Jehovini svedoci!

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Heeej zdravo svima
Linkovi su super
Hvala puno
za gerakulesa
Kad su za tebe nastala vremena otpadnika?,u kom veku ?I,II.III,IV...,XX???
Sta kaze Isus u prici o sejacu i njegovom neprijatelju?
Kad se posejao korov ?Plodovi se u ovim danima i te kako primecuju....
Zar ne bi voleo da zivis na mestu kao naprimer ovome na donjoj slici?
raj-blagoslovi.jpg

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Ja uvek postupam u skladu s biblijom, dok ti ne, jer koristis doktrinu kule strazare, Taj kralj kako ga vi nazivate u stvari je bog stvoritelj, mnogo materijala i stihova sam vam postavio, i nezelim vise jer sam umoran od vas.
I bas njemu je ime "JAHVE "jer da nije, on koji je najblizi ocu, on bi ga sam nazvao "JAHVE "ali nije jer je on sam "JAHVE"a otac nema pocetak ni kraj i nije alfa i omega, jer je to isus, , otac je otac i isus jasno govori o tome, ko je video mene vide i oca ,inemojte tu pisati gluposti, ja sam vam naveo jasne stihove na koje vi nemozete odgovorit, stalno menjate pravac teme, ovo sto si ti napisao nema veze sonim sto sam te pitao u
gornjem postu budi dobar pa mi odgovori na ove stihove.

1 Jn. 5:1 1 Koji god veruje da je Isus Hristos, od Boga je rođen; i koji god ljubi Onog koji je rodio, ljubi i Onog koji je rođen od Njega.

(1 jovan.4-3 ) 1 Ljubazni! Ne verujte svakom duhu, nego kušajte duhove jesu li od Boga; jer mnogi lažni proroci iziđoše na svet.
1 Car. 18:24, Jer. 14:14, Jer. 23:21, Jer. 28:9, Mt. 24:5, 1 Kor. 12:10, 1 Kor. 14:32
2 Po ovom poznajte Duha Božijeg, i duha lažnog; svaki duh koji priznaje da je Isus Hristos u telu došao, od Boga je;

1 Kor. 12:3, 1 Jn. 5:1
3 A svaki duh koji ne priznaje da je Isus Hristos u telu došao, nije od Boga: i ovaj je antihristov, za kog čuste da će doći, i sad je već na svetu.

(1. Tim. 4:1). 1 A Duh razgovetno govori da će u poslednja vremena odstupiti neki od vere slušajući lažne duhove i nauke đavolske,
Dan. 11:35, Jn. 16:13, 1 Pet. 1:20, 2 Pet. 2:1

1 Jn. 2:22, 2 Jn. 1:7
4 Vi ste od Boga, dečice, i nadvladaste ih, jer je veći koji je u vama negoli koji je na svetu.

Nemoj mi zameriti na pravdi koja pise u originalnim prevodima.

O ovim stihovima trazim tvoje objasnjenje, ili ces opet da ignorises kao i do sada, vi mene nemozete vise slomiti u mojoj veri u hrista, jer ja znam ko je kula strazare i kakve tajne krije od vas samih JS.

Kula strazare nije hristova, jer ga se odrice javno, a koristi njegovo ime kao masku za obmanu ostalog sveta ,
ubediti ostali svet da isus nije bog, koji je dosao u telu, prem da cela biblija govori jasno otome.

Odgovori mi na ove stihove, i na ostale koje sam postavio, ja i tripo i poelbuster i drugi itd.

Ni na jednom postu nisi ni ti, ni tvoji svedoci, odgovorili onako korektno kako to forumasi ocekuju.

Vec su ti neki od njih i primedbu dali da nisi sposoban da odgovoris na postavljene argumente.

I molim te neizazivaj me stvojim glupim slikama i v.materijalima, jer imam dosta toga o vama, ako postavim sokiracete se, Razmisli malo o tome!!! a postavicu kad za to dodje vreme, za sada prosto zelim naci kompromis s vama.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.05.2010
Poruka
138
Član Evropske federacije za borbu protiv sekti Zoran Luković oštro se protivi davanju nezbrinute dece na hraniteljstvo u sektaške porodice

