Jehovini svedoci!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
AApocketz, ne podržavam ja nikakvu satanizaciju nikoga pa ni Jehovinih svjedoka. Nisam ovdje ni rekao tako nešto da sam protiv Jehovinih svjedoka, nego sam jasno rekao protiv čega sam u njihovom učenju. Možeš li ti to razlikovati? I nikoga ja ovdje ne blagosiljam. Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje o svačemu pa i Jehovinim svjedocima i njihovoj vjeri. E, sad, što ti satanizaciojom smatraš ako neko kaže da je vaše poimanje transfuzije krvi nazadno i nehumano, to je tvoj veliki problem, ali to nije nikakva satanizacija.
Nešto često pominješ inkviziciju. Izašao si iz srednjeg vijeka?

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
AApocketz, ne podržavam ja nikakvu satanizaciju nikoga pa ni Jehovinih svjedoka. Nisam ovdje ni rekao tako nešto da sam protiv Jehovinih svjedoka, nego sam jasno rekao protiv čega sam u njihovom učenju. Možeš li ti to razlikovati? I nikoga ja ovdje ne blagosiljam. Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje o svačemu pa i Jehovinim svjedocima i njihovoj vjeri. E, sad, što ti satanizaciojom smatraš ako neko kaže da je vaše poimanje transfuzije krvi nazadno i nehumano, to je tvoj veliki problem, ali to nije nikakva satanizacija.
Nešto često pominješ inkviziciju. Izašao si iz srednjeg vijeka?

Dragi moj Jurivako ako nisi znao

Sotona je ubica od početka
Ti si prozvao ovde DECOUBICOM

Dakle, to je Sataniziranje osim ako se kod vas ta SATANIZACIJA drugačije zove. Dragi moj Jurivako sa tobom nema rasprave ni oko inkvizicije koju ovde odobravaš i promotiraš ni oko bezbožstva i humanitarne transfuzije. Još jednom blagosiljam i ako rešite primati dnevno po transfuziju, što znači da sam tolerantan jer ne sudim nit osuđivam još manje da prozivam, dakle kako vidiš nema tu problema sa naše strane, nego preispitivajte vaše nedolično i licemerno ponašanje

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Dragi moj Jurivako ako nisi znao

Sotona je ubica od početka
Ti si prozvao ovde DECOUBICOM

Dakle, to je Sataniziranje osim ako se kod vas ta SATANIZACIJA drugačije zove. Dragi moj Jurivako sa tobom nema rasprave ni oko inkvizicije koju ovde odobravaš i promotiraš ni oko bezbožstva i humanitarne transfuzije. Još jednom blagosiljam i ako rešite primati dnevno po transfuziju, što znači da sam tolerantan jer ne sudim nit osuđivam još manje da prozivam, dakle kako vidiš nema tu problema sa naše strane, nego preispitivajte vaše nedolično i licemerno ponašanje
Vidim da ti licemjerje nije nepoznanica. Odgovri ti meni na ovo pitanje pa da do kraja razjasnimo pojam djecoubice. Ako bi od transfuzije krvi zavisio život djeteta i ta činjenica jasno stavljena roditeljima na znanje, a oni i pored toga odbiju da daju dozvolu da se djetetu da transvuzija, i dijete umre, šta su, po tebi, takvi roditelji? Po meni su djecoubice! Imaš li ti neko drugo ime za to?

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Dragi moj na tebi je da opravdaš tvoje nedolično bezstidno bezbožno i nehrišćansko prozivanje ili ako savesti imaš traži i da ti se prašta.

Ja sam svoje rekao u vezi transfuzije, naveo sam i neke biblijske stihove tako da se moj stav bazira isključivo na Bibliji, što je najvažnije nikoga ovde nisam omalovažavao da bi ga vređao i provocirao.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Dragi moj na tebi je da opravdaš tvoje nedolično bezstidno bezbožno i nehrišćansko prozivanje ili ako savesti imaš traži i da ti se prašta.

Ja sam svoje rekao u vezi transfuzije, naveo sam i neke biblijske stihove tako da se moj stav bazira isključivo na Bibliji, što je najvažnije nikoga ovde nisam omalovažavao da bi ga vređao i provocirao.
Dragi moj, ako nemaš odgovor na ono što sam te pitao, čemu patetika? Reci jednostavno, ne mogu da odgovorim na to pitanje. I nemoj više da mi podmećeš.

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
Pozdrav Gundark!

Da je kojim slučajem tvoj otac otkrio siguran lek protiv raka, šta bi ti radio, ćutao???

A sto jel tvoj otac otkrio lek protiv raka?

Dodato posle 15 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Da li ti čoveče razumeš srpski jezik??? Ne postoji situacija gde transfuzija krvi spašava život! Pottrebno je izgubljenu količinu krvi zameniti tečnošću kao što je Dekstranov rastvor, Ringerov rastvor i čak običan slani rastvor obične destilovane vode! Problem je u volumenu tečnosti u našem organizmu. Zašto uopšte spominješ pitanje smrti i optužuješ Jehovine svedoke, da li uopšte razumeš i znaš šta govoriš čoveče? Imaš li ti decu, jesi li ti roditelj?
Epa vidism Malecki kako si ti zaslepljen dogmama unutra tvoje organizacije da ni ne ponajes materiju vec samo no sto si indoktrinirali u glavu to ponavljas ko papag.Naime NIJE TACNO da je problem u volumenu-kolicini tecnosti u nasem organizmu.Vrlo prost peimer ce dokazati suprotno.Ja cu sa diureticima danas izbaciti 1-3 litra tecnosti iz tela i NISTA mi nece biti,normalno osim velikog zamora pri najmanjem oterecenju zbog naglog gubljenja velike kolicine elektrolita.E sad,ako je pitanje samo kolicine tecnosti u telu jade da te vidim da to uradis isto i sa krvlju!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Malecki, znaš li ti koja je ovo tema? Da te podsjetim - Jehovini svedoci.

Svakako, hvala ti na dobroj nameri! Jehovini svedoci imaju decu, ja sam jedan od njih koji imam troje dece koja su stara 21, 19 i 17 godina i svako od njih je Jehovin svedok na osnovu zdravog razuma, pre svega na temelju istine iz Božje reči, Biblije! Dakle kad smo razjasnili nesporazum o temi, ponovo te pitam imaš li ti uredniče decu?

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Tačno, tema jeste o Jehovinim svedocima, eto od kada vas tu čitam neko hrišćanski drugi antihrišćanski pljuje i satanizira ali još niko nije ovde izašao pošteno da iznese fakat o transfuziji, recimo sve te dobre i loše osobine (ili posledice) pa da sve to usporedimo i izvučemo neke pouke.
Kada znate više od Boga šta je dobro za čoveka zašto i nas ostale ne bi da poučite?
Osim jedne gospođe koja navela njen hitni slučaj gde nije bilo vreme za razmišljanje pa je primila transfuziju koja joj spašava život. Baš nas interesuje šta je još primila pored tuđe krvi i naravno dali je zahvalna njenom Bogu za spasenje, dali ona sada ima bolji odnos sa njenim Bogom i naravno dali je ona sama bolji čovek posle te transfuzije. Da se ne bi ovde natezali oko vaš Bog naš Bog navedeno je da BIBLIJSKI BOG NE ODOBRAVA UPOTREBU KRVI ZA TAKVE SVRHE a ko čita tu bibliju jer mu ona ipak nešto znači taj dobro zna gde i šta piše.
Bilo bi poučno kada neko od vas navede primer iz njegove biblije i pročita kako se krv koristila pre i kako se koristi sada za čovečije spasenje naravno kada mu je život u velikoj opasnosti.
Ako ste primetili potencirano je da se Jehovini svedoci uvek pozivaju na njihovog Boga i Bibliju kada je u pitanju vaša osuda što ne prihvataju transfuzije, zašto svi vi ostali koji niste Božiji svedoci ovde na forumu ne iznosite na osnovu čega se bazira ta vaša dogma kada je u pitanju čovečije spašavanje transfuzijama?
Nije mi namera da skrenem temu razgovora sa Jehovine svedoke na sve ostale, uostalom ja sam svoj stav ovde izneo jasno i glasno i sada je na vama ostalima da mi pokažete šta vi znate a ja ću o tome dobro razmisliti. Promenuo sam ja već religiju i verovanje (Bogu hvala na bolje) ako to vaše spašavanje ljudi transfuzijama obeća išta bolje nego moj današnji stav koji je baziran na Biblijskog Boga eto pretvorio sam se u uvo, dakle spreman sam za to vaše bolje.

Natrag