Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
22.05.2010
Poruka
138
Ako malo više obratite pažnju na Bibliju uočićete da Biblija govori o sledećem: Nakon toga vidio sam veliko mnoštvo ljudi, koje nitko nije mogao izbrojiti, iz svakoga naroda i plemena i puka i jezika, kako stoje pred prijestoljem i pred Janjetom, obučeni u duge bijele haljine, s palminim granama u rukama. (Otkrivenje 7:9)

Dakle jasno je da se govori o "mnoštvu koje niko ne može izbrojiti..." upravo onako kako Jehovini svedoci propovedaju i dokazuju u praksi, sopstvenim životima! To je istina koju ne može niko da ospori! 144.000 je broj koji govori o drugoj grupi, "malenom stadu" o kome govori Isus u Luki 12:32, no to je sasvim druga tema!

;)
144000 samo Jehovinih svedokasmile3Mi ostali ne ulazimo u taj broj???

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Malecki objasni, kakve veze imaju JS, sa 144 000 izabranih to nigde nepise u bibliji, a samo da ce to biti ljudi iz izrealovih 12 kolena!!!Potvrdjujem sa ovim stihovima iz biblije.

(OTKR 1:4)4 I čuh broj zapečaćenih, sto i četrdeset i četiri hiljade zapečaćenih od svih kolena sinova Izrailjevih;

(OTKR 14:3-5)3 I pevahu kao novu pesmu pred prestolom i pred četiri životinje i pred starešinama: i niko ne mogaše naučiti pesme, osim onih sto i četrdeset i četiri hiljade koji su otkupljeni sa zemlje. 4 Ovo su koji se ne opoganiše sa ženama, jer su devstvenici, oni idu za Jagnjetom kud god ono pođe. Ovi su kupljeni od ljudi, prvenci Bogu i Jagnjetu.

Ovaj stih jasno govori ko su ti ljudi, a to su koji se nisu opoganili sa zenama i zemaljskim uzicima.
Mnogo je takvih manastira u srbiji, i svetu, gde su se tamosnji ljudi odrekli svega zemaljskog, i nisu se opoganili sa zenama.
Ali se jasno vidi da se tu jasno radi o 12 kolena izraelevih!

4 Ovo su koji se ne opoganiše sa ženama, jer su devstvenici, oni idu za Jagnjetom kud god ono pođe. Ovi su kupljeni od ljudi, prvenci Bogu i Jagnjetu.

A sto se tice velikog mnostva to su oni koji licno veruju u hrista gospoda boga nasega, normalno da nesmemo zaboraviti OCA i SV.DUHA. Amin

Ef. 5:30-32 30 Jer smo udi tela njegovog, od mesa Njegovog, i od kostiju Njegovih. 31 Toga radi ostaviće čovek oca svog i mater, i prilepiće se k ženi svojoj, i biće dvoje jedno telo.
32 Tajna je ovo velika; a ja govorim za Hrista i za crkvu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Malecki objasni, kakve veze imaju JS, sa 144 000 izabranih to nigde nepise u bibliji, a samo da ce to biti ljudi iz izrealovih 12 kolena!!!Potvrdjujem sa ovim stihovima iz biblije.

(OTKR 1:4)4 I čuh broj zapečaćenih, sto i četrdeset i četiri hiljade zapečaćenih od svih kolena sinova Izrailjevih;

(OTKR 14:3-5)3 I pevahu kao novu pesmu pred prestolom i pred četiri životinje i pred starešinama: i niko ne mogaše naučiti pesme, osim onih sto i četrdeset i četiri hiljade koji su otkupljeni sa zemlje. 4 Ovo su koji se ne opoganiše sa ženama, jer su devstvenici, oni idu za Jagnjetom kud god ono pođe. Ovi su kupljeni od ljudi, prvenci Bogu i Jagnjetu.

Ovaj stih jasno govori ko su ti ljudi, a to su koji se nisu opoganili sa zenama i zemaljskim uzicima.
Mnogo je takvih manastira u srbiji, i svetu, gde su se tamosnji ljudi odrekli svega zemaljskog, i nisu se opoganili sa zenama.

4 Ovo su koji se ne opoganiše sa ženama, jer su devstvenici, oni idu za Jagnjetom kud god ono pođe. Ovi su kupljeni od ljudi, prvenci Bogu i Jagnjetu.