Press sreda, 11. mart 2009.
Press

Upozorava... Zoran Luković
Članovi verskih sekti, među njima i Jehovini svedoci, ne smeju da dobijaju decu na usvajanje i hraniteljsko staranje, tvrdi za Press inspektor policijske uprave Beograda Zoran Luković, koji je i član Evropske federacije za borbu protiv sektaškog delovanja. On kaže da je Centar za socijalni rad pogrešio kada je jedanaestogodišnju devojčicu dao na čuvanje porodici iz Obrenovca, koja pripada sekti Jehovini svedoci, o čemu je Press već pisao.
Familija u izbegličkim kampovima
U Srbiji, prema Lukovićevim rečima, deluje sekta Familija, koja promoviše prostituciju, a deluje po izbegličkim i kampovima za decu, ali u ruhu humanitarne organizacije.
- Ona je u svetu zabranjena već godinama, a u Srbiju je ušla u dva navrata, i danas postoji i deluje po izbegličkim i kampovima za raseljenu decu. Ovo što vam govorim čuo sam od svojih kolega iz FEKRIS-a, Evropske federacije za borbu protiv sekti - kaže Luković.
Da podsetimo, jedanaestogodišnja S. B. data je ovoj porodici, iako su u Centru za socijalni rad znali da su njeni članovi pripadnici Jehovinih svedoka. Šta više, nadležni socijalni radnici, uprkos protivljenju njene majke Slađane Jovanović, smatraju da ovo dete ima dobre uslove za odrastanje. Zoran Luković upozorava da su potrebe deteta u sektaškoj porodici ugrožene i da država o tome mora da vodi računa.
Neznanje države
- Jehovini svedoci su društvo odabranih koje veruje u spasenje. Oni imaju pravo da veruju u to i to pravo njima niko ne osporava. Međutim, ne može niko svojim verskim opredeljenjem da vrši diskriminaciju drugih. Zaista ne bih želeo da kažem da je to neko zlonamerno uradio, ali država više nema pravo na neznanje. Jer, verovatno postoji još takvih slučajeva, a ljudi toga nisu svesni. Znači, nema prostora da se dešavaju takve stvari jer su deca u pitanju - kaže Luković.
On objašnjava da Jehovini svedoci žive u fanatizovanim, zatvorenim uslovima, koji su štetni za dete, kojem treba ponuditi što više sadržaja da bi ono moglo svestrano da se razvija.
- Razvojne potrebe deteta kod Jehovinih svedoka su ugrožene. Deca kod njih, na primer, ne mogu da nose nakit niti bilo koje ukrasne predmete. To je po njima idolopoklonstvo, odnosno fetišizam, verovanja u neke predmete, što je izopačenje vere.
Borba za dete... Slađana Jovanović pokušava da ćerku S. B. spase od Jehovinih svedoka
Jehovini svedoci ne učestvuju u verskim svečanostima drugih vera, nisu su im dozvoljene pozdravne reči, čestitke povodom praznika, kod njih nema slavljenja rođendana, ne čitaju knjige, osim Biblije, ne smeju da budu aktivni u omladinskim udruženjima, ne gledaju filmove, ne interesuju se za poznate ličnosti, ne bave se sportom, o transfuziji krvi da ne pričamo - navodi Luković.
Stroga disciplina
Po njegovim rečima, ove osobe su stalno pod pratnjom i sve je svedeno na interes sekte.
Fakti
Jehovini svedoci veruju u dolazak Isusa Hrista i da će samo 144.000 Jehovinih svedoka biti spaseno i živeti u rajskom naselju, a da bi se ušlo u tu grupu spasenih, mora se precizno slediti verska doktrina
Ukoliko se od članova neko ne predržava pravila, ide na sudski odbor. Najgora kazna je ekskomunikacija, odnosno izbacivanje iz organizacije i lišavanje mogućnosti vaskrsenja na rajskoj zemlji
Jehovini svedoci u Srbiji su prisutni oko 100 godina. U svetu, a i kod nas, ovo je jedna od najbrojnijih sekti
- Ne idu sami u grad, ne okreću se levo-desno, ne ispoljavaju radoznalost. Njima se ne preporučuju posete psihologu ili psihijatru, nego se za to bira obično neko stariji iz te organizacije. Sve je svedeno na interes sekte, misionarenje, učenje, vežbanje govora...
Brakovi se sklapaju unutar organizacije. Kako dete, koje raste u autističnim uslovima, može da se razvija, ako ne može da ima prijateljstvo sa ljudima izvan organizacije? - pita Luković.
U pogledu dečje radoznalosti, zanemarivanje razvojnih potreba deteta u Jehovinim svedocima ostavlja posledice na celokupan razvoj ličnosti.
- Psihički poremećaji, prema svim publikacijama, četiri puta su prisutniji kod Jehovinih svedoka - naveo je Luković.
Psiholog Dragana Koruga kaže da će dete koje boravi u takvoj zajednici sigurno usvojiti neke njene obrasce ponašanja.
- Meni je vrlo važno da li to dete ima negu, hranu, ljubav koja mu je potrebna i da nije na ulici. Međutim, što se tiče ideologija, svako dete koje boravi u nekoj takvoj zajednici, sigurno će pokupiti neke obrasca ponašanja - kaže Koruga.
Beogradski klinički psiholog, jedan od retkih koji se bavi problemom sekti, a koji je želeo da ostane anoniman, takođe kaže da boravak deteta u porodicu Jehovinih svedoka ometa i usporava njegov razvoj.
- Jehovini svedoci insistiraju na zatvorenosti. Ne druže se sa okolinom, odnosno ljudima iz drugih organizacija, retke su aktivnosti kojima se njihova deca bave. To, naravno, ometa i usporava razvoj deteta - kaže on.
LJ. RAČIĆ

УЧЕЊЕ ЈЕХОВИНИХ СВЕДОКА

Учење Јеховиних сведока је смеса свих јереси које су осуђене на свих седам васељенских сабора. Истину о Светој Тројици одбацују исто онако енергично као и муслимани и Јевреји. Од старог јеретика Арија наследили су учење да Господ Исус Христос није друго лице Свете Тројице, него да је “дивно духовно створење” које је постојало на небу пре него што се родио као човек на Земљи. Од Македонија су наследили јерес да Дух Свети такође није треће лице Свете Тројице, него је само сила Божија. Имају и још један специјалитет. Они пишу: “Бог није дух који би све прожимао и свуда продирао, није на сваком месту у исто време присутан. Он поседује своје место и положај столовања где му се може приступити”. Нарочито инсистирају на томе, да Бога треба звати његовим “правим” именом: Јехова. Зато су и узели назив Јеховини сведоци.

О човеку Јеховини сведоци уче исто као материјалисти, као да су преузели учење материјалистичких философа па га обукли у библијске цитате. “Човек умире исто као животиња” – пише у њиховим књигама.

И они кажу да верују само Библији, али уколико се Библија не слаже са њиховим учењем, они је без устезања прекрајају, било да изоставе цитат који пориче њихово мишљење, било да измене интерпункцију, било да додају нешто што Библија не каже. Ево неколико примера:

Њихов главни “пророк” каже да је Адам створен 4.128 године пре Христа и да је у рају до пад у грех провео две године. То је чиста измишљотина подметнута Библији која нигде не наводи те цифре. У посланици Јеврејима апостол Павле цитира речи из Псалама које се односе на Христа и које гласе: “Омиљела ти је правда и омрзао си на безакоње: тога ради помазате, Боже, Бог твој јелејем радости већма од другова твојих” (Јевр. 1, 8 – 9).

Пошто се у овоме цитату Христос два пута назива Богом, а Јеховини сведоци поричу Божанску природу Христову, то они овај цитат овако преводе: “Омиљела ти је правда и омрзао си на безакоње. Зато га је Његов отац нарочито благословио узвисивши га за Краља Божјега Краљевства”. – Дакле, очигледна превара. И то није једини пример кварења текста и смисла Светога писма.

Јеховисти кажу да у Светом писму нема спомена о Светој Тројици. Међутим, Јеванђеље по Матеју каже да се Спаситељ после васкрсења својим ученицима јавио и рекао: “Идите и начините све народе мојим ученицима крстећи их у Име Оца и Сина и Светога Духа” (Матеј, 7, 19). А крштење Исусово у Јордану описано је овако: “И крстивши се Исус изиђе из воде, и гле, отворише му се небеса и виде Духа Божијег где силази као голуб и стаде на њега. И гле, глас с неба који говори: “ово је Син мој љубљени који је по мојој вољи”” (Матеј, 3, 3; Марко, 1, 10 – 11; Лука, 3, 21 – 22).

