Član
- Učlanjen(a)
- 27.06.2010
- Poruka
- 306
Natalija koliko si upoznata sa Biblijom?
Veoma!!!!! Procitala sam je mnogo puta! Zasto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Natalija koliko si upoznata sa Biblijom?
Veoma!!!!! Procitala sam je mnogo puta! Zasto?
Da li si se uverila da je Biblija Božja reč i da je autor Biblije lično naš Stvoritelj?
Bog nije "autor" biblije.... Nije je Bog seo i napisao... Biblija(na grckom vivlia) sto znaci knjige ,jer predstavlja svete spise bogonadahnutih ljudi.....
Biblija nije knjiga u celini, vec je to zbirka knjiga,koja je nastajala u periodu duzem od 1.000 gaodina. Stari zavet sacinjen je od 39 knjiga. Dok se novi zavet sastoji od 27 knjiga,i njegov veci deo cine jevanjdjelja,koja su pisali apostoli....
Sta tacno zelis da me pitas?
Ponavljam ti pitanje: da li si se proučavanjem Biblije uverila da je Biblija Božja reč?
Odlično, obzirom da smatraš da je Biblija Božja reč onda znači da veruješ da je u potpunosti istina! Objasniću zašto te to pitam.Smatrala sam da je biblija Bozija rec,i pre nego sto sam je procitala.... Ne shvatam cemu ovakva pitanja s' tvoje strane... ???
Drugo:Nijedna grupa neke vere iliti sekte (kako god) nemoze da sadrzi najbolje ljude na svetu! Jer je svaka osoba individua! I njenu dobrotu ne karakterise pripadnost nekoj grupi!
Ovo su tvoje reči:Prvo: Niko,ali niko nije direktni svedok istine koju ti pominjes. Niko od vas nije bio tamo pre 2010 godina i vise,da tvrdi sta se zaista desilo!
Obrati pažnju na izjavu Isusa Hrista zapisanu u Jovanu 17:17 "Posveti ih istinom! Tvoja je riječ istina!" Dakle Bozja rec je istina i na osnovu zapisanih cinjenica znamo kako je prva hrišćanska skupstina osnovana i na kojim principima su prvi hrišćani propovedali dobru vest. To isto rade i današnji pravi hrišćani-Jehovini svedoci
Jehovini svedoci su definitivno najbolji narod na svetu! Evo nekoliko razloga za to:
1. Vole Boga i samim tim i svog bliznjeg!
2. Neutralni su, ne ucestvuju ni u kakvim sukobima!
3. Postuju vise vlasti i podlozni su visim vlastima!
4. Daleko su iznad svih predrasuda koje dele ljude sirom sveta!
5. Miroljubivi su! Zive u potpunosti po principima Biblije!
Zašto ti je žao što pišeš ijekavicom? Na ovom Forumu može svako da piše kako želi i na svim jezicima naroda bivše Juge. Svi su ovdje ravnopravni i svi su dobro došli! Zato ovo i jeste SerbianForum!Ovo mi je prvi komentar na ovom forumu!
Zao mi je sto cu pisati ijekavicom jer Vam se javljam iz suncanog Mostara. Moje ime je Senad i imam 50. Supruga mi se zove Dusanka a djeca Goran i Fedja....Medjutim, nije mi povod da Vam pisem o porodici nego o mojoj braci, isto Jehovinim svjedocima sa ovog foruma:
Pozdrav iz suncanog Mostara