Član
- Učlanjen(a)
- 13.01.2010
- Poruka
- 17
Malecki I da li si ti Jehovin svedok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bilo uopsteno strah od Boga, ili strah da si nesto ucinio pa ces biti kaznjen od Boga ( za zivota ili poslije ...), jednostavno neki strah iz bilo kog razloga.
Bojati se Boga jer je On Bog?
Da li se treba Boga bojati?
@malecki... Ne sumnjam ja da ti imas dobru nameru, ali ipak mislim da si na krivom putu (da ne kazem da znam). Meni narocito zao bude kad vidim mnostvo dobrih i postenih ljudi koji su u pogresnom pravcu krenuli. Ti si naravno ubedjen da si na pravom... Svako ima svoje ciljeve i ubedjenje i na kraju slobodnu volju...
Licno nemam nista protiv tebe, ali protiv JS imam...
Malecki I da li si ti Jehovin svedok?
Da ja sam Jehovin Svedok.
Malecki I, koja je tvoja misija ovde na forumu? Bilo mi mrsko da čitam, a postova je kolko vidim bilo puno. Ako može ukratko da mi dočaraš?
Želim da prenesem dobru vest o Božjem Kraljevstvu, uređenju jedinog i istinitog živog Boga Jehove koje će uskoro vladati na zemlji i rešiti sve probleme koje je izazvao Božji neprijatelj i krvnik ljudskog roda, Satana Đavo. Svi koji žele mogu da budu deo te veličanstvene budućnosti ali potrebno je da poštuju i žive po zakonu Božjeg Kraljevstva na čelu s Kraljem Isusom Hristom. Zakon Božjeg Kraljevstva je Biblija, Božja Reč i principi zapisani u njoj. Poslušno stanovništvo će živeti večno u raju na zemlji.
Pokušavam da živim po principima Biblije, inače jedino savršen čovek može u potpunosti da živi po principima Božje reči. Jedino su to mogli Adam i Eva i Isus Hrist dok je boravio na zemlji.Pozdravljam tvoju želju. Da li ti poštuješ i živiš po tim zakonima?
Jeste!Da li je Upravni odbor Jehovinih svedoka Božiji kanal?