Јеховини сведоци кажу да Христос није Бог. Свето писмо за које Јеховини сведоци говоре да верују у њега, каже нешто сасвим другачије. Сам Спаситељ каже о себи: “Отац је у мени и ја у њему” (Јован, 10, 3. “Ја и Отац једно смо” (Јован, , 30). “Ко види мене, виде Оца” (Јован, 14, 9). А своје божанство доказује својим чудесним делима рекавши: “ако мени не верујете, делима мојим верујте” (Јован, 10, 3. Кад се Исус после васкрсења јавио апостолу Томи, овај уверивши се у стварност васкрслог Господа, рече: “Господ мој и Бог мој” (Јован, 20, 2. У 1. Посланици Јовановој пише о Христу: “Он је истинити Бог и живот вечни” (Јован, 5, 20). У посланици Римљанима пише да је Христос “над свима Бог” (Рим. 9, 1 – 5).

Ето, тако каже Свето писмо о личности Господа Исуса Христа, а Јеховини сведоци кажу да верују Светом писму, а оспоравају Божанство Христово! Лазарица:
Јеховини сведоци одбацују знак крста тврдећи да је то многобожачки знак и да Христос није распет на крсту, него је обешен о дрво или на стуб.

Да ли су понеки многобошци употребљавали крст још пре Христа, то се нас Хришћана ништа не тиче. Ми крст поштујемо као средство нашег спасења и искупљења, јер је на крсту Христос распет. То тврде сва четири јеванђелиста, а они – нарочито Јован који је стајао под крстом док је распети Спаситељ на њему висио, - то свакако боље зна него Јеховини сведоци. А пошто је материја од које је тај Христов крст направљен, била дрво, а не камен или гвожђе, то онда понекад апстол Петар каже да су Христа убили:”обесивши о дрво” (Дела апостолска, 10, 39). Али пошто исти апостол Петар у својој беседи приликом силаска Светог Духа на апостоле каже да су Христа ”приковали на крст и убили” (Дела апостолска, 11, 23), то онда оба израза заједно значе да је крст био од дрвета, или да је дрво о које је Христос обешен било у виду крста.

Ево још једног специјалитета јеховистичког веровања. Они сматрају да је Библијом забрањено да се човеку да трансфузија крви. Дешава се да неко и умре, а био би спасен само да је примио трансфузију. Међутим, и то је њихова бесмислица. Не постоји никаква библијска забрана за давање и примање трансфузије крви. У време када је Библија писана није нико ни сањао о трансфузији, па зато у Библији нема препоруке ни забране за трансфузију.

Јеховини сведоци одбијају да иду у војску и рат. У томе погледу потпуно се слажу са назаренима и још неким сектама, па смо о погрешности тог става већ говорили.

Јеховини сведоци, као и остали секташи, одбацују све хришћанске празнике. Они кажу да су и Божић и Ускрс и сви остали празници остатак многобоштва, и да Јехова мрзи те празнике.

Библија и историја и психологија говоре сасвим супротно. У Старом завету Бог (Јехова) прописује Јеврејима које ће празнике обавезно празновати ”законом свечаним”, и чак прописује смртну казну за прекршење тога празновања (3. Мојсије, 23, 1 – 30). Ако Бог тако строго наређује празновање старозаветних празника који су по тврдњи Библије само сенка новозаветних (Колошанима, 2, 26), што би му били мрски новозаветни празници који су само успомене на догађај из Христовог земаљског живота. Да Бог мрзи Божић или Ускрс или празник Силаска Светог Духа на апостоле, Он се не би ни оваплотио, ни васкрсао нити би Дух Свети сишао на апостоле. А сви ти празници су не само успомене на библијске догађаје него и духовно доживљавање тих догађаја, што осећамо у души, а и извор су велике духовне радости, што пише и у Светом писму. Приликом Христова рођења анђео рече пастирима: ”не бојте се, јављам вам велику радост” (Лука, 2, 10). Приликом васкрсења, апостоли су се радовали (Лука, 24, 41). Приликом вазнесења Христова, апостоли се вратише са Маслинске горе у Јерусалим ”с великом радошћу” (Лука, 24, 52).

После свега реченог видимо да је секта јеховиних сведока у великој заблуди и да представља велику превару за наше православне Србе који не познају своју веру и трче за новотаријама.

Др. Лазар Милин

ЕПИСКОП НИКОЛАЈ (ВЕЛИМИРОВИЋ) – ДР. ЛАЗАР МИЛИН
ПРАВОСЛАВНА ВЕРОНАУКА И ДЕЛОВАЊЕ ВЕРСКИХ СЕКТИ

Dodato posle 9 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Kao dokaz svoje darežljivosti i pre svega humanosti zamolio bih bar jednog od par hiljada Jehovinih svedoka(ispravnije Jahvinih svedoka) da ode u Institut za transfuziju krvi i pomogne u spašavanju bar jednog života.Hajte u tome pokažite ljubav prema svome bližnjem bez prosipanja gluposti tipa-Krv je duša.Svojevrsna jeres.Krv-propadljiva materija=duša=> Duša je propadljiva prema J.svedocima.Pa ovo nema veze s mozgom čak i na planu logike.A i u starom zavetu to jeste rečeno ali se to odnosilo na životinje.Koliko znam mi životinje nismo.
U mojoj neposrednoj okolini postoji kuća u kojoj se okupljaju ovi sektaši.Misionarenje je jedan od zadataka koji oni moraju bezpogovorno da izvršavaju.Ono što je meni zanimljivo je to da uvek idu u paru jedan iskusni sektaš i jedan mladi,neiskusni koji očima krade zanat.Mlađi ništa ne govori nego samo zapisuje i daje reklamni materijal.Naravno,ciljna grupa su im stare osobe,koje se same izdržavaju.E tu nastupaju "milosrdni svedoci" koji do kraja njihovog života vode brigu nad tim osobama pod uslovom da im ta osoba u testamentu ostavi kuću kao nepokretni kapital koji će oni iskoristiti.
Takođe je zanimljiv popis koji oni posle jednog obiđenog kvarta prave.Tačno se zna u koliko kuća su ušli i bili najljubaznije primljeni i saslušani-čitaj potencijalne mete za vrbovanje u sektu,a u koliko su doživeli neprijatno iskustvo-isterani iz dvorišta,stana,uz upotrebu pogrdnih reči.
Nadam se i dalje,da će se neki od njih pokajati iskreno, napustiti ovu pseudohrišćansku sektu i vratiti se na pravi put spasenja bez BRAIN WASHING-a koji je jedan od osnovnih tehnika kojima se sve sekte služe.
Anatema na svejeres koju šire.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Za winkler-a

Da prijatelu potpuno su u pravu, kao sto rekoh u gornjem postu imam materijala da ih unistim na ovom forumu, ali nadam se da ce shvatiti

svoju zabludu pa cekam za sada.

