Jehovini svedoci!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Urednice, pa nisi fer, ljudi se muce po nekoliko sati da napisu tekst da pronadju stihove dokaze itd, a ti hoces da ga obrises za 5 minuta.
Mozda nisu u temi, ali mislim da je logicnije da ga prebacis post tamo gde mu je mesto.
Zar nije uputnije obratiti pažnju gdje se šta piše, nego pisati gdje stigneš, a da onda urednik premiješta postove gdje pripadaju po svom sadržaju? Pa, u tom slučaju ne bih ništa drugo ni radio!

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
I sta ti to govorie sve te slike, zar to nije cista masaka masona, koji se u stvari klanjaju djavolu, nocu kad ih niko nevidi, zar se tu nevidi da je nevidljiv bog, postao vidljiv putem ikona, i raznih natpisa.Piramida je simbol masona ,tj piramida oznacava slobodne zidare, a svevidece oko je sadasnji bog zemlje lucifer.zato se sve to i radi, da bi se uspostavila svetska kontrola nad ljudima, tj novi svecki poredak, a ime se koristi u piramidi kao hipnoticki lik da bi ljudi poverovali lakse u antihrista tj llucifera.
Napisati ili uramiti ili utisnuti ima boga, itd to neznaci da ljudi veruju u jehovu, to je cista propaganda da se skrnavi bozje ime, bog je duh i u duhu ga treba obozavati.
A ne putem piramida oka zvezdica itd.Pogledaj link:http://www.google.com/url?sa=t&sour...sg=AFQjCNHux-NxWLKVGBMqaB2mWJWQbKnQdA&cad=rjaJHVH JEUE JAHWE JEHOWA BIBLIOTEKA

postoje cak i izobrazenja jehove kako to.

http://www.google.com/url?sa=t&sour...sg=AFQjCNHux-NxWLKVGBMqaB2mWJWQbKnQdA&cad=rja

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Главна Сатанина превара је да улони Исуса Христа са позиције централне личности у Библији. Кроз цијелу Библију је Исус главна личност.
Тако да само мали број ЈС зна праву истину и суштину уклањања Исуса Христа са главног мјеста у Библији и уопште срца људи. Све остало губи суштину, сва остала тумачења губе суштину и постају неважна.
Исто је и код масона, сам врх масона 33. степена каже да само одабрани у врху главне ложе свијета знају праву истину о њиховој организацији. Такође и Њу ејџ исто сматра да је Исус створен и да није Бог. Ове три религије дјелују одвојено, али је њихова суштина иста, и имају исти циљ.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Главна Сатанина превара је да улони Исуса Христа са позиције централне личности у Библији. Кроз цијелу Библију је Исус главна личност.
Тако да само мали број ЈС зна праву истину и суштину уклањања Исуса Христа са главног мјеста у Библији и уопште срца људи. Све остало губи суштину, сва остала тумачења губе суштину и постају неважна.
Исто је и код масона, сам врх масона 33. степена каже да само одабрани у врху главне ложе свијета знају праву истину о њиховој организацији. Такође и Њу ејџ исто сматра да је Исус створен и да није Бог. Ове три религије дјелују одвојено, али је њихова суштина иста, и имају исти циљ.

Naprotiv dragi moj tripo 41, naprotiv galavna Satanina prevara je to što vi kao njegove sluge mu činite usluga radeći na tome da potkopavate veru u pismo, proroke i samog Hrista da JHWH nije jedan JHWH i da nema drugoga istinitoga BOga osim njega.

Sotonina prevara je da od tvorenja napravi tvoritelja koji će biti centralna ličnost pisma, proroka i Hrista(kome ćete se klaljati i obožavati a da ne budete ukoreni) Namera je očigledna da se ne daje BOGU JHWH Božije e a to je glavna Sotonina meta dragi moj.

Iz vašeg pisma ste lukavo uklonili ime tvoritelja JHWH, odbacili ste vašeg tvorca jer ne treba vama njegovo sveto ime da prizivate kako biste se spasli, po Sotoninom učenju vi imate vašeg tvoritelja a i spasitelja.
A to vama nije Sotoninom prevarom ukloniti centralnu ličnost biblije i naći mu priliku sa kojom ćete ga izjednačiti da bi mu se klanjali i obožavali.
Nego nije li napisano da vam zabludama zaslepio um i razum da ne upoznate istinu već da hulite na JHWH sveti duh
Eto i pored toga samo vi ste Hristovi hrišćani koji sledite Hrista.

