Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Iza svake svoje riječi stojim.
1. Ne postoji tvoja, moja, naša, vaša Biblija postoji Božija Biblija i On je jedini njen vlasnik
2. Nikada, ama baš nikada nisam rekao da postoji više bogova. Uvijek samo jedan Bog. Biblija uči da se JEDAN Bog pojavljuje u više lica. Biću kratak ELOHIM je imenica u množini sa značenjem jednine. 1. Mojsijeva to dokazuje "Potom reče Bog: da načinimo čovjeka po svojemu obličju, kao što smo mi..."
Dragi moj ako je tako onda daj stih iz naše biblije da vidimo gde se pojavljuje citiram: "Biblija uči da se JEDAN Bog pojavljuje u više lica."
Ja sam bio još kraći tada kada sam citirao ono što priznati Biblijski teolozi hrišćanstva kažu kada je reč o ELOHIMU, dok eto ti govoriš iz tvog stomaka jer citiraš tvoje poznanike i prijatelje.
tipo 41
To znači da već postoji više lica jednog Boga.
Drugi dokaz "I reče Gospod Bog: eto čovjek posta kao jedan od nas znajući što je dobro što li zlo" (1. Mojsij. 3,22)
Dragi moj šta ti kažeš koji je to taj Gospod množine Svete Trojice to rekao? i naravno sa kim je on to razgovarao? pa ćemo diskutirati.
Ili obijasni nam koji svmogući Bog Svete Trojice tvori sve to po:
Jov 26,13. Duhom je svojim ukrasio nebesa, i ruka je njegova stvorila prugu zmiju.
Obijasni nam koji Gospodnji Svete Trojice(imenica množine) rečju svojom i duhom usta njegovih tvori sve ovo?
Psal. 33,6. Riječju Gospodnjom nebesa se stvoriše, i duhom usta njegovijeh sva vojska njihova.
Dragi moj badava ti nama citiraš pisma kada ih ne razumeš! niki ti nije tražio da dokažeš kako Otac i Sin jedan BOG! nego od tebe se traži da svedočiš o Svetoj Trojici. Da nam obijasniš koliko to Bogova ima i kako se koji Bogovi nazivaju.
Tu negde na jednoj temi ti je traženo da razjasniš i stih te zajednice i hierarhiju kada je u pitanju biblijski stih:
1.Kor. 11,3. Ali hoću da znate da je svakome mužu glava Hristos; a muž je glava ženi; a Bog je glava Hristu.
Eto dragi moj kada na to odgovoriš onda ćemo diskutirati kako Sveta Trojica ne rade jedan bez drugoga.