JS,imaju zadatak da uniste hriscanstvo po svaku cenu, zbog toga i odricu da je isus bog iako to biblija jasno govori.

Najgore od svega je sto koriste ime isus, kao masku za unistenje hriscanstva, zato im ljudi i veruju a u stvari oni na samom delu sire jevrejsko verovanje u starozavetno ime (JHVH), zbog koga je i ubijen nas gospod, jer mu ne verovase da je u stvari on taj tvorac neba i zemlje.

Cela serija stihova tvrdi otome da je isus stvoritelj, i da je sve stvoreno kroz njega i za njega zato je i imao toliku zelju da da zivot zemalski da spase svoja tvorenja od sopstvenog gneva, na sudu koji ce i sam provoditi, i niko mu nemoze reci da je osudjen a da nije znao ko je isus.
On je sam rekao, nemojte reci posle da niste znali ko sam i nece mi svaki ko kaze gospode, gospode da se spase, isus i apostoli su dali celi arsenal stihova koji potvrdjuju da je isus bog, i od koga tj kakvih duhova se treba cuvati stihovi u gornjem postu najbolje govore o tome.

Na temi najveca prevara:biblija JS,NS,neodgovaraju vec dugo na moj post, jer nemaju argument prtiv tog posta a ovde na ovoj temi isto.

Pogledaj Na temi najveca prevara:biblija JS,N Svet pa se uveri kako lazu i prevrcu biblijske stihove.Moj posledni post na toj temi!!

Pozdrav od gere.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.05.2010
Poruka
138
Heeej zdravo svima
Linkovi su super
Hvala puno
za gerakulesa
Kad su za tebe nastala vremena otpadnika?,u kom veku ?I,II.III,IV...,XX???
Sta kaze Isus u prici o sejacu i njegovom neprijatelju?
Kad se posejao korov ?Plodovi se u ovim danima i te kako primecuju....
Zar ne bi voleo da zivis na mestu kao naprimer ovome na donjoj slici?
Pogledajte prilog 14731
A gde se to mesto nalazi?Jako sam zainteresovan :dance2:Idem iz ovih stopa na to mesto:DDa nisu, kojim slučajem neki od vas tamo već bili pa došli da nam prenesu iskustva u vidu slika?smile3
Iz koje slikovnice za decu do četiri godine je uzeta ova slika?wacko2
Hvala na otkrovenju postojanja ovakvog mesta

Dodato posle 8 minuta:

Za winkler-a

Da prijatelu potpuno su u pravu, kao sto rekoh u gornjem postu imam materijala da ih unistim na ovom forumu, ali nadam se da ce shvatiti

svoju zabludu pa cekam za sada.

JS,imaju zadatak da uniste hriscanstvo po svaku cenu, zbog toga i odricu da je isus bog iako to biblija jasno govori.

Najgore od svega je sto koriste ime isus, kao masku za unistenje hriscanstva, zato im ljudi i veruju a u stvari oni na samom delu sire jevrejsko verovanje u starozavetno ime (JHVH), zbog koga je i ubijen nas gospod, jer mu ne verovase da je u stvari on taj tvorac neba i zemlje.

Cela serija stihova tvrdi otome da je isus stvoritelj, i da je sve stvoreno kroz njega i za njega zato je i imao toliku zelju da da zivot zemalski da spase svoja tvorenja od sopstvenog gneva, na sudu koji ce i sam provoditi, i niko mu nemoze reci da je osudjen a da nije znao ko je isus.
On je sam rekao, nemojte reci posle da niste znali ko sam i nece mi svaki ko kaze gospode, gospode da se spase, isus i apostoli su dali celi arsenal stihova koji potvrdjuju da je isus bog, i od koga tj kakvih duhova se treba cuvati stihovi u gornjem postu najbolje govore o tome.

Na temi najveca prevara:biblija JS,NS,neodgovaraju vec dugo na moj post, jer nemaju argument prtiv tog posta a ovde na ovoj temi isto.

Pogledaj Na temi najveca prevara:biblija JS,N Svet pa se uveri kako lazu i prevrcu biblijske stihove.Moj posledni post na toj temi!!

Pozdrav od gere.
Hvala.Pozdrav je obostran.Neka te ne čudi što ne odgovaraju na ovakve post-ove.I Sveto pismo prekrajaju prema njihovim potrebama i aršinima, što ne bi naše postove.Meni je njih žao najiskrenije.Toliko mladih duša u jednoj tako utopističkoj svejeresi.Ovo što pišu po forumima, a na svakom ima bar po jedna tema posvećena ovoj jeresi, oni takođe vide kao vrstan način misionarenja.Neki idu os kuće do kuće a nekima je zadataka da šire,tobože, "ISTINU" preko interneta.E pa ako bi njihovi pos-ovi "setva" mi bi u tom slučaju predstavljali TOTALNE HERBICIDE takve setve.
Veliki pozdrav u Hristu mi brate.

Dodato posle 55 minuta:

rutherfordinoffice.JPG
Cccccccccc.Da li ja to vidim alkohol na stolu.No,No...:what::oops:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Meni je jasno ko odbacuje Isusa i Jehovu njegovog Oca.

Isus : Otac je veći od mene - Vi : Nije veći od tebe

Isus : Ja sam rođen imam oca koji me rodio on je moj roditelj - Vi : ma nemaš ti Oca ti si sam sebi otac

Isus : Molite se mom ocu njemu pripadaju vaše molitve - Vi : nećemo da se molimo tvom ocu jer on ne postoji ili nije ni bitan

Isus : Ja izvršavam volju mog Oca - Vi : Lažeš Isuse ti izvršavaš svoju volju a ne volju svog Oca.

Kažete Isus nije stvoren nego je rođen.Ako je rođen onda ima roditelja i on poštuje svog roditelja i govorio je o njemu ali vi to ne razumete . Rađanje je povezano sa stvaranjem jeste li vi rođeni ili stvoreni. Rađanje je završni čin stvaranja.

