Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Poštovani!
Ne vidim svrhu objašnjavanja i gubljenje vremena sa Vama kad ste već unapred doneli presudu objašnjenju! Nemam vremena za gubljenje i prepucavanje! Ima mnogo onih koji su duhovno gladni, iskreni i žele biblijsku istinu! Iz tog razloga nisam ni prvi put odgovorio!
Svako dobro i Vama Poštovani!
Poštovani ,
Možda je vama stalo do istine ali ima i onih kojima je stalo samo do prepucavanja koje može da ode u nedogled jer ih zaista ne zanima prava istina. Svi mi polazimo sa iste tačke. Od ranog detinjstva nas uče pogrešnim stvarima na nama je da izađemo iz tog duhovnog mraka u kom se nalazimo ili u kom smo se nalazili. Nemojte od Jehovinih Svedoka očekivati savršenstvo i mi smo nesavršeni ljudi koji za razliku od mnogih priznaju svoje greške. Ako neko nije u stanju da prizna svoju grešku nema šta da traži u toj organizaciji. Ja bi lično voleo da što veći broj ljudi postanu Svedoci i sada ih ima u svetu kao stanovnika jedne države. Svi odbijaju da uzmu oružje zamislite kad bi ceo svet bio kao svedoci,prvo ne bi imalo ratova. Novac bi postao bezvredan jer ne bi bio potreban.
Meni nije jasno kako ne primećujete da sa velikim religijama definitivno nešta nije u redu i da treba izaći iz tih religija. Te religije u zadnje vreme same sebe ukopavaju i već su krenule sa osipanjem. Te religije su biblijski vavilon veliki njihova budućnost je totalni slom. Pratite vesti i videćete to. Ja pokušavam ko prati ove teme da objasnim koje su sve prevare u igri velikih religija, da nemaju ni H od hrišćanstva imaju samo u toj meri da skrenu pažnju na sebe i da odvrate ljude od religije i postanu ateisti.
Po svim događajima koji se dešavaju bićemo generacija koja će videti armagedon. Imam jednu moju ličnu procenu da će to najkasnije biti za dve i po decenije samo može biti pre. Jer Noju je za propovedanje pred potop bilo potrebno 120 godina i odprilike će toliko trebati i za armagedon. Moj lični savet vam je da pratite razvoj događaja oko religije, ima li naznaka o uništenju religija jer to je zadnji znak o kom govori biblija.
O greškama ili gresima tih religija može da se napiše knjiga a ja nemam vremena toliko da budem uz računar ( satana se pobrinuo da mi oduzme što je moguće više vremena) kao što je predpostavljam i vama.Видим да износите неке тврдње за велике светске религије. Прво волео бих да наведете које религије су у питању и наравно на основу чега сте изнели такав закључак? Предпостављам да сте прочитали њихова учења, да сте се упознали са начином како функционишу и да сте онда донели овакав закључак?
Што се армагедона тиче, бојим се да немамо благу представу када ће се догодити, из простог разлога што то зна само Господ Бог Отац. Наравно крај је увек близу, поготово крај нашега живота који нам је дат до стекнемо Царство Небеско. У том смислу се слажем са Вама да нам је остало (барем мени) око 30 година живота (и то у најбољем случају ). Наравно волео бих да нам објасните одакле потиче овакво учење (које је једно од главних учења ЈС, или се варам)?
Da nemamo blagu predstavu kada će se armaredon desiti nije tačno. Imamo jasne znakove da je blizu. Ne možemo govoriti o datumima,dovoljno je da znamo da je blizu. O procenama kada će to biti Jehovini Svedoci neće govoriti kao što je to uradio recimo Rasel. Po događajima koji se dešavaju u svetu to je očigledno i onima koji nisu vernici.
Moje lično mišljenje projekat koji se zove HAARP promeniće klimu i uništiče zemlju. Tih postrojenja ima dosta u svetu a za vašu informaciju ako ne znate Američka vojska planira od 2025 god da uvede ratovanje prirodnim nepogodama. Isus će doći samo da spase svoj narod.
Jehovini Svedoci ne govore da će se spasiti samo oni koji se zovu Jehovini Svedoci. Bog se ne da varati zna dubinu našeg srca i vidi ako imamo neke pogrešne motive. Isaija 6.13. je zanimljiv stih na žalost baš taj stih ima dosta varijacija u prevodima ali u suštini ima iso značenje.
Ja njih ne demantujem da se razjasnimo,oni sami sebe demantuju.NIJEDNOM nisam NIGDE izneo nesto sto je neko,negde,rekao o njima.Iskljucivo samo na osnovu njihovih brosura-publikacija zvanicnih,a za to je trebalo vremena i truda da se sakupi.Imam prijatelja u Americi koji 40 godina se bavi problematikom JS i jos uvek se bavi njima,oni i dan danas prave iste greske kao i pre 100 godina,jer njihovu organizaciju vodi covek a ne Bog