Šta god ja rekao neće vredeti, već sam se i umorio ... Nego odem ti ja na memorijal jednom, i sedim ja tamo lepo, kad ono jedna žena počne da se smeje, i smeje...
Posle su je pitali zašto se smejala, što je tako nekulturna, a ona kaže pa niko nije uzeo hleb...
Meni to nije bilo smešno, ipak...
A po čemu J.S. odlučuju da li pripadaju nebu? Jel po osećaju?
Evo i ja osećam da mi je mesto tamo, vidis Zaokret, onda mene moraš da slušaš, ja sam "pomazanik"
Evo curi mi ulje niz tastaturu mora da je Zaokret pomazan....
Zaokret šta mene briga gde jeJuda....interesuje me šta je moja obaveza a piše da onaj koji jede telo ima život.
Pre oko godinu sedim sa četvoro Js i zamolim da čitaju Jovana baš ovaj pasus i pročitaju i pitaju šta sam time hteo reći?
Pitam uzimaju li oni hleb jer znam da ne uzimaju i kažu NE.
Čitajte ponovo i čitaju ponovo i opet pogled u belo....pitam šta su čuli...ništa ponovo im nije jasno i onda im kažem da je žrtva otkupila i 144000 i mnoštvo i da svi koji priznaju Isusa za Spasitelja uzimaju i jedu.
Tad skočiše jer njima nije Isus Spasitelj već Jahve i zato oni smeju jesti što će Jahvu gledati jer im je On Spasitelj a Isus im je samo čovek kao oruđe u Božjim rukama.
Tamo nema poznanja Boga niti života jer ne krštavaju u Isusa niti propovedaju Isusa niti jedu telo, mislim da Arijevo seme radi opasan posao podrivajući apostolsku veru.
Mire,po osećanju oni funkcionišu odokativno i reč Božja imje samo poštapalica za mahinacije nevernima.
Rise molim te nemojda te povredi ovo jer pišem uopšteno o Js a ako si povređen ja te molim za oprost jer moje verovanje je u sukobu sa verovanjem Raselovim.
Moje rečisu iz najboljih namera malo oštrije da bise sagovornik potakao na preispitivanje učenja i ako to ne vredi ti rec i jaću onda odustati od diskusija jer ne umem drugačije funkcionisati.
Poslednja izmena: