Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Koja dela? Žrtvovanja dece sotoni, jedenju nečiste hrane, pijenju alkohola.

Ovo isto pitanje postavi sebi!

Vi abortirate decu i zrtvujete ih sotoni, vi jedete prasetinu i pijete alkohol a pravite se fini samo spolja! Dvolicni ste do krajnosti, a druge osudjujete! Kod vas samo licemerje mozes videti kad se s vama druzis privatno ali ne i kod Jehovinih Svedoka!

Više puta sam se uverio da imaju farisejsku pobožnost, samo spolja. A onda izliv mržnje, psovki, uvreda, nervoze.

Ma sta mi naprica! Ti koji ne poznajes Svedoke licno, ces da ih sudis na osnovu onoga sto si video i slusao na forumu?

Ja imam iskustvo i sa vama i sa njima ceo svoj zivot, licno!

Ti pojma nemaš ko se ne osuđuje. Samo mala deca i oni koji nisu mentalno dobri.
Mentalno nisu dobri onima kojima je ispran mozak! Da ne navodim koji su, prepoznajte se..

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Vi abortirate decu i zrtvujete ih sotoni,

Iz ispravnih motiva svakako.

vi jedete prasetinu i pijete alkohol a pravite se fini samo spolja!

To lažeš. To bi ti voleo da je tako. Otkrivaš pokvarene motive svog srca. Želje.

Dvolicni ste do krajnosti, a druge osudjujete! Kod vas samo licemerje mozes videti kad se s vama druzis privatno ali ne i kod Jehovinih Svedoka!

Toliko si se družio da si otišao od nas. Naravno da se ne družiš više jer tvom srcu ne odg. Zakon koji te ukorava, nego idoli.

Zato i jesi otišao tamo gde se obožavaju idoli.

Ma sta mi naprica! Ti koji ne poznajes Svedoke ces da ih sudis na osnovu onoga sto si video i slusao na forumu?

I na forumu i na Fb i lično.

Ja imam iskustvo i sa vama i sa njima ceo svoj zivot, licno!

Nebitno istina se ne stiče na iskustvu nego u shvatanju smisla ponašanja kod drugih i kod sebe i kod Isusa koji je uzor.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
U kako se unervoze i planu, pa počnu da psuju
A ti si planuo i poceo da me psujes u private Milose Bogdanovicu. I ti ovde sad druge testiras i pravis ih zlim, a vidi kakav si zapravo!

Stalno druge optuzujes, i za ono sto radis sam to pripisujes drugima!

A to su odlike fariseja, i ti si nista drugo do farisej koji upire prstom u druge a svoje grehe krije! Slika i primer adventiste i to onog loseg!

To lažeš. To bi ti voleo da je tako. Otkrivaš pokvarene motive svog srca. Želje
Nece biti Milose, ti si se otkrio u private i ovde na forumu psujuci, a sve druge optuzujes i moralises! Nazivas ih zlima!

Vi se svi pravite fini spolja! A u stvari ste zmije!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ovo je diskutabilno, jer Bog je uvek iznad roditelja, brace sestre, muza, zene itd.. A Hristos kaze da mu roditelji ili ma ko drugi ne smeju biti preci od Boga. Tako oni to i shvataju, samo sto naravno ima tu i preterivanja.. Ali ne mozemo ih osuditi za to, vec trebamo sagledati i iz nase perspektive, i staviti se u njihov polozaj. Ja dakle nisam sklon da ih osudim i da ovo pripisem nedostatku ljubavi..

Da, Bog je uvek iznad, ali pod uslovom da se zaista radi o pravom Bogu, a ne iskrivljenoj slici nastaloj u ljudskom umu.

Stalno druge optuzujes, i za ono sto radis sam to pripisujes drugima!

A to su odlike fariseja, i ti si nista drugo do farisej koji upire prstom u druge a svoje grehe krije! Slika i primer adventiste i to onog loseg!

Ne Mire, nije on Pharisej, ne veruje u besmrtnost ljudske duše.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da, Bog je uvek iznad, ali pod uslovom da se zaista radi o pravom Bogu, a ne iskrivljenoj slici nastaloj u ljudskom umu.
Kad smo kod ljubavi, evo ja sam se umalo krstio kod J. S., kazem umalo, jer bih se i krstio da mi se nisu otvorile oci. Onda sam imao ostre diskusije sa staresinama, i par vernika kad su hteli da me vrate. Ali ja sam im iz biblije pokazao da grese, i oni se nisu mogli nositi s tim. Cak su neki od njih priznali da uvidjaju greske.

