Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
95
Молити се треба за њих да им Бог отвори очи да виде светлост Христову каква заиста јесте...

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Ne dao im Bog da mi dodju na vrata i pocnu da dave kojekakvim glupostima!

Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
95
Ti ne moras ako neces, ali meni je zao sto ljudi trose svoju energiju u nesto od cega koristi nemaju, a steta je skoro nenadoknadiva... >> Boze budi milostiv i prema nama gresnima i prema njima koji odstupise od istine i lutaju u tami i daj im izbavljenje od greha kojem robuju, U ime Oca i Sina i Svetoga Duha, AMIN.>>

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Ti dalje se ponasas kao da pisem TURSKI.Dakle oces li odgovriti konkretno ili ces popout njih bezati od odgovora?Ne zamenjuj teze nije rec o meni da li ja moram ili ne moram da si predlog i ja te pitam prosto ljudski hoces li se ti moliti za njih?Da-Ne.Vrlo prosto

Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
95
Шта глумиш ти, неког духовника? Свашта, шта се тебе тиче да ли ћу се ја молити. То је добра ствар, а твоја је ствар да ли ћеш ти...

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Ja momce nemam potrebe da glumim nista, za razliku od tebe koji si sada pokazao da si samo folirant sa oblicjem poboznosti

Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
95
Да, а ви верујете да ћете се само вером у Христа спасити... Вера без дела је мртва... Нешто причаш о датумима о крају света а твоја секта је два пута говорила кад ће бити па су одустали кад су се два пута испалили...

Ви тумачите Библију, еј, дрскости...

Да, а ви верујете да ћете се само вером у Христа спасити... Вера без дела је мртва... Нешто причаш о датумима о крају света а твоја секта је два пута говорила кад ће бити па су одустали кад су се два пута испалили...

Ви тумачите Библију, еј, дрскости...

Natrag