Mozda njemu ne vredi, mozda je za njega kasno, ali ostali ljudi treba da znaju..
Ne zelim da ljudi nasednu na ovu prevaru, zato neka ljudi procitaju i odluce da li i pored svega toga zele postati J.S.
Ja sam upravo zbog ovakvih stvari pobegao od Jehovinih Svedoka, a sam Bog zna da ja umalo nisam postao clan, jer u ono vreme nisam znao njihovu pravu istoriju koju kriju..
Hvala Bogu pa sam slucajno naisao na knjigu Blagoje Samardzije: ''Da li je to Kula Strazara'' , preporucujem Jehovinim Svedocima i simpatizerima da je procitaju, pa da provere iznete informacije da li su istinite(naravno da jesu), a onda sami neka odluce..
Niko ne mrzi Jehovine Svedoke, pogotovo ne oni, koji su odlazili na njihove sastanke, kao ja, i druzili se sa njima licno.. Zato ja Zaokreta razumem, tesko je ako ne i nemoguce napustiti ih, zbog drustva i nerazumevanja da su napolju takodje ljudi Hriscani puni ljubavi u drugim zajednicama..
Dragi moj Mire,
svi smo mi gresni ljudi i gresimo,ili mozda mislis da smo bezgresni?
Hocemo li tako napadati i druge hriscane koji su gresili?
Nije li se apostol Petar cak tri puta odrekao Isusa?Hocemo li ga osudjivati ceo zivot zbog toga???
Hocemo li da spominjemo i greske ostalih osoba i proroka pre isusa Hrista?
Koji je cilj te polemike???
Jel dovoljno kad se kaze da je Carls Rasel pogresio kad je govorio da ce 1914 godine Isus unistiti zle i obnoviti carstvo na zemlji?
Hoces li zbog toga da iniciras progonstvo Jehovinih svedoka?
Ipak Carls Rasel je uradio mnogo velikih stvari u cilju razotkrivanja lazi takozvanog hriscanstva,i objavi istine.
On je i istorijski i naucno dokazao da ce se te 1914 godine desiti nesto veoma znacajno,i desilo se.Zavrsila su se 7 vremena neznabosaca . Objavio je da ne postoji pakao gde Bog muci ljude,pa da je dusa smrtna,da se Bog zove Jehova sto je narocito zabolelo pretstavnike takozvanog hriscanstva.
Carls Rasel je bio covek koji je voleo pravdu i istinu i za nju se borio recima,a ne sabljom i puskom.
Carls Rasel je bio protiv svake nepravde,i narocito je voleo ujedinjenu i slobodnu radnicku klasu.
To je bio drugi moment zasto su ga tadasnji tajkuni jos vise omrzli i dizali hajku na njega!!!
Steta sto nisi cuo odgovor od JS,nego si poverovao njihovim protivnicima.