A sto se tice velikog mnostva to su oni koji licno veruju u hrista gospoda boga nasega, normalno da nesmemo zaboraviti OCA i SV.DUHA. Amin

Ef. 5:30-32 30 Jer smo udi tela njegovog, od mesa Njegovog, i od kostiju Njegovih. 31 Toga radi ostaviće čovek oca svog i mater, i prilepiće se k ženi svojoj, i biće dvoje jedno telo.

Umesto što namerno blatiš i ljagaš ime Jedinog i Istinitog Boga Jehove, objavljuješ notorne i otvorene laži i klevete sa otpadničkih sajtova, pozovi prvog Jehovinog svedoka kada ti dođe na vrata i zatraži biblijski studij, počni da studiraš i ozbiljno proučavaš Bibliju uz njegovu pomoć i biće ti Biblija jasna za vrlo kratko vreme!

:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.05.2010
Poruka
138
Umesto što namerno blatiš i ljagaš ime Jedinog i Istinitog Boga Jehove, objavljuješ notorne i otvorene laži i klevete sa otpadničkih sajtova, pozovi prvog Jehovinog svedoka kada ti dođe na vrata i zatraži biblijski studij, počni da studiraš i ozbiljno proučavaš Bibliju uz njegovu pomoć i biće ti Biblija jasna za vrlo kratko vreme!

:)
Malecki.Pa zar ti stvarno misliš da je neko toliko osiromašenog uma i diskutabilne inteligencije da će pozvati Jehovinog (ispravnije Jahveovog) svedoka u kuću.Pa ko će da gubi vreme prepirući se i ubeđujući sa vrsnim jereticima koji su u sekti prošli proces Brain washinga i na svaku reč svog vođe klimju glavom kao neki narkomani.Pa vi ste ulaskom u tu sektu izgubili svoje JA i dobili kolektivno MI.Ajde, ako imaš iole zaostatak svojeg JA(razuma) navedi mi bar dve-tri stvari koje ti se ne dopadaju u Jehovinim svedocima.Svaki dan si svedok mnogih kritika na račun SPC i drugih tradicionalnih verskih organizacija.Te kritike su konstruktivnog karaktera.Daj i ti neku konstruktivnu kritiku vezanu za tvoju organizaciju!
Da pogodim?Odgovor je NE jer ste isprani do te mere da ste izgubili pravo na bilo koji vid kritičkog pristupa.
Pogrešne si ljude odabrao za vrbovanje preko neta.
Ako neko blati ime Gospodnje(sveta i nerazdeljiva zajednica Boga Oca,Boga Sina i Boga Duha svetoga) to su zasigurno Jehovini svedoci smesa jeresi osuđenih na svih sedam Vaseljenskih sabora.(ima tu i Arijevske i Nestorove i Makedonijeve jeresi i ko zna čega još).
Dakle, vi ste jedan vrsni instant Jers Mix koji zabluđuje i obmanjuje neupućene ljude uvlačeći ih kao zmija u svoju jazbinu.
Naravno, na ovom mestu je red da spomenem komunizam kao jedan os krivaca za visoku ne prosvećenost srpskog naroda na duhovnom planu što vama svakako ide na korist.
Proklamujete se kao otvorena organizacija.Hajde kad ste toliko otvoreni recite nama koji želimo da znamo:Ko je starešina na nivou Srbije-imenom i prezimenom.Naš Duhovni vođa je Patrijarh Srpski gospodin Irinej sa svim arhijerejima SPC, a vaš?
Gde se nalazi vaša "kraljevska dvorana" u Beogradu?Naše Pravoslavne crkve svi znate gde su?
Da pogodim?Neću dobiti odgovor što već ukazuje na misticizam i NEZDRAVO SEME vaše organizacije-jeresi.

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Ko je starešina na nivou Srbije-imenom i prezimenom.Naš Duhovni vođa je Patrijarh Srpski gospodin Irinej sa svim arhijerejima SPC, a vaš?

Upravo se na osnovu toga i razlikuje istinita religija! Obrati pažnju na sledeći biblijski stavak:

A vi nemojte dopustiti da vas zovu učiteljima, jer jedan je vaš učitelj, a vi ste svi braća! I nikoga na zemlji ne zovite ocem, jer jedan je Otac vaš — onaj koji je na nebesima! 10 Nemojte dopustiti ni da vas zovu vođama, jer je vaš Vođa jedan — Hrist! 11 A najveći među vama neka vam bude sluga! (Matej 23:8-11)

Vrlo jednostavno i jasno, pitanje je da li ti možeš da uočiš problem koji imaš? Koga slediš, čoveka ili Hrista? Na osnovu tvoje gore navedene izjave vaš vođa je "običan smrtnik od koga pomoći nema", nama Jehovinim svedocima je vođa Isus Hrist i to je veoma vidljivo u čitavom svetu! Na žalost mnogi izabiru da ne vide ono što je veoma vidljivo ali to je opet problem svakoga od nas!

P.S. Prijatelju nemam vremena za besciljne rasprave i nadmetanja jer je tebi i mnogima ovde na forumu stalo do pobede u raspravi i do besciljnog naglabanja. Ja sam na temelju proučavanja Biblije izabrao brod koji plovi u pravcu Novog uređenja na čelu sa Jehovom i Isusom Hristom, ti si izabrao pravoslavlje na temelju doktrina ljudi, kao što si i naveo jer je tvoj duhovni vođa Irinej! Ja sam uveren da moj brod plovi u pravcu pobede a ti si taj koji slediš ljude na žalost! Razmisli u kom pravcu plovi pravoslavlje!

;)

Član
Učlanjen(a)
22.05.2010
Poruka
138
Upravo se na osnovu toga i razlikuje istinita religija! Obrati pažnju na sledeći biblijski stavak:

A vi nemojte dopustiti da vas zovu učiteljima, jer jedan je vaš učitelj, a vi ste svi braća! I nikoga na zemlji ne zovite ocem, jer jedan je Otac vaš — onaj koji je na nebesima! 10 Nemojte dopustiti ni da vas zovu vođama, jer je vaš Vođa jedan — Hrist! 11 A najveći među vama neka vam bude sluga! (Matej 23:8-11)

Vrlo jednostavno i jasno, pitanje je da li ti možeš da uočiš problem koji imaš? Koga slediš, čoveka ili Hrista? Na osnovu tvoje gore navedene izjave vaš vođa je "običan smrtnik od koga pomoći nema", nama Jehovinim svedocima je vođa Isus Hrist i to je veoma vidljivo u čitavom svetu! Na žalost mnogi izabiru da ne vide ono što je veoma vidljivo ali to je opet problem svakoga od nas!

P.S. Prijatelju nemam vremena za besciljne rasprave i nadmetanja jer je tebi i mnogima ovde na forumu stalo do pobede u raspravi i do besciljnog naglabanja. Ja sam na temelju proučavanja Biblije izabrao brod koji plovi u pravcu Novog uređenja na čelu sa Jehovom i Isusom Hristom, ti si izabrao pravoslavlje na temelju doktrina ljudi, kao što si i naveo jer je tvoj duhovni vođa Irinej! Ja sam uveren da moj brod plovi u pravcu pobede a ti si taj koji slediš ljude na žalost! Razmisli u kom pravcu plovi pravoslavlje!

;)
Dragi malecki(namerno sam stavio malo m),
Taj isti brod na kome ste vi srlja u provaliju iz koje vam, osim ukoliko se pokajete, nema spasa.Duhovni vođa jednog naroda je onaj koji se brini o ispovedanju istinitosti vere upravo zbog takvih kao što si ti i tebi slični.
Nemoj ti da mi pričaš koga ću slediti.Vi sledite ČOVEKA obzirom da tvrdite da Isus Hristos nije Bog pa je potpuno neuputno pozivati se na ime.Hrišćani (izvorni) slede Gospoda Isusa Hrista (bogočoveka) i ugledaju se na njegov život.Na koga se vi ugledate???
Na tekstove koje je pisao Rasel, neuki bakalin osnivač Društva narodnih propovednika.
Vi nama prigovarate na ikonama, molitvama svetima i Bogorodici a ogrezli u svojoj jeresi usuđujete se u stripove koje izdajete stavljati nacrtane slike Boga Oca (koga pogrešno nazivate Jehova a trebalo bi Jahve) i Gospoda Isusa Hrista i to sve lepo upakovano kao u stripovima o Alanu Fordu i drugim junacima.Još samo da crtate i Gospoda Duha Svetoga pa da vaša jeres bude kompletna.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.02.2011
Poruka
52
Поштовани,

Малецки да ли би сте били љубазни да ми одговорите на питање које сам Вам упитио у објави 930 на овој теми. Мене јако интересује одговор, а верујем и друге. Можете (било би пожељно) да нам детаљније објасните догну ЈС о 144.000 спасених. Морам да признам да ми није јасна.

Унапред захвалан,

Мир Вам,
Blackarow

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317

Bolje da nisi ovo pisao,nego sto si se ovoliko obrukao sa osnovnim neznanjem i nepoznavanjem osnovnih principa tumacenja.Sve sam sigurniji da ti ipak NISI veroucitelj sa bg-cafea,jer onaj bar nije ovoliko promasivao ko ti zaista

Dodato posle 15 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Hahahahhaaaaa....Istraživanja kažeš.Zar se u vašim "kraljevski dvoranama" to tako naziva.Čovek ima više od 15 godina iskustva u borbi sa sektaškom pošati koja pretenduje da potpuno zatruje,zabludi i zatupi ovaj narod.Pa JS i jesu za jedno istraživanje (da ne kažem ispitivanje).
Šta vam je trebalo da izgubite svoje JA i steknete kolektivno MI, ogradite se od svojih najmilijih (prema direktivi sekte naravno), pokušavate da zarobite nove mlade duše, i otpadnete od Crkve Hristove.Naravno, nikad nije kasno da se vratite i pokajete al ne ide to tako lako kod vas.Onda počnu ucene pošto vaš vođa zna i najintimnije delove iz vašeg života, proglase vas ludim a ukoliko se vratite sve će vam biti oprošteno.Budite hrabri i živite svoj život.Ne dozvolite "duhovnom vođi" da razmišlja umesto vas.Um i razum su nam dati na korišćenje.A tek o negiranju slobodne volje i da ne govorim.Pa to što vi propagirate se kosi sa izvornim učenjem i elementarnom logikom.
Ako ste toliko otvorena organizacija ajd napišite ime i prezime glavnog vođe za Srbiju.
Vidiš mi ne krijemo ko je poglavar naše crkve,ne zaobilazimo odgovore,ne krojimo tekstove onako kako se to nama sviđa,ne lažemo za više ciljeve (a vaš cilj je da vrbujete).
P.S.Da biste mogli nekoga da kvalifikujete kao osobu sa gram ili više mozga morate biti za to stručni ili bar školovaniji od g-dina Lukovića.Šta ste vi po zanimanju?Možda psiholog ili psihijatar?Pazite, budala je teška psihijatrijska kategorija.Odakle vam pravo?

Alo decko smanji dozivljaj,gde si se zatrcao ko tele ispred sarena vrata?Odakle tebi ideja da sam ja JS?Tragicno je da da ti na sonovu neslaganja sa postom koji si postavio izvlacis vise nego slabouman zakljucak,da sam ja clan JS.Na njima sam doktorirao,aa sto se tice Lukovica,pokazi mi konkretnu njegovu "borbu"?Koji su rezultati te njegove 15-godisnje borbe? Koliko je on to "sekti" pozatvarao u Srbiji?Nesto nisam primetio da se bavi najvecom"sektom "na ovim prostorima zvanoj SPC,jer je ona po svim biblijskim kriterijumima sekta i to sa velikim S.
Kada momce budes malo ocistio svoju sektu,od kojekavih posasti imaces prava i da to trazis od drugih ovako,sto bi rekli kod nas duvas u suplju lejku.Znaci momce zasuci rukave vrati svoju sektu u okvire hriscanstva kakvo je u Bibliji,ocisti od lopova,pedofila,ekumenista,satanista pa kad zavrsis sa time pozovi nas da vidimo kako to izgleda "crkva Hristova"

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.05.2010
Poruka
138
Bolje da nisi ovo pisao,nego sto si se ovoliko obrukao sa osnovnim neznanjem i nepoznavanjem osnovnih principa tumacenja.Sve sam sigurniji da ti ipak NISI veroucitelj sa bg-cafea,jer onaj bar nije ovoliko promasivao ko ti zaista

Dodato posle 15 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Alo decko smanji dozivljaj,gde si se zatrcao ko tele ispred sarena vrata?Odakle tebi ideja da sam ja JS?Tragicno je da da ti na sonovu neslaganja sa postom koji si postavio izvlacis vise nego slabouman zakljucak,da sam ja clan JS.Na njima sam doktorirao,aa sto se tice Lukovica,pokazi mi konkretnu njegovu "borbu"?Koji su rezultati te njegove 15-godisnje borbe? Koliko je on to "sekti" pozatvarao u Srbiji?Nesto nisam primetio da se bavi najvecom"sektom "na ovim prostorima zvanoj SPC,jer je ona po svim biblijskim kriterijumima sekta i to sa velikim S.
Kada momce budes malo ocistio svoju sektu,od kojekavih posasti imaces prava i da to trazis od drugih ovako,sto bi rekli kod nas duvas u suplju lejku.Znaci momce zasuci rukave vrati svoju sektu u okvire hriscanstva kakvo je u Bibliji,ocisti od lopova,pedofila,ekumenista,satanista pa kad zavrsis sa time pozovi nas da vidimo kako to izgleda "crkva Hristova"
Hahahahaaaa....sad će on kao VELIKI TATICA meni nešto da objasni a ja ću to da progutam.Prvo, plodovi rada Zorana Lukovića nisu i ne mogu biti, kako ti reče, zatvaranje sekti.To se kosi sa zakonom o verskim slobodama, a on je čovek od zakona obzirom da je pukovnik u MUP-u.Plodovi njegovog rada su stotine ljudi koje je uspeo uz pomoć svog tima da izvuče iz sekte.Gde su plodovi tvog rada, kad već umeš da kritikuješ tuđ?Moj "slaboumni" zaključak će biti uvek veći od svih tvojih zaključaka koje si ikada ovde postavio.Ti si "doktorirao" na JS.U kojoj ustanovi?:)
Ako nisi JS a kažeš da je SPC sekta logično mi je da te pitam koje si ti veroispovesti ili si još samo jedan u nizu ateista koji jednostavno uživaju da sabotiraju teme na svim forumima, pdf Religija?

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Za vinklera

Imas podpuno pravo on nema nista sa biblijom, kad porice stihove koje sam postavio o 144000 svetih.

Prijatelju nikeprodaja, ja se nebrukam, osudjujuci mene na laz ti u stvari osudjujes bozju rec, koja pise u bibliji ja bi bio oprezan!!!

Ja uvek pisem samo sto pise u bibliji, ako je to bruka i laz ti samog gospoda nazivas lazovom.

Bog nije covek da laze.
Ako si procitao pazljivo sta sam ti napisao o veroucitelju, to je tvoj problem ja se na svakom sajtu ponasam drugacije.
Mnogi moji prijatelji na primer na ovom sajtu, znaju moja druga imena i uverili su se da je to tako, ali ovo nije tema i necu ti vise odgovarati na to.

Za maleckog

Napisao malecki:

Ja nepriznajem ime koje je netacno, za mene je tacno ime(JHVH-JAHVE)I nadji mi na mojim postovima gde ja prljsm i ljagam to ime?

Ti si samo jos jedan bedni JS, koji pokusava da zadovolji svoje gazde u bruklinu, svetsku masonsku organizaciju pod nazvanjem "novi svedcki poredak", pa ste po toj ideji i vasoj bibliji dali ime "Novi svet".A to je u stvari to carstvo koje ce udariti na isusa gospoda nasega, jer vi u njemu vidite smrtnog coveka a ne mi. On je za nas gospod i bog, a za vas prosto covek.

Ti prijatelju procitaj ova uporedjenja, pa mi onda kazi dali ja plujem i ljagam nasega boga, procitaj pazljivo i videces da se tu uopste neradi o jehovi,a o jednom jedinom bogu, koji se javlja u tri oblika oca,sina,sv duha.

(kolos 1:14-20)

14 U kome imamo izbavljenje krvlju Njegovom i oproštenje greha; 15 Koji je obličje Boga što se ne vidi, koji je rođen pre svake tvari.

16 Jer kroz Njega bi sazdano sve što je na nebu i što je na zemlji, što se vidi i što se ne vidi, bili prestoli ili gospodstva ili poglavarstva, ili vlasti: sve se kroza Nj i za Nj sazda.

17 I On je pre svega, i sve je u Njemu.

18 I On je glava telu crkve, koji je početak i prvorođeni iz mrtvih, da bude On u svemu prvi;

19 Jer bi volja Očeva da se u Nj useli sva punina,

20 I kroza Nj da primiri sve sa sobom, umirivši krvlju krsta Njegova, kroza Nj sve, bilo na zemlji ili na nebu.

(1 korin 10:3,4)

Starozavetni JHVH i jeste hristos!