Kažete Jehovini Svedoci hoće da unište hrišćanstvo. Sa tim jehovini Svedoci nemaju ništa a hrišćanstvo kakvo je sad biće uništeno po biblijskom proročanstvu kao vavilon veliki zajedno sa svim drugim religijama uključujući tu i religiju jehovinih svedoka. To je u smislu da će biti zabranjeno propovedanje i javno isticanje bilo kakve religije. To je znak koji čekamo koji znači da će od tada biti samo nekoliko godina da armagedona i evo vesti koja to naslućuje.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Izvor: Be 92.net
podnaslov : život
vesti : četvrtak 24.3.2011.

Ako je verovati jednoj opširnoj studiji, religija je pred svojim slomom u devet država sveta, a broj ljudi koji tvrde da nemaju religiozne sklonosti je u stalnom porastu.
10652965884d8b8b4726419426130670_orig.jpg
Po svemu sudeći, Australiji, Austriji, Kanadi, Češkoj, Finskoj, Irskoj, Holandiji, Novom Zelandu i Švajcarskoj preti “izumiranje” religije.

Istraživanje koje je za metod koristilo poseban matematički model za računanje odnosa između broja religioznih i društvenih motiva koji ih na to navode, služilo se podacima prikupljanim tokom skoro jednog veka na teritoriji tih zemalja.

Takvi podaci zapravo pripadaju takozvanoj “nelinearnoj dinamici” matematičkom pristupu koji se koristi da objasni veliki broj fenomena na čije postojanje utiče veliki broj faktora.

Najpre se takav sistem primenio na izučavanju jezika, kada je utvrđeno da postoji neka vrsta “takmičenja” između osoba koje naseljavaju isto područje, a govore drugačijim jezikom i određena “korist” koja se dobija odabirom jednog od ta dva jezika.

Na primer, mnogo veću korist imaju ljudi koji na teritoriji Perua govore španski, umesto kečuan jezik drevnih indijanaca.

Slično je i sa religijom.

U velikom broju današnjih sekularnih demokratskih država postoji trend udaljavanja ljudi od religije: u Holandiji, naprimer, čak 40 odsto ljudi za sebe je reklo da nisu religiozni, dok je u Češkoj taj udeo porastao na 60 odsto.

Naučnici su zatim primenili nelinearni dimički model, prilagođavajući parametre na relatvne društvene i utilitarističke prednosti pripadnosti grupi onih koji su nereligiozni.

Otkrili su da su ti parametri bili veoma slični u svim zemljama koje su posmatrali, što ukazuje da ljudi bez obzira na nacionalnu pripadnost imaju sličan stav prema veri.

Zaključak je da će religija biti u skoroj budućnosti potpuno iskorenjena iz tih zemalja, a u planu je novi model istraživanja koje će obuhvatiti celi svet.

Stručnjaci smatraju da su donekle ovakvi rezultati “sugestivni”, jer nikada nije moguće u obzir uzeti sve čovekove motive koji mogu postojati “za” i “protiv” religije.

Nesumnjivo je, međutim, da postoji snažna povratna sprega između pojedinca i društva i da neprekidno utiču jedno na drugo, uglavnom na štetu religioznosti.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Исус Христос је Бог и Он је одувијек. Воља Његовог Оца је и Његова и једна воља без друге не може ништа чинити.

Да је Исус Бог доказује цијела Библија. Исус Христос је одувијек и Он је исти Јеврејима 13,8 Михеј 2,1

Само Бог се не мијења. Исусу се људи клањају и Он их не кори.

Исус каже "ко је видио Њега видио је Оца Његова".

Исус такође каже: "Ни мене не знате ни оца мојега; кад бисте знали ,мене знали бисте оца мојега" Јован 8,19 Овдје Исус истиче иако не директно да је Бог.

ЈС очигледно уздижу Оца над Исусом, а шта каже Библија о томе кога људи требају исто поштовати

"Да сви поштују сина као што оца поштују. Ко не поштује сина не поштује оца који га је послао" Јован 5,23

Ово доказује да ЈС не поштују ни Оца, јер не поштују Сина као што би требало, исто као и Оца.

ЈС не дају крв онима којима је потребна. Кажу душа је човјеку у крви његовој. А шта каже Библија на то.

"Од ове љубави нико веће нема да ко душу своју положи за пријатеље своје" Јован 15,13

ЈС каже да само Јахве спашава.

Шта каже Библија на то "Јер нема другог имена под небом даног људима којим бисмо се ми могли спасти" Дела 4,12

ЈС кажу да се само Богу треба клањати, а не створењима по њима се не би требали клањати Исусу.

А шта каже Библија "И дође к њему губавац молећи га и на кољенима клечећи пред њим" Марко 1,40

"БОГУ СЕ ПОКЛОНИ" Откривење 22,9 "Устани и ја сам човјек" Дела 10,26

Нигдје у Библији не пише да је Исус створен, а зашто би и писало када је Он створитељ.

Član
Učlanjen(a)
22.05.2010
Poruka
138
Meni je jasno ko odbacuje Isusa i Jehovu njegovog Oca.

Isus : Otac je veći od mene - Vi : Nije veći od tebe

Isus : Ja sam rođen imam oca koji me rodio on je moj roditelj - Vi : ma nemaš ti Oca ti si sam sebi otac

Isus : Molite se mom ocu njemu pripadaju vaše molitve - Vi : nećemo da se molimo tvom ocu jer on ne postoji ili nije ni bitan

Isus : Ja izvršavam volju mog Oca - Vi : Lažeš Isuse ti izvršavaš svoju volju a ne volju svog Oca.

Kažete Isus nije stvoren nego je rođen.Ako je rođen onda ima roditelja i on poštuje svog roditelja i govorio je o njemu ali vi to ne razumete . Rađanje je povezano sa stvaranjem jeste li vi rođeni ili stvoreni. Rađanje je završni čin stvaranja.

Kažete Jehovini Svedoci hoće da unište hrišćanstvo. Sa tim jehovini Svedoci nemaju ništa a hrišćanstvo kakvo je sad biće uništeno po biblijskom proročanstvu kao vavilon veliki zajedno sa svim drugim religijama uključujući tu i religiju jehovinih svedoka. To je u smislu da će biti zabranjeno propovedanje i javno isticanje bilo kakve religije. To je znak koji čekamo koji znači da će od tada biti samo nekoliko godina da armagedona i evo vesti koja to naslućuje.

Ako je verovati jednoj opširnoj studiji, religija je pred svojim slomom u devet država sveta, a broj ljudi koji tvrde da nemaju religiozne sklonosti je u stalnom porastu.
10652965884d8b8b4726419426130670_orig.jpg
Po svemu sudeći, Australiji, Austriji, Kanadi, Češkoj, Finskoj, Irskoj, Holandiji, Novom Zelandu i Švajcarskoj preti “izumiranje” religije.

