Tako Božja Reč naglašava (a ja verujem Bibliji) "ceo svet je u rukama Zloga", zar ne? Ako imaš svoju bibliju, otvori i potvrdi 1.Jovanovu 5:19. Onaj ko nije deo "ovoga sveta" nije pod vlašću Satane Đavola! Nisi pažljivo pročitao to što si skenirao u "Raspravljanju na temelju Pisma", "knjizi koju svaki Jehovin svedok nosi sa sobom". Možda ti imaš bolje objašnjenje???
Ha ha Malecki komedijašu stari,može ovaj dečko da istupi zube pričajući tojest da nabije žuljeve na prstima tipkajući,ti ćeš uvek videti i razumeti šta ti hoćeš odnosno onako kako su te napumpali.
Nadam se da on u ovoj glavi koju si pomenuo neće videti
1. Јованова, глава 5
7. Јер је троје што сведочи на небу: Отац, Реч, и Свети Дух; и ово је троје једно.
I da te neće pitati da mu objasniš zašto tvoj šef negira Svetu Trojicu
Znam da nećeš reagovati.ali ovo što je podvučeno je baš zanimljivo."Jehovini svedoci veruju da Hrist od 1914.vlada nad svom Zemljom kao Kralj kojeg je postavio Bog."
Hmmm na istoj Zemlji postoje istovremeno dva vladara...ma daj to može samo tvoja bratija da smisli.
Zanimljiva ujdurma nema šta.
Znači po vama pošto vi niste od ovog sveta a na ovom svetu kojem istovremeno vladaju... hmm ček malo ovo je stvarno teško za nekog kome nije ispran mozak.
Bolje da počnem drugačije.
Na OVOM svetu vlada ĐAVO i on vlada nama.(ovo je jednostavno,odma sam ukapirao)
A na OVOM svetu (koji nije od ovog sveta al je ipak OVDE NA OVOM SVETU) vlada Isus Hrist samo vama .
De 'leba ti ubedi nekog ko se ne zakopčava na leđa u to i ako uspeš imaš piće od mene.
Samo kompletan bolid može da poveruje u tu priču iz 1914.kad ste spremili i "KUĆU PRINČEVA"
Ma gde to ima ,najavite drugi dolazak Hristov i kad se to ne desi kažete da je on došao i da je nevidljiv a armagedon će da napravi malo kasnije
))
Pa ni Mormoni (koji inače veruju u neverovatne gluposti)ne bi ti poverovali.