Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Bilo uopsteno strah od Boga, ili strah da si nesto ucinio pa ces biti kaznjen od Boga ( za zivota ili poslije ...), jednostavno neki strah iz bilo kog razloga.

Bojati se Boga jer je On Bog?

Da li se treba Boga bojati?

Da bojim se da ne ostavim principe Biblije i prestanem da slušam našeg Stvoritelja Jehovu. Inače nemam potrebe da se bojim Boga, Bog je osoba puna ljubavi i želi svima dobro, želi da se svi ljudi spasu i imaju večni život u raju na zemlji. Da li se ti bojiš svog oca?

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
ne bojis se ti da ostavis principe Biblije vec Raselove Kule starazara i vernog roba u Bruklynu

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
@malecki... Ne sumnjam ja da ti imas dobru nameru, ali ipak mislim da si na krivom putu (da ne kazem da znam). Meni narocito zao bude kad vidim mnostvo dobrih i postenih ljudi koji su u pogresnom pravcu krenuli. Ti si naravno ubedjen da si na pravom... Svako ima svoje ciljeve i ubedjenje i na kraju slobodnu volju...

Licno nemam nista protiv tebe, ali protiv JS imam...

Miloše mora da postoji i dokaz za ono što tvrdiš! Dakle dokaži mi na temelju Biblije da sam na pogrešnom putu.

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Malecki I da li si ti Jehovin svedok?

Da ja sam Jehovin Svedok.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
pa to ti je nebrojeno puta dokazano da si itekako na pogresnom putu

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Malecki I, koja je tvoja misija ovde na forumu? Bilo mi mrsko da čitam, a postova je kolko vidim bilo puno. Ako može ukratko da mi dočaraš?

Želim da prenesem dobru vest o Božjem Kraljevstvu, uređenju jedinog i istinitog živog Boga Jehove koje će uskoro vladati na zemlji i rešiti sve probleme koje je izazvao Božji neprijatelj i krvnik ljudskog roda, Satana Đavo. Svi koji žele mogu da budu deo te veličanstvene budućnosti ali potrebno je da poštuju i žive po zakonu Božjeg Kraljevstva na čelu s Kraljem Isusom Hristom. Zakon Božjeg Kraljevstva je Biblija, Božja Reč i principi zapisani u njoj. Poslušno stanovništvo će živeti večno u raju na zemlji.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
A šta ti malecki misliš o recimo magnetnim motorima i kućnom stvaranju električne energije bez strujomera i tome sličnim sranjima? Zamisli da imaš recimo 10.000 obrtaja pomoću slobodne magnetne energije dobijene tako što se polovi nameste da se ne tolerišu i onda tih nekih 10.000 obrtaja preusmeriš na recimo mehanizam od turbine koju pokreće vetar (dakle, magnet umesto vetra, male prepravke, itd, jebiga) te na neki već postojeći način taložiš tu energiju u neki akumulator koji može da isporučuje 11kw/h neprekidno narednih 5 sati bez punjenja i onda sprovedeš tu energiju iz akumulatora pomoću kablova svud po stanu ili kući?

Ti ne želiš da preneseš dobru vest ostalim ljudima, već želiš da pribaviš što više je moguće novih sledbenika, novih kolega u tvojoj jadnoj sekti, jel' da? A to radite tako što pričate priče za retarde kako je "vaš" bog isti onaj koji se pominje u SPC. A nije. Imate svoju verziju te jadne i napaćene svete knjige i to nemate muda da priznate.

Taj neki bradato brkati u belom... ako ga ima... boli njega uvo za tvoju ili bilo čiju religiju. Ako je po nekoj logici, taj je stariji od bilo koje religije i savršeno mu se yebe za bilo koju crkvu jer mu ne predstavlja ništa.
Svakom normalnom sa imalo mozga je sasvim jasno da pridodavanje značaja nekakvim ikonama uz sveće i molitve na POSEBNO TOM i TOM mestu neće očisititi tog nekog ritualistu ili spasiti ili približiti nekakvom svetlu ili raju, whatever...
Jadan je po meni onaj koji nije ukapirao da sve to što vi proučavate, konstantno obitava U VAMA, ne u crkvi, ne za vreme kojekakvog praznika ili slave, već u glavi ili srcu ili tvom materijalnom stanju kakvo ti se prikazuje pomoću očiju.

Ovaj serbianforum je mnogo dobar. Tolerancija za vas paćenike je na zavidnom nivou.
Respect ekipi urednika i moderatora koja održava ovaj deo.

Član
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
17
Želim da prenesem dobru vest o Božjem Kraljevstvu, uređenju jedinog i istinitog živog Boga Jehove koje će uskoro vladati na zemlji i rešiti sve probleme koje je izazvao Božji neprijatelj i krvnik ljudskog roda, Satana Đavo. Svi koji žele mogu da budu deo te veličanstvene budućnosti ali potrebno je da poštuju i žive po zakonu Božjeg Kraljevstva na čelu s Kraljem Isusom Hristom. Zakon Božjeg Kraljevstva je Biblija, Božja Reč i principi zapisani u njoj. Poslušno stanovništvo će živeti večno u raju na zemlji.

Pozdravljam tvoju želju. Da li ti poštuješ i živiš po tim zakonima?
Da li je Upravni odbor Jehovinih svedoka Božiji kanal?

Natrag