Član
- Učlanjen(a)
- 28.08.2010
- Poruka
- 24
pozivam sve osobe koje su Jehovini svedoci interesenti i sve koji zele da diskutuju u vezi ozbiljnih postova koje cu postavljati
u Hrvatskoj nasa braca i sestre imaju sajt od skoro 500 stranica i zbog glomaznog pisanja administrtor je otvorio (odobrio) sledeci na istu temu, u Austriji sajt preko hiljadu stranica, u US preko 5000 stranica gde diskutuju osobe iz celog sveta na engleskom jeziku
zbog cega se onda i mi u Srbiji ne bi slobodno druzili upoznavali pozivali jedni druge u goste iz razlicitih gradova
ne namecemo se ko zeli da bude sa nama zeli ko ne ne
ukoliko je nasa religija priznata od strane medjunarodnog suda i dobila zvanican status religiozne organizacije pa nemamo razloga da se krijemo i da slobodno ne komuniciramo saljemo jedni drugima meilove i upoznajemo se
ja znam da neko koji drze govore cim spomenu internet odmah u istoj recenici ubace i nemoral ili blud ali bila sam na zadnjem kongresu u Beogradu koji se tokom leta odrzao u hali pionir i staresine tj. jedan od njih je u vezi interneta rekao da ga i oni upotrebljavaju i da tim putem uglavnom kontaktiraju sa vodecim telom i da se samo treba pridrzavati biblije. Na facebooku sam nasla Jehovine svedoke iz preko 100 zemalja i sve vise osoba salju zahtev za prijateljstvo. Zalosno je sto u manjim sredinama neki iz nase organizacije imaju misljenje o internetu kao o necemu nemoralnom i sigurna sam da su nezadovoljni svojim zivotima i to nema veze sa pravim Jehovinim svedocima.
JEHOVINI SVEDOCI IMAJU I SVOJE MEDJUNARODNE SAJTOVE, JEDAN OD NJIH JE JW forum
JEHOVINI SVEDOCI IMAJU I SVOJ LICNI SAJT NA KOME SU SE PREDSTAVILI NA INTERNETU
ZBOG CEGA SE ONDA MI JEHOVINI SVEDOCI NE BI SLOBODNO DRUZILI OVDE U SRBIJI JER NA KONGRESIMA MNOGIMA JE NELAGODNO DA SKLAPAJU PRIJATELJSTVA
i nije nista opasno svako u druzenju moze da se izjasni iz kog je grada iz koje skupstine i da se raspitamo ukoliko zelimo da pozovemo nekog u goste koga pozivamo ili ukoliko se aktivno cujemo s kim se zapravo cujemo
pozivam sve kojima se prihvatljiva moja ideja o sklapanju poznanstava iz raznih gradova da se pridruze ovom sajtu
nemamo razloga da se drzimo po strani i sigurno bi mnogi upoznali zanimljive osobe i imali fantasticna prijateljstva
Pratim ovu diskusiju neko vreme i bila sam se obradovala kad sam videla i dve devojke ali one izgleda kao i ja sramežljivo samo čitaju
Volela bih da se češće javljate devojke!
Vidim da se ovde puno priča ali mi nije jasno ko koga ovde predstavlja
Da li su ovo zvanični stavovi Jehovinih svedoka ili samo izjave pojedinih članova?
Da li je moguće da se svaki put citira i zvanični stav Jehovinih svedoka?Ne citati iz Biblije nego iz zvaničnih glasila Jehovinih svedoka.
Verujem da bi time bile raščišćene mnoge nedoumice
Ajde devojke javite se !
Postavljajte postove ako je moguće na srpskom pošto se u Srbiji o Jehovinim svedocima vrlo malo zna.