VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Globoalno propovedanje po celom svetu rade samo JS.
Samo oni poucavaju Bibliji sve ljude sveta.
Drugi rade u jako malom obimu tak oda ne ispunjavaju to prorocanstvo
iz Mateja 24:14
Ovo je neistina, jer ne poznajes programe Adventista.
Adventisti po celom svetu drze Evangelizacije na koje dolaze stotine posetilaca svake godine, i propovedaju jevandjelje preko licnih radio i televizija sirom sveta.
BROJNOST NIJE MERILO ISTINITOSTI.
Najvise ima danas vernika u zvanicnim crkvama koje su najdalje od hriscanstva.
Ovo je istina, ali cemu onda hvaljenje za rad.
Ako je nesto istina to ljudi moraju prepoznati.
A da bi osetio Bozju silu kod JS moras biti otvoren da je primis..
Ako se opires svetom duhu onda nista
i dalje ostajes pod dejstyvom tog sotonskog duha
ma gde bio pa cak i na kongresu JS
Sotona te je napadao jer si tamo dosao, vrlo je jednostavno.
Ja sam silu Bozju primio u Adventistickoj crkvi, i u toj crkvi doziveo obracenje i novorodjenje Duhom, kao i druga divna iskustva, isceljenje od bolesti na molitvu cemu je predhodilo nocno vidjenje, a potom i glas koji mi je rekao "TO TE JE BOG ISCELIO, A AKO MU OSTANES VERAN ISCELICE TE I OD SVIH DRUGIH BOLESTI" otkrivenje Bozje slave, i uz to Bog me je licno putem otkrivenja pozvao u sluzbu propovednika i vesnika.
Sto se tice kongresa Js na kome sam bio, problem nije bio u meni, jer ja sam u tom trenutku imao savrseni mir sa Bogom.
Vec je problem bio spolja, gde se u dvorani osecalo neverovatno prisustvo sotone.
a Nas ne moze Sotona da napada jer smo pod svetim duhom i osecamo taj mir i ljubav
jer je prvo u sebi imamo
Vi ste obmanuti da mislite da je tako, jer ne poznajete pravu prirodu obracenja i posvecenja, kao ni delovanja Svetog Duha.
Delovanje Svetog Duha na coveka je praceno nadprirodnim manifestacijama Bozanskog prosvetljenja koje prati osecanje i osvedocenje u sopstvenu gresnost, a paralelno u ljubav Bozju, sto u vecini slucajeva izaziva i plakanje.
Covek u tim trenutcima u svom srcu dozivljava oslobodjenje od tereta koji ga je tistio, ima harmonicno disanje, ziva radost i ljubav se useljava u njegovo bice, oci i lice postaju svetliji i sveziji, covek se oseca lak kao pero, i on slavi Gospoda za to iskustvo.
Da bi osetio sveti duh negde trebas zeleti da dobijes Duh od Boga i da odstranis u sebi ono lose.
a tebi su mir i ljubav nezdrava atmosfera?
Stvar je u tome sto tu nije bilo Svetog Duha, vec sotonskog koji drzi Jehovine svedoke u svojim kandjama, da ne mogu ni da prepznaju sta je prava istina, ni da dozive pravo obracenje.
a ne brini ko glumi Bog zna ko je iskren i vec danas takviam daje sveti duh.
a glumcima ne da pa cak dosli i na kongres JS
Glumci su oni koji se pretvaraju u drustvu, a kod svoje kuce pustaju sebi na volju.
Hriscanin je Hriscanin po prirodi koju je Bog usadio u njega samoga, a ne samo u trenutcima kada su tu braca i sestre, a kada njih nema mi smo tada stari neobraceni ljudi.
Neki istina misle da ih Bog vodi jer pokusavaju da se promene svojom silom, odnosno - da koriguju svoje ponasanje i dela, da uvek budu nasmejani, druzeljubivi, da cine neka dobra dela..itd..
Od toga nema nista ako je samo ljudska inicijativa.
Covek treba svakoga jutra da dozivljava novo krstenje Duhom, i da trazi od Boga da on deluje u njemu i da mu da Bozansko prosvetljenje, prilikom cega mu se daje nova mera sile Duha, i covek u tom stanju se prirodno ponasa onako kako ga Duh Sveti vodi.
Amin!
Poslednja izmena: