Član
- Učlanjen(a)
- 13.11.2010
- Poruka
- 317
Dakle opet tandara,mandara broc.Smuti i prosipaj i to mu dodje to.Prvo Lukovic NIJE pukovnik daleko je on od tog cina treba mnogo mozga i jos vise skole za tako nesto,on je kapetan.Dalje koje su to"stotine "koje on izvukao?Ja jos NISAM cuo za nijednog koga je on izvukao.Eto recimo ti si jos uvek u sekti SPC i nije ti pomogao,sto pokazuje da je njegov rad trice i kucine nista vise.Zamajavanje ljudi i bacanje prasine uoci u vreme izborne kampanje ili kad velika sekta SPC napravi neku brljotinu,pa da se skrene paznja nista vise.Sto se tice JS i njihovog ucenja imam toliko materijala da mogu nekoliko knjiga da sastavim,Njihovo ucenje sam na vise foruma totalno,argumntovano,biblijski razoblicio,a sto se tebe tice zavrni rukave pa na posao ima mnogo djubreta koje treba da pocistisHahahahaaaa....sad će on kao VELIKI TATICA meni nešto da objasni a ja ću to da progutam.Prvo, plodovi rada Zorana Lukovića nisu i ne mogu biti, kako ti reče, zatvaranje sekti.To se kosi sa zakonom o verskim slobodama, a on je čovek od zakona obzirom da je pukovnik u MUP-u.Plodovi njegovog rada su stotine ljudi koje je uspeo uz pomoć svog tima da izvuče iz sekte.Gde su plodovi tvog rada, kad već umeš da kritikuješ tuđ?Moj "slaboumni" zaključak će biti uvek veći od svih tvojih zaključaka koje si ikada ovde postavio.Ti si "doktorirao" na JS.U kojoj ustanovi?
Ako nisi JS a kažeš da je SPC sekta logično mi je da te pitam koje si ti veroispovesti ili si još samo jedan u nizu ateista koji jednostavno uživaju da sabotiraju teme na svim forumima, pdf Religija?