za tripa 41 i gerakimusa
hahaha
nemojte da sabirate babe i zabe
Ja vam zelim objasniti da se i te kako dobro zna kako se zove Bog Svemoguci.Da je njegovo ime ispisano na mnogim mestima.,i lepim i ruznim,i gde treba i gde ne treba!!!Svako odgovara za svoje delo ili NEDELO!!!
Jehova je ime Boga Svemoguceg,i njegovi neprijatelji su izbacili njegovo ime iz Biblije.
I sta hocete da kazete da je lepo izbaciti Bozje ime iz Biblije,i napraviti zbrku.
Pogledaj kako je lepo kad Jehova stoji u Bibliji
Psalam 110;1,2
"Jehova rece mome Gospodu,sedi meni s moje desne strane..."
Zar nije ovo mnogo bolje nego rece Gospod Gospodu mojemu....?
Nije li vas cilj,isti kao i satanin, da sakrijete od ljudi da saznaju kako se zove Bog koji je stvorio adama i evu?
kako se zove Bog koji je stvorio adama i evu?
Ili odgovorite na jednostavno biblijsko pitanje Price Solomonove 30:4
"Ko je izašao na nebo i opet sišao? Ko je skupio vetar u pregršti svoje? Ko je svezao vode u plašt svoj? Ko je utvrdio sve krajeve zemlji? Kako Mu je ime? I kako je ime Sinu Njegovom? Znaš li?"
I hocu li dobiti zadovoljavajuci odgovor da i ja poverujem u trojstvo?
prema psalmu 110:1,2 Ko je prvi Gospod koji govori,a ko je drugi koji slusa.Ko je Gospod koji je glavni,a ko je onaj Gospod koji mu sedi sa desne strane.Ako je Bog trojstvo zasto Bog koji sedi sa njegove desne strane ne sedi u Glavnom Bogu ,vec desno od njega,i gde je sveti duh,nema ga???kako je to moguce.jel i sveti duh negde sedi....,levo ili je pak u nekome od njih dvojice????