Istraživanje koje je za metod koristilo poseban matematički model za računanje odnosa između broja religioznih i društvenih motiva koji ih na to navode, služilo se podacima prikupljanim tokom skoro jednog veka na teritoriji tih zemalja.

Takvi podaci zapravo pripadaju takozvanoj “nelinearnoj dinamici” matematičkom pristupu koji se koristi da objasni veliki broj fenomena na čije postojanje utiče veliki broj faktora.

Najpre se takav sistem primenio na izučavanju jezika, kada je utvrđeno da postoji neka vrsta “takmičenja” između osoba koje naseljavaju isto područje, a govore drugačijim jezikom i određena “korist” koja se dobija odabirom jednog od ta dva jezika.

Na primer, mnogo veću korist imaju ljudi koji na teritoriji Perua govore španski, umesto kečuan jezik drevnih indijanaca.

Slično je i sa religijom.

U velikom broju današnjih sekularnih demokratskih država postoji trend udaljavanja ljudi od religije: u Holandiji, naprimer, čak 40 odsto ljudi za sebe je reklo da nisu religiozni, dok je u Češkoj taj udeo porastao na 60 odsto.

Naučnici su zatim primenili nelinearni dimički model, prilagođavajući parametre na relatvne društvene i utilitarističke prednosti pripadnosti grupi onih koji su nereligiozni.

Otkrili su da su ti parametri bili veoma slični u svim zemljama koje su posmatrali, što ukazuje da ljudi bez obzira na nacionalnu pripadnost imaju sličan stav prema veri.

Zaključak je da će religija biti u skoroj budućnosti potpuno iskorenjena iz tih zemalja, a u planu je novi model istraživanja koje će obuhvatiti celi svet.

Stručnjaci smatraju da su donekle ovakvi rezultati “sugestivni”, jer nikada nije moguće u obzir uzeti sve čovekove motive koji mogu postojati “za” i “protiv” religije.

Nesumnjivo je, međutim, da postoji snažna povratna sprega između pojedinca i društva i da neprekidno utiču jedno na drugo, uglavnom na štetu religioznosti.
Još kad bi se neko upecao pa počeo da tumači na način na koji vas uče u sekti onda bi se sa tobom složio.Šta sad?Ti kao navedeš nešto iz vaše "sektaške biblije" nastale izvrtanjem i prekrajanjem Svetog pisma i sad se time alužiš kao nekim argumentom.
Gospod Isusu Hristos je jedno sa svojim ocem i volja njegovog oca je i njegova lična volja.
Hteli vi to da prihvatite ili ne Gospod Isus Hristos je Bog i u nerazdeljivom je jedinstvu sa Bogom Ocem i Bogom Duhom Svetim.Kad bi ti verovao u punoću i nerazdeljivost Svete Trojice ne bi pisao gluposti niti bi citirao tu vašu arhejeretičku knjigu.
Pa i na slici koju si okačio vidi se svećnak koji podseća na onaj koji Jevreji koriste pri proslavljanju Hanuke-vi ste neka kreativna pseudohrišćansko-pseudojudaistička sekta.
Ništa tebi nije jasno,ništa.
Bio bih zahvalan kad bi mi opisao kojim metodama ubijate svoje JA novim članovima i kako se u vašoj jeresi vrši Brain washing.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
JS viste ti koji varate narode koji ne poznaju bibliju, a vase zrtve su uglavnom stari i bespomocni ili mladi i glupi ,pamettan covek cita bibliju a ne
zurnale, zurnali su knjizevna dela, a isuss to osudjuje, bilo kakvo mesanje knjizevnosti prevrce bozju rec u bibliji ,jer covek je oduvek hteo da izvrne bibliju u svoju korist, da bi mu sluzio bliznji, a vi sluzite upravo takvima tj bezboznicima, da su tada razumeli ko je isus! oni ga nikad nebi razapeli na krstu, a vi JS ste njihovo seme i zato ne razumete ko je isus hrist!!!!

A on je bog!!!!

Jeli prijatelju peko 71

Dali si ti stvarno slep ili sta je stobom jel ti vidis postove koje ja tebi stavim a, zasto neodgovaras na argumente koje sam dokumentovao, peko nemozes se ti samnom boriti ja sam jak igrac, ti bole uzmi nekog ko nezna bibliju, a kako rece poelbuster pazi da ti deca neuzmu bibliju i da pocnu da je citaju samostalno.

Evo ti malo pa nauci ko je isus hrist!!!

Ja licno verujem u gospoda boga sina i boga oca i sv.duha jer oni su jedno amin.

Otac je sebe projavio u tri lika ili oblika sto neoznacava da je to trojstvo, tj jedan bog s tri glave ili bog sa jednom glavom i tri lica kako to Tvrde nasi postovani JS-ci.

