Član
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poruka
- 535
Ti ne moras ako neces, ali meni je zao sto ljudi trose svoju energiju u nesto od cega koristi nemaju, a steta je skoro nenadoknadiva... >> Boze budi milostiv i prema nama gresnima i prema njima koji odstupise od istine i lutaju u tami i daj im izbavljenje od greha kojem robuju, U ime Oca i Sina i Svetoga Duha, AMIN.>>
Pozdrav Milose! Nema potrebe da nas žališ jer mi radimo isto ono što je radio i zapovedio Isus Hrist-propovedamo dobru vest o Božjem Kraljevstvu, Božjem uređenju (Matej 6:9,10 gde čitamo:Molite se, dakle, ovako:‘Oče naš, koji jesi na nebesima, neka se sveti ime tvoje! 10 Neka dođe kraljevstvo tvoje! Neka bude volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji!) koje će rešiti sve probleme na zemlji i omogućiti onima koji žive po zakonima Božjeg Kraljevstva i da budu stanovnici tog istog i uživaju u večnom savršenom životu u raju na zemlji. Dakle mi znamo da poslušno čovečanstvo očekuje prelepa budućnost po obećanju našeg Stvoritelja tako da to nije za žaljenje. Razmisli gde i na kakvom temelju je tvoja vera u budućnost!