Tačno, tema jeste o Jehovinim svedocima, eto od kada vas tu čitam neko hrišćanski drugi antihrišćanski pljuje i satanizira ali još niko nije ovde izašao pošteno da iznese fakat o transfuziji, recimo sve te dobre i loše osobine (ili posledice) pa da sve to usporedimo i izvučemo neke pouke.
Kada znate više od Boga šta je dobro za čoveka zašto i nas ostale ne bi da poučite?
Osim jedne gospođe koja navela njen hitni slučaj gde nije bilo vreme za razmišljanje pa je primila transfuziju koja joj spašava život. Baš nas interesuje šta je još primila pored tuđe krvi i naravno dali je zahvalna njenom Bogu za spasenje, dali ona sada ima bolji odnos sa njenim Bogom i naravno dali je ona sama bolji čovek posle te transfuzije. Da se ne bi ovde natezali oko vaš Bog naš Bog navedeno je da BIBLIJSKI BOG NE ODOBRAVA UPOTREBU KRVI ZA TAKVE SVRHE a ko čita tu bibliju jer mu ona ipak nešto znači taj dobro zna gde i šta piše.
Bilo bi poučno kada neko od vas navede primer iz njegove biblije i pročita kako se krv koristila pre i kako se koristi sada za čovečije spasenje naravno kada mu je život u velikoj opasnosti.
Ako ste primetili potencirano je da se Jehovini svedoci uvek pozivaju na njihovog Boga i Bibliju kada je u pitanju vaša osuda što ne prihvataju transfuzije, zašto svi vi ostali koji niste Božiji svedoci ovde na forumu ne iznosite na osnovu čega se bazira ta vaša dogma kada je u pitanju čovečije spašavanje transfuzijama?
Nije mi namera da skrenem temu razgovora sa Jehovine svedoke na sve ostale, uostalom ja sam svoj stav ovde izneo jasno i glasno i sada je na vama ostalima da mi pokažete šta vi znate a ja ću o tome dobro razmisliti. Promenuo sam ja već religiju i verovanje (Bogu hvala na bolje) ako to vaše spašavanje ljudi transfuzijama obeća išta bolje nego moj današnji stav koji je baziran na Biblijskog Boga eto pretvorio sam se u uvo, dakle spreman sam za to vaše bolje.