Ovo mi je prvi komentar na ovom forumu!
I JA SAM JEHOVIN SVJEDOK i ponosim se s tim!!! Kad se drugi koji ubijaju , varaju, kradu, lazu ponose svojom religijom ja se jos vise ponosim sa svojom jer je pozitivno promijenila moj zivot i zivot cijele moje porodice!
Zao mi je sto cu pisati ijekavicom jer Vam se javljam iz suncanog Mostara. Moje ime je Senad i imam 50. Supruga mi se zove Dusanka a djeca Goran i Fedja....Medjutim, nije mi povod da Vam pisem o porodici nego o mojoj braci, isto Jehovinim svjedocima sa ovog foruma:
Braco, nama nije cilj da se raspravljamo sa ovosvjetskim ljudima i da im dokazujemo ko je u pravu. MI IMAMO ZAPOVIJED OD SAMOG ISUSA KRISTA (HRISTA) DA PRENESEMO VAZNE INFORMACIJE koje se ticu prezivljavanja svih ljudi na ovoj planeti. Jehova, jedini i pravi istiniti Bog, trazi izgubljene ovce doma Izraelova i mi ih moramo pronaci. Ne idite jarcima. Ne baca se biserje pred svinje. Ovo su rijeci naseg gospodina Isusa, ne moje.
Zato oprez braco draga. Prenesite poruku spasenja i cekajte. Prave izgubljene ovce ce prepoznati Isusov poziv i doci ce same. I CUVAJTE SE SOTONE I NJEGOVIH JARACA KOJI BODU NA SVE STRANE PA I NA OVOM FORUMU ( cast izuzecima). Znate da je to sve proreceno.
A za ''ostale'' koji nisu Jehovini svjedoci poruka od Boga Jehove koja je zapisana u Bibliji:
2. Petrova:
3:9 Jehova ne kasni s ispunjenjem svog obećanja, kao što neki misle da kasni, nego je strpljiv s vama jer ne želi da iko propadne, nego da svi dođu do pokajanja.
3:10 A Jehovin dan doći će kao lopov. U taj će dan nebesa uz tutnjavu brzo proći i počela će se, užarena, raspasti, a zemlja i djela na njoj bit će razotkrivena.
Pamet u glavu ljudi i spremite se...
Pozdrav od najboljih ljudi na planeti i pozdrav od jednog od njih:
St@ri - Mostar
Pozdrav iz suncanog Mostara