica učestvovati.... Što se tiče onih, koji su se zlobno radovali akcijama protiv zemaljskih predstavnika Jehovine sveopšte organizacije, Jehovine sluge su molile da dođe dan osvete radi ovih uvreda koje su bačene na Jehovinu organizaciju. Preuzeli su reči koje je psalmist izgovorio osvrnuvši se na stari Edom: "O, seti se, Jehova, edomovih sinova u dan Jerusalimov, kako su govorili: Ogolite ga do temelja!" (Psalam 137:7, NS; Galatima 4:26). Nikako ne, Jehova previše voli svoju ženi sličnu organizaciju a da bi zaboravio ono što oni koji su deo đavolske organizacije govore i čine protiv vernih iz njegove zemaljske organizacije. ... "O, kćeri vavilonska, koja će biti oplenjena, srećan će biti onaj koji ti plati postupkom ovakvim kakvim si s nama postupala. Srećan će biti onaj koji zgrabi i na komade tvoju decu o stenu razbije" (Psalam 137:8,9, NS). Ko će biti taj "srećan"? ... Tako je Isus Hrist u svojoj carskoj moći onaj "srećan" prorečen od psalmiste! ... Oni su beskrajno srećni, ali čeka ih još veća radost. Biće to onda, kada će moći da se pridruže većem Kiru, vladajućem vladaru Isusu Hristu, u vreme kada će raskomadati "decu" te đavolske organizacije. ... Bez obzira da li će "bič" biti doslovan ili simboličan, on će utišati usta koja izgovaraju strašne pretnje! Jezici će istruliti! Čulo vida će oslabiti, tako da će istruliti! Mišići snažnih ratnika će izgubiti snagu dok budu na nogama - ne dok budu ležali na zemlji kao leševi. Meso koje pokriva kosti će se raspasti! ...Veštačka svetla moderne nauke neće ukloniti tamu božanske nemilosti. ... Biće razbijena njihova jedinstvena akcija protiv Jehovinih svedoka. Kao gladijatori u rimskoj areni, sa zaslepljujućim kacigama na svojim glavama, oni će navaliti slepo jedan na drugoga. ... Kakvo divno ime će steći Jehova pobedom, koja uliva strahopoštovanje u "ratu velikog dana Boga Svemogućeg"! "Napred, onda, u boj, o Jehova nad vojskama, zajedno sa svojim carskim sinom Isusom Hristom!" ... Neka taj izveštaj neuporedive pobede u večna vremena ostane u analima sveopšte istorije!" [/I]Ako je Jehovinim svedocima iskušenje uzimanje oružja u ruke, kako im nije iskušenje ovakva sopstvena nakaradna nauka?!

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
za nikeprodaju
Zar ti zelis da zastitis zlikovce?
Jehova Bog je rekao da je Osveta njegova,i izvrsice je preko svog sina Isusa Hrista i njegovih 144000 sucareva i susvestenika.
Nijedan jedini Jehovini svedok ne samo da ne pomislja,vec nece ni da podigne ruku da ubije svog bliznjeg.
To prepusta Isusu Hristu,sinu Bozjem koji nije bespomocan kao malo derle,a ni njegov otac,nas Bog Jehova.

A sad nevezano za JS,da li si ti SRECNA u ovom svetu?Da li si srecna kad su nas NATO fasisti bombardovali,odcepili deo nase teritotije i dali albancima da naprave drugu drzavu na srpskoj teritorriji.
Da li si srecna sto smo svi zdravi i puni para,sto svi imamo kuce i kola, idemo svake godine na more ili na zimovanje?
Da li si srecna sto NATO fasisti ubijaju Libijske civile,sto se po nasim skolama deci diluje droga,sto se prostitucija ukorenila u nasem drustvu,
sto nas je od tolikog sexa ,sve manje i manje,
Da li si srecna sto pijemo vodu punu kamenca,i hranu punu pesticida i vestackog djubriva?
O kojoj ti sreci govoris?,leba ti!!!
O svakodnevnim kradjama i prevarama,bolestima,o svakodnevnim ubistvima i samoubistvima?
Ako si srecna i umreces srecna ,ali nemoj da kvaris srecu onima koji ne zele da dele tvoju srecu.

Psalam 37:9
9 Jer će se istrebiti koji čine zlo, a koji čekaju Gospoda naslediće zemlju.
Ljudi se dele na zle i dobre,i zato ne stiti zle!!!

Evo slike gde Isus pokazuje svoju moc i snagu kada sam bicem isteruje zle ljude koji su opoganili Bozji hram uvodeci u njega zivotinje da balegaju...Sta bi ti uradila da u tvoju kucu uvede neko govedo ili ovcu da balegaju po tvojoj kuci????
Jovan 2:15
15 I načinivši bič od uzica, izgna sve iz crkve, i ovce i volove; i menjačima prosu novce i stolove ispremeta;

Isusova revnost-bicevanje trgovaca.jpg

Član
Učlanjen(a)
01.06.2010
Poruka
309
Ako malo više obratite pažnju na Bibliju uočićete da Biblija govori o sledećem: Nakon toga vidio sam veliko mnoštvo ljudi, koje nitko nije mogao izbrojiti, iz svakoga naroda i plemena i puka i jezika, kako stoje pred prijestoljem i pred Janjetom, obučeni u duge bijele haljine, s palminim granama u rukama. (Otkrivenje 7:9)

Dakle jasno je da se govori o "mnoštvu koje niko ne može izbrojiti..." upravo onako kako Jehovini svedoci propovedaju i dokazuju u praksi, sopstvenim životima! To je istina koju ne može niko da ospori! 144.000 je broj koji govori o drugoj grupi, "malenom stadu" o kome govori Isus u Luki 12:32, no to je sasvim druga tema!

;)
Da li je moguće da si u ovoliku krajnost otišao!
(Otkrivenje 7:9) - je mnoštvo ljudi koji su vaskrsnuti, nema govora da je ovde reč o ljudima na zemlji.
A što se tiče broja 144.000 To je broj onih koji će živi dočekati Hristov drugi dolazak, koji će biti živi vazneti i preobraženi.

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Da li je moguće da si u ovoliku krajnost otišao!
(Otkrivenje 7:9) - je mnoštvo ljudi koji su vaskrsnuti, nema govora da je ovde reč o ljudima na zemlji.
A što se tiče broja 144.000 To je broj onih koji će živi dočekati Hristov drugi dolazak, koji će biti živi vazneti i preobraženi.

Jevrejin, prijatelju!

Reci nam šta će biti sa preživelima nakon armagedona i sa planetom zemljom, sa kompletnim živim svetom na zemlji! I, naravno biblijske stavke koji potvrđuju tvoj odgovor!

:)

Natrag