Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala Mire,Zaboravio je šta si ga pitao.
Zaokret, pitao je o euharistiji,, tj. tražio je od tebe podatak koliko je njih prošle godine uzelo simbole?
Ako sam dobro razumeo ti tvrdis da se taj broj popunio?intresantno da te ne zanima preterano,ili te ne zanima uopste a u tome je jedan od sustinskih problema.Naime oni koji su "dostojni" da uzmu simbole oni su u 144000.i logicno je da se taj broj vremenom povecava.Posto kazes da je prosle godine uzelo nekoliko hiljada a recimo 1925.godine( kada ste izgradili kucu princeva za patrijarhe sz koji tada vaskrsavaju) simbole uzelo oko 65000.sta cemo sa time?
intresantno da te ne zanima preterano,ili te ne zanima uopste a u tome je jedan od sustinskih problema.Naime oni koji su "dostojni" da uzmu simbole oni su u 144000.i logicno je da se taj broj vremenom povecava.Posto kazes da je prosle godine uzelo nekoliko hiljada a recimo 1925.godine( kada ste izgradili kucu princeva za patrijarhe sz koji tada vaskrsavaju) simbole uzelo oko 65000.sta cemo sa time?
Sto se mene tice mene to apsolutno ne zanima iz najmanje dva razloga.
Prvi je taj da Jehova odlucuje ko su ti koji pripadaju 144.000 pomazanih hriscana,
Drugi je da su se neki folirali da im pripadaju pa su na kraju iskljuceni,
I treci je da ja sigurno nisam medju njima.
Koliki je bio njihov broj na zadnjem memorijalu nisam upamtio,a pogotovo kolko ih je bilo 1925???
Cinjenica je samo da je tih 144000 na trecem mestu po nebeskoj hijerarhiji,odmah ispod Jehove i Isusa ,a iznad andjela,heruvima,serafima.....,pise da ce cak i andjelima suditi...., pa je zato veoma ruzno da se omalovazavaju jer su oni Hristova braca,sucarevi i susvestenici!!!
1.Kor 6:3
3 Ne znate li da ćemo anđelima suditi, a kamoli stvarima ovog sveta?