Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tvoja priča najbolje pokazuje o kakvoj je božijoj ljubavi tu riječ, i kakav se Bog tu slijedi!? Sva "filozofiranja" i sve "slatke riječi", padaju u vodu, pred ovim primjerom surovosti i netoleranacije.
Malecki, podsjećam te, nisi odgovorio na neka pitanja! Zaista imaš debeo obraz! Ne komentarišeš odnos vaše sekte prema budnici. To je za tebe noramlno?
Malecki, već sam ti jednom rekao i ponavaljam: ja ovdje ne vodim raspravu s tvojom Biblijom nego sa tobom. Za mene odgovori koje poturaš citirajući Bibliju, nisu nikakvi odgovori, niti me oni zanimaju. Zbog toga ih i ne čitam. Mene zanima tvoje mišljenje i do koje mjere si ti zaslijepljen svojom dogmom, i da li si toliko zaslijepljen da bi rađe dozvolio da ti rođeno dijete umre, nego da primi transfuziju krvi, ako bi mu od toga zavisio život. Vaši odgovori da postoji zamjena za krv, su nevješti pokušaji da eskivirate odgovor na ovo nezgodno pitanje. Zamjena za krv postoji, ali samo u nekim slučajevima. Ne u svim i ne uvijek.Uredniče post broj 645 je više nego jasan. Potrudi se da ga pročitaš i proanaliziraš biće ti sve jasno!
Dragi moj Jurivako tvoj odgovor je u skladu sa tvojim duhom što je opet u redu jer i ti imaš slobodu a kao tako i pravo izneti tvoje stavove, što nije u redu je da ti očigledno ne svariš pa proganjaš sve one koji drugačije od tebe misle.
Malecki, podsjećam te, nisi odgovorio na neka pitanja! Zaista imaš debeo obraz! Ne komentarišeš odnos vaše sekte prema budnici. To je za tebe noramlno?