Mnoga mesta u Bibliji govore da je Hristos Bog. Psalmista kaže: „Bog nad bogovima, Gospod
govori i doziva zemlju od istoka sunčanoga do zapada. Sa Siona, koji je vrh krasote,
javlja se Bog. Ide Bog naš, i ne muči; pred njim je oganj koji proždire, oko njega je bura
velika. Doziva nebo ozgo i zemlju, da sudi narodu svome: Skupite mi svece moje, koji su
učinili sa mnom zavet na žrtvi. I nebesa oglasiše pravdu njegovu, jer je taj sudija Bog.“ (Ps
50,1‐6)
Da se ovaj tekst odnosi na Hrista, jasno se vidi iz već pomenute činjenice:
1. da je sav sud dat Sinu (Jv 5,21.22.27),
2. a takođe i iz činjenice da će, prilikom drugog Hristovog dolaska, On biti taj koji će
poslati Svoje anđele da sakupe „izbrane njegove od četiri vjetra“ (Matej 24,31).
„Naš Bog će doći i to ne tiho.“ Kad sam Gospod siđe s Neba, On će doći „sa zapovešću, s
glasom arhanđelovim“ (1. Sol 4,16). Ovaj glas je glas Sina Božjeg. Čuće ga svi koji su u grobovima,
i izaći će (Jv 5,28.29). Vaskrsli sveti će tada zajedno sa živim pravednicima biti odneseni
na nebo, u susret Gospodu, da bi tamo svagda bili sa Njim. To je ono „sjedinjenje s Njim,“ kada
izabrani budu sakupljeni i to će predstavljati „naš sastanak u Njemu“ (2. Sol 2,1); Uporedi Ps
50,5; Mt 24,31; 1. Sol 4,16.
Dalje piše: „Pred njim je oganj koji proždire, oko njega je bura velika“ (Ps. 50,3). Kad se
Gospod Isus zajedno sa svojim anđelima otkrije s neba, to će biti „u plamenom ognju koji će
kazniti one što ne znaju Boga i one što nisu poslušni jevanđelju o Gospodu našemu Isusu“
(2. Sol 1,7.8). Iz ovoga se može videti da je Ps 50,1‐6 tačan opis drugog Hristovog dolaska radi
spasenja svog naroda. A kad On dođe, pojaviće se kao svemoćni Bog. Uporedi sa Avakumom 3
glava.
To je jedna od Njegovih zakonitih titula. Mnogo vremena pre Hristovog utelovljenja Isaija
je uputio sledeće utešne reči Izrailju: „Jer nam se rodi dete, sin nam se dade, kojemu je vlast
na ramenu, i ime će mu biti: divni, savetnik, Bog silni, otac večni, knez mirni“ (Is 9,6). To
nisu samo reči proroka Isaije, nego reči Svetog Duha. Kada se Bog direktno obratio svome
Sinu, dao mu je istu titulu. U Psalmu 45,7 čitamo: „Presto je tvoj, Bože, večan i nepokolebljiv;
skiptar je carstva tvojega skiptar pravice.“ Kad se ove reči čitaju površno, može se poverovati
da David ovde slavi Oca. Međutim u Novom zavetu nalazimo da je Bog Otac taj koji
govori, koji se obraća svome Sinu i naziva ga „Bogom.“ Vidi Jevrejima 1,1‐8.
Hristu ovo ime nije dato kao posledica nekih velikih zasluga, već Mu ono pripada po pravu
nasledstva! To potvrđuje pisac poslanice Jevrejima govoreći o sili Božjoj, kada kaže da je Hristos
„postao toliko silniji od anđela koliko je nasledio ime uzvišenije od njihovoga“ (Jevr
1,4)2. Sin uvek s pravom nosi ime oca. Tako i Hristos, kao „jedinorodni Sin“ Božji, s pravom
nosi ime Oca. Sin je takođe više ili manje slika oca. On, u izvesnom stepenu, preuzima lik i
karakterne osobine svoga oca, ali ne u potpunosti, jer nema savršene reprodukcije u ljudskoj
2 I toliko posta bolji od anđela koliko preslavnije ime od njihova dobi – ovo je tekst koji se nalazi u
Karadžićevom prevodu Novog Zaveta, no tačniji prevod je onaj koji nalazimo u engleskom ili savremenim prevodima,
a koji ističe da je Isusovo preslavno ime dobijeno kroz nasledstvo. – Prim. prev.
9
vrsti. U Bogu međutim nema nesavršenstva, niti pak u bilo kom Njegovom delu. Zato je Hristos
tačan odraz Oca. (Jevr 1,3). Kao Sin samopostojećeg Boga i On ima sve osobine Božanstva.
Tačno je da postoje mnogi sinovi Božji, ali samo je Hristos jedinorodni Sin Božji, i to na
način kako nijedno drugo biće nije bilo, niti će ikada biti. Anđeli su, kao i Adam, sinovi Božji
stvaranjem (Jov 38,7; Lk 3,38); hrišćani su sinovi Božji posinjenjem (Rim 8,14.15), ali Hrist je
Božji Sin rođenjem; pisac poslanice Jevrejima dalje pokazuje da Hristos, na položaj koji zauzima,
nije podignut nego Mu on pripada po zakonu. On kaže da je Mojsije „u svemu domu
Božjem bio veran kao sluga,“ ali je „Hristos kao sin nad svojim domom“ (Jevr 3,6). Zatim
navodi da je Hristos graditelj toga doma (stih 3). On je taj koji će „sagraditi crkvu Gospodnju
i nosiće slavu.“ (Zah 6,12.13)
Sam Hristos je na krajnje nedvosmislen način učio ljude istini da je On Bog. Kada je bogati
mladić došao k Njemu i pitao: „Dobri učitelju, šta da učinim da nasledim život večni?“ ‐ Isus
je pitao, pre nego što je dao direktan odgovor: „Što me nazivaš dobrim? Niko nije dobar
osim jednoga Boga“ (Mk 10,17.18). Šta je Isus hteo da kaže ovim rečima? Da li je rekao da On
nema prava na ovakvo oslovljavanje? Da li je to bila Njegova spontana skromnost? Da li je
hteo da kaže da On nije dobar? Nipošto, jer Isus je bio apsolutno dobar. Jevreje koji su Ga stalno
vrebali da pronađu greške na Njemu da bi Ga optužili, upitao je odvažno: „Ko me od vas
prekoreva za greh?“ (Jv 8,46). U celom jevrejskom narodu nije bilo nijednoga koji Ga je ikada
video ili čuo da je makar i prividno učinio nešto zlo. Oni koji su nameravali da Ga osude, mogli
su to samo tako što su našli lažne svedoke protiv Njega. Petar kaže da On „greha ne učini i
prevara se ne nađe u ustima njegovim“ (1. Petr 2,22). Pavle svedoči da Hristos „nije znao
greha“ (2. Kor 5,21). Psalmista piše: „ ...Gospod, branič moj ... nema u njemu nepravde.“ (Ps
92,16). Jovan kaže: „I znate da se on javio da ukloni grehe, a u njemu nema greha“ (1. Jv
3,5).
Hristos ne može sam sebe da porekne; baš kao što nije mogao da kaže: „Ja nisam dobar.“
On jeste i bio je apsolutno dobar, savršena dobrota. Pošto niko nije dobar osim Boga, a Hristos
je dobar, onda sledi da je Hristos Bog. To je bila istina koju je hteo da približi bogatom
mladiću.
To je bilo takođe ono čemu je učio svoje učenike. Kad je Filip molio Isusa: „Gospode,
pokaži nam Oca, i nama je dovoljno,“ Isus je odgovorio: „Toliko vremena sam s vama i nisi
me upoznao, Filipe? Ko je video mene, video je Oca; kako onda govoriš: pokaži nam Oca?“
(Jv 14,8.9). To je isto tako jasno kao i reči: „Ja i Otac jedno smo“ (Jv 10,30). Hristos je bio, čak i
ovde među ljudima, toliko istiniti Bog, da je On, kad su ga molili da im pokaže Oca, mogao reći:
Pogledajte mene. To nas ponovo podseća na izjavu koju je dao Otac kada je Prvorodnoga uveo
u svet: „I da mu se poklone svi anđeli Božji“ (Jevr 1,6). Hristos nije polagao pravo na
obožavanje samo pre stvaranja sveta, kada je delio slavu Očevu, nego su, i u vreme kad se
rodio kao dete u Vitlejemu, svi sveti anđeli dobili nalog da Mu se poklone.
Jevreji nisu pogrešno razumeli ono što je Isus rekao za sebe. Kada je izjavio da je On jedno
sa Ocem, podigli su kamenje da bi Ga kamenovali. Na Njegovo pitanje za koje dobro delo žele
da Ga kamenuju, odgovorili su: „Za dobro delo te ne zasipamo kamenjem, nego zbog hule
na Boga, što se ti, kao čovek, gradiš Bogom“ (Jv 10,33). Da je On zaista bio samo ono čime su
Ga smatrali, tek običan čovek, onda bi Njegove reči zaista bile hula na Boga; ali je On bio Bog.
Hristos je došao na ovaj svet da otkrije ljudima Boga, kako bi oni mogli doći k Njemu. Zato
i apostol kaže: „Jer Bog je bio u Hristu i pomiri svet sa sobom“ (2. Kor 5,19). Jovan je pisao
10
da je Reč, koja je bila Bog, postala telo. (Jv 1,1.14). U tom smislu piše: „Boga niko nikad nije
video; jedinorodni Sin, koji je u Očevom krilu, on ga objavi“ (Jv 1,18).
Obratimo pažnju na izraz: „Jedinorodni Sin, koji je u Očevom krilu, on ga objavi.“ Hristos
tu u Očevom krilu ima svoje prebivalište, i On je ovde predstavljen kao deo Božanstva sa
jednakom sigurnošću, bez obzira na to da li se nalazi na zemlji ili na nebu. Upotreba sadašnjeg
vremena, ukazuje na činjenicu da se radi o nastavku takvog postojanja. To predstavlja istu
ideju koja je sadržana u Isusovoj izjavi datoj Jevrejima: „… Ja Sam pre nego se Avraam
rodio!“ (Jovan 8,58). I ovo još jednom pokazuje Njegovu identičnost sa Onim koji se otkrio
Mojsiju u gorućem žbunu, koji je svoje Ime objavio kao „Ja Sam onaj što jest“ (2.Moj. 3,14).
Konačno, imamo i nadahnute reči apostola Pavla u vezi sa Isusom Hristom. Prema njegovoj
izjavi, bila je volja Očeva „da se u nj useli sva punina“ (Kol 1,19). Kakva to punina
prebiva u Isusu, objasnićemo u sledećem poglavlju. Tamo stoji: „U njemu telesno obitava sva
punina Božanstva“ (Kol 2,9). To je tačno i nepogrešivo svedočanstvo da Isus po prirodi ima
sve osobine Božanstva. Ova činjenica koja ukazuje na Njegovo Božanstvo biće još jasnija kad
budemo nastavili da Ga posmatramo kao Stvoritelja.