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Kao sto sam i obecao evo slike pa resavajte sami: ovde iznad glava je lucifer 6aedcdf0.jpg ili demonizobrazenje 1.jpg a ovde isto lucifer ili demon, uporedi ove dve slike.

a ovo dole je kultas jahve,izobrazenje jehove leonardom davinci.

Prilozi

• izobraszenje 4.jpg
    izobraszenje 4.jpg
    9 KB · Pregleda: 40
  • izobrazenje 2.jpg
    izobrazenje 2.jpg
    12,7 KB · Pregleda: 40
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
То јесте Сатанина превара да створење преузме мјесто Бога, али на твоју жалост то мјесто је већ заузео папа.
Тако постоји и она друга Сатанина превара, која жели да Бога спусти на ниво створења.
А да би доказао да је неко створен а није Бог требао би наћи то у Библији, а ја ти кажем да нећеш никада наћи у Библији да је Исус створен.

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
savaof.jpg (savaof bog jahve)

Pitam se zasto postjoje toliko izobrazenja, kad je bog zabranio strogo svaki lik, ili idol s neba i zemlje.

Kome je u interesu da se prave ovakva izobrazenja, kad boga niko nikad nije video.

Zar to nerade kultasi, sotonisti idolopoklonici itd.

A ovde imate, na stotine izobrazenja JAHVE, kultasima, i sektasima, uzasno oskrbljenje boga:Картинки по запросу изображение яхве

!!!TRIPO 41 POGLEDAJ OBAVEZNO OVAJ LINK, AKO HOCES DA SHVATIS NEKE STVARI!!!

A MOGU I DRUGI AKO HOCE.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
za tripa 41 i gerakimusa
hahaha
nemojte da sabirate babe i zabe
Ja vam zelim objasniti da se i te kako dobro zna kako se zove Bog Svemoguci.Da je njegovo ime ispisano na mnogim mestima.,i lepim i ruznim,i gde treba i gde ne treba!!!Svako odgovara za svoje delo ili NEDELO!!!
Jehova je ime Boga Svemoguceg,i njegovi neprijatelji su izbacili njegovo ime iz Biblije.
I sta hocete da kazete da je lepo izbaciti Bozje ime iz Biblije,i napraviti zbrku.
Pogledaj kako je lepo kad Jehova stoji u Bibliji
Psalam 110;1,2
"Jehova rece mome Gospodu,sedi meni s moje desne strane..."
Zar nije ovo mnogo bolje nego rece Gospod Gospodu mojemu....?
Nije li vas cilj,isti kao i satanin, da sakrijete od ljudi da saznaju kako se zove Bog koji je stvorio adama i evu?
kako se zove Bog koji je stvorio adama i evu?
Ili odgovorite na jednostavno biblijsko pitanje Price Solomonove 30:4
"Ko je izašao na nebo i opet sišao? Ko je skupio vetar u pregršti svoje? Ko je svezao vode u plašt svoj? Ko je utvrdio sve krajeve zemlji? Kako Mu je ime? I kako je ime Sinu Njegovom? Znaš li?"
I hocu li dobiti zadovoljavajuci odgovor da i ja poverujem u trojstvo?
prema psalmu 110:1,2 Ko je prvi Gospod koji govori,a ko je drugi koji slusa.Ko je Gospod koji je glavni,a ko je onaj Gospod koji mu sedi sa desne strane.Ako je Bog trojstvo zasto Bog koji sedi sa njegove desne strane ne sedi u Glavnom Bogu ,vec desno od njega,i gde je sveti duh,nema ga???kako je to moguce.jel i sveti duh negde sedi....,levo ili je pak u nekome od njih dvojice????

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pogledao sam link, čist satanizam. A JS više nemaju nijednog novog argumenta u svoju korist. Svaki koji su iznijeli je oboren. Posebno se izletiše sa Jevrejima 3,2. Imaju puno okultnih i masonskih simbola. Boga zaista niko nikada nije vidio u cijeloj njegovoj slavi i veličini, zato Bog i ne dozvoljava njegovo prikazivanje. I njihov osnivač ima masonski simbol na spomeniku, nema slučajno. Takođe i New Age veoma opasna religija isto smatra da je Isus stvoren.

Natrag