Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
17
Svako dobro ti želim prijatelju! Nemam vremena za prazne razgovore i naglabanja! Mislio sam da si ozbiljan sagovornik!

Što se tako brzo ljutiš?
Je l' znaš zašto sam te pitao da li si Jehovin svedok?
Zato što više štete činiš Jehovinim svedocima nego koristi! smile3
Ti se ne bojiš Jehove (sam si napisao) i radiš suprotno onome što ti Jehova nalaže.
Ovo je iz jedne knjige Jehovinih svedoka:"Biblija nas uči da trebamo ljubiti Jehovu(Luka10.27),
a istovremeno ga se i bojati(1.Petr.2.17 ;Izr.1.7;2.1-5;16.6).
Razuman strah pred Bogom potaknut će nas da dobro pazimo kako ga ne bismo nečim naljutili."
Šta reče Malecki ...ne bojiš se? Mislim da si upravo naljutio Jehovu.
Ma ljutiš ti njega već duže vreme! yes3 To što ti radiš su prazni razgovori .

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
Taman se čovek ponadao da je dobio sledbenika, kad ono ćorak. wacko2

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
He he,
Malecki ti si car.

Ja sve vreme mislim da si ti jehovac,a čovek te odma provalio.

Pa kad pogledam stvarno je u pravu.

Zahvaljujući tebi i samo tebi je već stotine ljudi bolje upoznalo jehovce sa njihove prave lažljive strane.

Ti u stvari činiš pravu stvar i predstavljaš jehovce baš onako kako treba(arogantno,negativno...)

Samo zahvaljujući tvojoj tvrdoglavosti smo upoznali pravu ćud jehovaca.

Moram da ti se od srca zahvalim :)

Samo nastavi da predstavljaš jehovce tako kako si dosada i stećićete puuuuno sledbenika.

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
3
Majstore,veliko je znanje tvoje.Jel ovaj papabravo66 sakrio jednu šesticu? Da li je on đavolov sluga?
Jel Đavo upravlja sada ovim svetom?

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Majstore,veliko je znanje tvoje.Jel ovaj papabravo66 sakrio jednu šesticu? Da li je on đavolov sluga?
Jel Đavo upravlja sada ovim svetom?

Najtačniji i najispravniji odgovor na tvoje pitanje se nalazi u Bibliji, Božjoj reči i glasi ovako:"Znamo da potječemo od Boga, a cijeli je svijet pod vlašću Zloga."(1. Jovanova 5:19)

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
3
Majstore po tebi je ceo svet pod vlašću Đavola !!!
Po Jehovinim svedocima nije tako!
Izgleda da je ipak ovaj papabravo666 bio u pravu
TI NISI JEHOVIN SVEDOK!!!
Ti tvrdiš suprotno od onog što stoji u knjizi koju svaki Jehovin svedok nosi sa sobom.
Pogledaj sliku
5ca7sw.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Majstore po tebi je ceo svet pod vlašću Đavola !!!
Po Jehovinim svedocima nije tako!
Izgleda da je ipak ovaj papabravo666 bio u pravu
TI NISI JEHOVIN SVEDOK!!!
Ti tvrdiš suprotno od onog što stoji u knjizi koju svaki Jehovin svedok nosi sa sobom.
Pogledaj sliku (ImageTitan | wachturm.jpg)

img.php

Tako Božja Reč naglašava (a ja verujem Bibliji) "ceo svet je u rukama Zloga", zar ne? Ako imaš svoju bibliju, otvori i potvrdi 1.Jovanovu 5:19. Onaj ko nije deo "ovoga sveta" nije pod vlašću Satane Đavola! Nisi pažljivo pročitao to što si skenirao u "Raspravljanju na temelju Pisma", "knjizi koju svaki Jehovin svedok nosi sa sobom". Možda ti imaš bolje objašnjenje???

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ma, ja nisam pomno proučavao Bibliju kao ti, ali i bez Biblije sam vidio da je đavo davno upetljao prste u sve što se dešava na zemlji! Zato sam digao ruke od Boga! Kakav je to Bog ako je morao đavolu prepustiti svijet koji je stvorio? Očigledno da nije svemoćan, nego je nemoćan!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Tako Božja Reč naglašava (a ja verujem Bibliji) "ceo svet je u rukama Zloga", zar ne? Ako imaš svoju bibliju, otvori i potvrdi 1.Jovanovu 5:19. Onaj ko nije deo "ovoga sveta" nije pod vlašću Satane Đavola! Nisi pažljivo pročitao to što si skenirao u "Raspravljanju na temelju Pisma", "knjizi koju svaki Jehovin svedok nosi sa sobom". Možda ti imaš bolje objašnjenje???

Ha ha Malecki komedijašu stari,može ovaj dečko da istupi zube pričajući tojest da nabije žuljeve na prstima tipkajući,ti ćeš uvek videti i razumeti šta ti hoćeš odnosno onako kako su te napumpali.

Nadam se da on u ovoj glavi koju si pomenuo neće videti

1. Јованова, глава 5
7. Јер је троје што сведочи на небу: Отац, Реч, и Свети Дух; и ово је троје једно.

I da te neće pitati da mu objasniš zašto tvoj šef negira Svetu Trojicu :)

Znam da nećeš reagovati.ali ovo što je podvučeno je baš zanimljivo."Jehovini svedoci veruju da Hrist od 1914.vlada nad svom Zemljom kao Kralj kojeg je postavio Bog."

Hmmm na istoj Zemlji postoje istovremeno dva vladara...ma daj to može samo tvoja bratija da smisli.

Zanimljiva ujdurma nema šta.

Znači po vama pošto vi niste od ovog sveta a na ovom svetu kojem istovremeno vladaju... hmm ček malo ovo je stvarno teško za nekog kome nije ispran mozak.

Bolje da počnem drugačije.

Na OVOM svetu vlada ĐAVO i on vlada nama.(ovo je jednostavno,odma sam ukapirao)

A na OVOM svetu (koji nije od ovog sveta al je ipak OVDE NA OVOM SVETU) vlada Isus Hrist samo vama .

De 'leba ti ubedi nekog ko se ne zakopčava na leđa u to i ako uspeš imaš piće od mene.

Samo kompletan bolid može da poveruje u tu priču iz 1914.kad ste spremili i "KUĆU PRINČEVA"

Ma gde to ima ,najavite drugi dolazak Hristov i kad se to ne desi kažete da je on došao i da je nevidljiv a armagedon će da napravi malo kasnije :)))

Pa ni Mormoni (koji inače veruju u neverovatne gluposti)ne bi ti poverovali.

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Ma, ja nisam pomno proučavao Bibliju kao ti, ali i bez Biblije sam vidio da je đavo davno upetljao prste u sve što se dešava na zemlji! Zato sam digao ruke od Boga! Kakav je to Bog ako je morao đavolu prepustiti svijet koji je stvorio? Očigledno da nije svemoćan, nego je nemoćan!

Obrati pažnju kakav je Jehova, jedini istiniti i živi Bog:" Jer Bog je toliko ljubio svijet da je dao svog jedinorođenog Sina, da nitko tko vjeruje u njega ne propadne, nego da ima vječni život! (Jovan 3:16)

A zašto Jehova dopušta patnju i da li će doći kraj svemu ovome što vidimo, drugo je pitanje i odgovor se može dobiti samo i isključivo proučavanjem Biblije!

Natrag