Naravno jer su nastupili agresivno i nakon više upozorenja da neću doći na njihov skup. Dakle samo spolja su mirni. Dakle promocija samih sebe.
Lepo sam rekao da bi ti njih izbacio i kroz zatvorena vrata, znam te!
Pa sta ako su te vise puta pozvali? Sta su strasno ucinili pozivajuci te na njihov skup? Nista! Pa danas se i promocija telefonom smatra normalnom a kamo li prodaja materijala po kucama? A oni nista ne prodaju!
Njih tako uce, da trebaju vise puta doci, zato sto se okolnosti i misljenja menjaju, kao i stanari! Pa ne zivi covek sam, mozda ima zenu koja je zainteresovana, pa ce doci nekoliko puta da provere, da cuju i drugi ukucani..
A to sto ti ovde nasilno nameces svoju veru, i nakon vise puta ponovljenog da nas ne zanima? I dalje ne odustajes od vrbovanja! ?
To ne vidis, nego vidis kad tebi nesto ide na zivce? Pa nisu oni agresori, nego si ti agresor!
Da sam ja kojim slucajem pastor, leteo bi iz crkve, u roku od odmah! Ne zato sto ti zelim zlo, nego zbog drugih..
Kakva besmislica ne ide krstiti zbog ljubavi nekih ljudi međusobno nego je to čin koji se pokazuje savez sa Bogom i čovek se krsti zbog istine koju je primio u toj religiji.
Ovim pokazujes sebe, i zasto si se ti krstio! Dakle ti si se krstio zato da te drugi prihvate i hvale, odnosno da ti pokazuju ljubav i hrane tvoju sujetu!
Neprestano dokazujes da 'projekcija' koju pominjes, vazi samo za tebe!
Kako si se samo hvalio da si 'kapacitet'!
A gde sam ja rekao da sam se hteo krstiti zbog ljubavi? Da je zaista tako, ja bi se i sada krstio! Ja mogu biti velik i postovan medju njima.. I kod vas mogu biti.. Medjutim, ja nisam kao ti da primam slavu od ljudi..
Ujedinjeni ste u mržnji prema HAC
A ko je vas pominjao?
Ja kazem covek mi nudio pomoc, a ti kazes 'ujedinjeni ste u mrznji protiv HAC'? Pa da su oni mrzeli Adventiste, zar bi ja sa njima diskutovao!
Hoces da im podmetnes da i vas mrze?
Takvog mrzitelja kao ti, koji ih napada i laze bi sigurno odbacili! I uopste ih i ne krivim!
Koja besmislica na osnovu jednog primera da ti ocenjuješ da je to tako, jer si ti upoznao ljude koji nisu.
Ja poznajem sve! A isto tako i vas znam sve..
Razlika je enormna u njihovom nacinu ponasanja, zivotu i iskrenosti u odnosu na vase licemerno ponasanje! (cast izuzecima ali takvih je malo).
To i što formalno kažeš da je istina nije po smislu. Čak i kada govoriš po smislu to je samo reda radi. Takvima je Pavle rekao da imaju revnost za Boga ali ne po razumu.
Sve sto je nama razumno tebi je nerazumno! Tebi je droga izgleda bas napravila haos! I pored toga si jos bezobrazan. .
Znaci Pavle nije trebalo lepo da razgovara sa Atinjanima, vec je trebalo da ih zestoko napadne za idolopoklonstvo! Izgleda je bio suvise blag?
Trebalo je da im napadne "motive" i da vice kako su "zli", kao i ti sto radis!
To je tvoje ucenje!
Strasno!
Nista ja nisam slagao, vec sve sto pisem, ja to iznosim iz licnog iskustva, ili iz samog pera autora Jehovinih svedoka.
Ma lazes, ako nije svesno onda je nesvesno, i svejedno je laz! Ne ponavljaj neprestano lazi! Ne pravi se tu strucnjak za Jehovine Svedoke jer nemas blage veze sa njima! Marko ima pravo da pise on zna, a ti i Tripo ste lazovi!
Sramota je da svesno lazes i to sam znas.
To je najgore licemerje
Ja istinu rekoh, a ti dokazi da je neistina!? I sam znas da je to istina! Zato si izasao iz crkve, zbog licemerja, samo ih ovde sad pred nama pravis svecima? Ma nemoj molim te!
Jak si ti refotmator, ti ne radis Bozje delo, vec ga razaras! EGW je bila najveci kriticar crkve, i osudjivala je celu crkvu za licemerje i neaktivnost, za bezbozno ponasanje, a sta ti radis?
Ti gresnicima custis!
Tako je, vi tajno jedete prasetinu, pijete kafu i alkohol tajno! Ja nista slagao nisam, a to radi ogromna vecina!
Oni koji to cine nisu Adventisti
Sve ostalo su formalni vernici kojima ce Bog suiditi na dan suda.
Ma nemoj!
Onda je 70% adventista licemera i formalnih vernika! Dok je 30% pravih vernika! I to ako smo velikodusni!
A posto to dobro znas, zato si i hvalio vase formaliste u odnosu na nase! Govorio si da je 'svaki formalni adventista bolji od bilo kog pravoslavca'!
To je sramotno izjaviti!