Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo ispovijesti jednog bivšeg Jehovinog svjedoka
Najbolje je iz 1. ruke.
Ispovest Jehovinog svedoka
I mene su pokušali dva puta. Ali ja sam puno prije tih koji su me sreli počeo čitati Bibliju.
Ako pakao ne postoji to je divna vijest za gresnike,mogu da grijese koliko hoce nema kazne.A slazes li se Malecki da ce Bog suditi svima po djelima njegovim?
Tripo očekivao sam odgovor na pitanja sa ovog linka:
http://serbianforum.org/religija/67090-jehovini-svedoci-70.html#post669471
Dakle i Sotona je bivši Jehovin svedok, otac laži, krvnik ljudskog roda. Tripo da li je mudro očekivati od Sotone da govori istinu?
Жена представља Божји народ, а змија Сатану и отпад.
Међутим Малецки ко не призна Сина не признаје ни Оца јер се Они заједно славе.
Нисам ти стигао одговорити био сам на другим темама. Наравно да Сатана лаже, јер је он отац лажи. "Тада му говораху: гдје је отац твој? Исус одговори: ни мене знате ни оца мојега; кад бисте знали мене, знали бисте и оца мојега" (Јован 8,19)
Ето то је одговор горе на почетку поста. Али ЈС нисте управу када кажете да Исус није Бог, али и то право вам је дао Бог, и то ја поштујем то ваше мишљење.
Па мислим да сам ти дао одговор и на та питања.
Сјеме женино су они који слиједе Бога, а сјеме змијино они људи који слиједе Сатану. Пета може да значи нека слаба тачка, а ударац змији у главу вјероват. значи да ће бити потпуно уништена (Сатана и њени сљедбеници) Ето то је моје мишљење. Али се споримо око тога што ви ЈС сматрате да Исус није Бог.
У Новом завјету се даје иста слава Оцу и Сину. Постоје бројни други докази да је Исус Бог.
Е сада заиста не знам да ли сам ти дао све одговоре на питања. Откривење 12,17 потврђује да жена представља Божији народ. Али постоји и она вавилонска блудница која представља отпад. Што се тиче тројства ја сам већ то доказао на том форуму.