Ti trebas shvatiti da ja znam JS, koji su sluzili i po 30 godina kao staresine, upravo me oni i snabdevaju materijalom, oni znaju sve sotonske tajne kule strazare. Vi ste se odavno razdelili samo to vesto skrivate, a ja znam sve vase tajne za sada mi je interesantno razgovarati s vama, pa zato ne postavljam to sto bi vas nateralo da nikad vise ne izadjete na forum kao JS, nebi ste mogli od bruke!!!

Dodato posle 34 minuta:

Peko ako si toliki pravednik, a mi lazovi, molio bih te pred forumasima, objasnis stihove koje sam postavio na temu Najveca prevara biblija JS!!

Na post #197.

Dodato posle 13 minuta:

Pitam jos jednom iskljucivo JS, ko je rafael ?

Vas jehova koje je izmisljeno ime, nigde u otkrivenu se ne spominje, osim oca i jagnjeta i njihov presto je u stvari jedan isti presto, jer otac nema tajni pred sinom, niti sin pred ocem, sve sto je ocevo to je i sinovo.

Oni su deo antihristovogh planova, oni su sekta u korist novog svetskog poredka, a evo i dokaza!!!

Ovaj dokument dokazuje koji su oni prevaranti i licimeri:

Did you know that the Watchtower Society was and still is involved with the
United Nations (which they refer to as the Great Harlot) claiming their
membership was for a library card when it wasn't?
14626d1300555294-jehovini-svedoci-3.jpg
14627d1300555295-jehovini-svedoci-1.jpg
14628d1300555296-jehovini-svedoci-2.jpg

Dodato posle 4 minuta:

Vi niste hristovi svedoci, a niste ni jahveovi, vi ste prosto samozvanci vukovi u jagnjecoj kozi.

Vi ste prosto svedoci antihrista, evo pstavio sam dokument ko ste vi u stvari, vi ste lazni svedoci eto ko ste.

Dodato posle 2 minuta:

Prilog 14629 vi ste prosto prevaranti iz ovih dokumenata se to vidi, i mnogi ce ih kopirati za dokaz protiv vas. Vi sami jos neznate koje kula strazare to je vavilon evo dokaz to je vas idol.

Dodato posle 2 minuta:

14630d1300556501-jehovini-svedoci-boginja-kule-strazare.jpg
to je vas idol kule strazare tj boginja kule strazare.

Dodato posle 22 minuta:

Za RIS BG

Vrati se na beograd kafe gde te rasturam pod imenom veroucitelj, nisi mi odgovorio na mnoga pitanja, cim nemas argumente bezis na druge forume

koji si ti licimer.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
A sto si ti "veroucitelju pobegao sa bg-cafea"?Ako cemo pravo nisi ti nista zablistao tamo,imao si promasaja koliko hoces a i "bisera"a i nisi se nesto proslavio u diksusiji na temi o JS ako cemo pravo.Kamo te lepe srece kada bi svi oni bili otvoreni za diskusiju kao sto je RIS BG.On bar od svih njih ima petlje i da prizna promasaje koji nisu malobrojni kod njih.

Winkler,tebe bih zamolio ako je moguce da ubuduce ne citiras tu budalu od coveka bez grama mozga Zorana Lukovica,zaista njegova"istrazivanja"su vise nego smesna

Natrag