Ali evo vec koliko godina, staresina i njegova zena su mi prijatelji i drugi svedoci, premda se ne slazemo, mnogi se sete pa dodju.. Ako mi nesto zatreba tu su, cak mi je Staresina posao nudio kad nisam imao dovoljno novca..

Dakle, nije to istina sto se u medijima plasira, da oni odbace coveka zato sto ne zeli vise biti Jehovin Svedok. To je verovatno jedino u ekstremnim slucajevima, sigurno kada je osoba nemoralna ili ih namerno napada i izaziva, kao ovaj Tripo..

Znam jednog koji ima tetku, koja je napustila Jehovine Svedoke, pa je nije covek odbacio..

Ja sam uvidjavan, saslusam ih, kazem zasto se ne slazem, oni se naravno tad i zamisle, nemaju odgovor, ali na kraju ne moramo mi o tome ni pricati, mozemo o drugim stvarima.

I tako i jeste, nije nam prepreka da se druzimo ako verujemo drugacije. Mi pricamo uglavnom o stvarima nevezanim za religiju. Ja nikoga ne silim da mora prihvatiti bilo sta, niti oni mene..

Eto. A ovaj Tripo, on bi ih i kroz zatvorena vrata izbacio.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Ja sma vec odgovorila uzime se za dan 1000 god.
Nikako drugacije ne moze biti.
kada se na 4026 god prew ne doda 6000 god dolazi se do 1975.

Znaci dan je 1000 god.

a sedam dana iznosi otprilike 7000 god.

MISTERY, PA MORD DA JE TAKO. JER ONI TVRDE DA MI OD ADAMA DO 1975. ZAVRSAVAMO 6000 GODINA A OD TE GODINE TREBALO JE DA POCEN HILJDU GODISNJE CRKSTVO. A POSTO TO NIJE POCELO TO JE DOKAZ DA JE HRONOLOGIJA NETACNA

EVO NJIHOPVOG TUMACENJA:
"Tako pronasli smo da je sedmi "dan" sedmice stvaranja trajao 7000 godina.
Na osnovu duzine sedmoga "dana", razumno je da zakljucimo, da SVAKI od 6 "dana" stvaranja su trajali svaki po 7000 godina."

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Eto. A ovaj Tripo, on bi ih i kroz zatvorena vrata izbacio.

Naravno jer su nastupili agresivno i nakon više upozorenja da neću doći na njihov skup.

Dakle samo spolja su mirni. Dakle promocija samih sebe.

Jel to igranka medju vama dvojicom? :)
Nije ni cudo sto su te kaznili...

To bi ti voleo, kao što se dešavalo kod vas. Pa je celi Sabor krio onog vladiku bosanskog.

A šta je tek taj radio pričali su mi ljudi, onda su ga naprasno poslali u penziju.

Kad smo kod ljubavi, evo ja sam se umalo krstio kod J. S., kazem umalo, jer bih se i krstio da mi se nisu otvorile oci.

Kakva besmislica ne ide krstiti zbog ljubavi nekih ljudi međusobno nego je to čin koji se pokazuje savez sa Bogom i čovek se krsti zbog istine koju je primio u toj religiji.

Ali evo vec koliko godina, staresina i njegova zena su mi prijatelji i drugi svedoci, premda se ne slazemo, mnogi se sete pa dodju.. Ako mi nesto zatreba tu su, cak mi je Staresina posao nudio kad nisam imao dovoljno novca..

Ujedinjeni ste u mržnji prema HAC.

Dakle, nije to istina sto se u medijima plasira, da oni odbace coveka zato sto ne zeli vise biti Jehovin Svedok.

U većini slučajeva da.

To je verovatno jedino u ekstremnim slucajevima, sigurno kada je osoba nemoralna ili ih namerno napada i izaziva, kao ovaj Tripo..

Koja besmislica na osnovu jednog primera da ti ocenjuješ da je to tako, jer si ti upoznao ljude koji nisu.

To je slapova nauka, pušenje je zdravo jer ima jedna baba ima 93 godine i puši već 65 godina.

Ja sam uvidjavan, saslusam ih, kazem zasto se ne slazem, oni se naravno tad i zamisle, nemaju odgovor, ali na kraju ne moramo mi o tome ni pricati, mozemo o drugim stvarima.

To i što formalno kažeš da je istina nije po smislu. Čak i kada govoriš po smislu to je samo reda radi. Takvima je Pavle rekao da imaju revnost za Boga ali ne po razumu.

Natrag