3 I svi jedno jelo duhovno jedoše;

4 I svi jedno piće duhovno piše; jer pijahu od duhovne stene koja iđaše za njima: a stena beše Hristos.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(isaija 44:8)
8 Ne bojte se i ne plašite se; nisam li ti davno kazao i objavio? Vi ste mi svedoci; ima li Boga osim mene? Da, nema stene, ne znam ni jedne.
Ovde se radi o steni koja je hristos.

Ovde u isaiji jasno pise da se zakleo da ce mu se pokloniti svako koleno i zaklinjati svaki jezik, sto se potvrdjuje u novom zavetu.

( isaija 45:21-23)

21 Oglasite, i dovedite, neka većaju zajedno: ko je to od starine kazao? Ko je javio još onda? Nisam li ja, Gospod? Nema osim mene drugog Boga, nema Boga pravednog i Spasitelja drugog osim mene. 22 Pogledajte u mene, i spašćete se svi krajevi zemaljski; jer sam ja Bog, i nema drugog.

23 Sobom se zakleh; izađe iz usta mojih reč pravedna, i neće se poreći, da će im se pokloniti svako koleno, i zaklinjati se svaki jezik,

Isto tako isus u isaiji (isaija 44:6) govori ja sam "prvi i poslednji" i osim mene nema boga a te iste reci on govori za sebe u novom zavetu.

6 Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov, Gospod nad vojskama: ja sam prvi i ja sam poslednji, i osim mene nema Boga.

Otk. 1:8 Isa. 41:4, Isa. 43:1, proveriti ovde!

Otk 1:8
8 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, govori Gospod, Koji jeste, i koji beše, i koji će doći, Svedržitelj.

Otk 22:13 13 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Prvi i Poslednji.

1 Mojs 1:26)26 Potom reče Bog: Da načinimo čoveka po svom obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cele zemlje i od svih životinja što se miču po zemlji.

Taj koji govori da sozdamo coveka i jest isus hrist gospod nas a Moguce i sam JHVH,
Jer jasno pise u jovanu sve je stvoreno kroz njega tj on je tvorac i sve je za njega.

U prvoj jovanovoj 4:2,3)Jasno pise da je bog dosao u telu!

2 Po ovom poznajte Duha Božijeg, i duha lažnog; svaki duh koji priznaje da je Isus Hristos u telu došao, od Boga je;
3 A svaki duh koji ne priznaje da je Isus Hristos u telu došao, nije od Boga: i ovaj je antihristov, za kog čuste da će doći, i sad je već na svetu.

A u timotiju se potvrdjuje 1 Jovanova (1 timit 3:16)

16 I, kao što je priznato, velika je tajna pobožnosti: Bog se javi u telu, opravda se u Duhu, pokaza se anđelima, propovedi se neznabošcima, verova se na svetu, uznese se u slavi.

(matvej 1:23)23 Eto, devojka će zatrudneti, i rodiće Sina, i nadenuće Mu ime Emanuilo, koje će reći: S nama Bog.

(isaija 9:6) 6 Jer nam se rodi Dete, Sin nam se dade, kome je vlast na ramenu, i ime će Mu biti: Divni, Savetnik, Bog silni, Otac večni, Knez mirni.
E pa sad braco hriscani, da vidim sta ce JS, da kazu na ove biblijske fakte.
Isa. 7:14, Mih. 5:2, Mt. 1:23, Mt. 3:16, Mt. 28:2, Lk. 2:13, Jn. 1:32, Ef. 3:10, Filip. 2:6, 1 Tim. 6:15, Jev. 2:14, Jev. 12:11, 1 Pet. 1:12, 1 Pet. 3:18, 1 Jn. 1:2, 1 Jn. 5:6

Ajd pa pozdravi AApocketa, posto vidim da si ga zamenio da nebi upropastio zivce snama, koji znamo pravdu.

P.S
Molio bih JS da mi odgovore na predposledji post na temi "Najveća prevara:Biblija Jehovinih svedoka "Novi svet"

Time sto ne odgovarate, samo potvrdjujete svoju neistinu i izvrnutu bibliju.

Dugo vec cekam na taj odgovor stvarno nije fer.

Poslednja izmena:
Natrag