rekao sam ja ti si samo okreceni zid bas kao Pavle sto govori .Nije sija nego vrat , kada slavite ond se i klanjate tim svecima ikonama koji vise na vasim zidovima a i vasim dzepovima ih ima u mini formatima, koga lazes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
rekao sam ja ti si samo okreceni zid bas kao Pavle sto govori .Nije sija nego vrat , kada slavite ond se i klanjate tim svecima ikonama koji vise na vasim zidovima a i vasim dzepovima ih ima u mini formatima, koga lazes
Nije sija nego vrat , kada slavite ond se i klanjate tim svecimaikonama koji vise na vasim zidovima a i vasim dzepovima ih ima u mini formatima, koga lazes
en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Jehovah's_Witnesses
rekao sam ja ti si samo okreceni zid bas kao Pavle sto govori .
Jeste, sva ta prorocanstva i datumi: 1877,1914,1916,1925,1935,1975.. dolaze iz ''VASIH PROROCKIH USTA''
A ti ovamo pricas nesto o nasoj veri?
Evo tvoje krscansko ponasanje kako se plezis i ceris , radis li to svakome kada svedocis jel te to naucio Isus , ljubis li bliznjeg, je si li ti ozbiljna licnost kada kazes stalno na ovom forumu da ti nikoga ne provociras ne ismejavas da nas jako cenis , eto koliko si pokazao tvoje postovanje i koliko vredis i koliko si ti fin prema nama.
3 Prije svega znajte ovo: u posljednjim će se danima pojaviti podrugljivci koji će se rugati, povoditi se za svojim željama
2Pe 3:3
“Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni oni sa neprirodnim nakanama, ni homoseksualci, ni kradljivci, ni pohlepni, ni pijanice, ni rugači, ni iznuđivači neće naslijediti Božjeg kraljevstva” (1. Korinćanima 6:9, 10,
to znaci da se promislis malo glavom sta pricas .A kada ti meni stavis ovo:
Sta to znaci?
Pavle je taj izraz upotrebio isto za one koji se prave da su jedno a u stvari su drugaciji. Ali ja se tebi nisam plezio , zamisli u licnom kontaktu da pokazes jezik ljudima plezanjem je si li ti takva osoba u privatnom , to pokazuje samo tvoje licno vaspitanje , a i krscansko . Zaista ne vidim meru da sa tobom vise diskutujem pozdrav i svako dobro.I jos si rekao da sam: ''okreceni grob''.
to znaci da se promislis malo glavom sta pricas .
A ja kada sam se isplazio odgovaram tako , zato jer ti nemas odgovora na postavljena pitanja,
i zato sto si ti meni rekao: ''jes ti cist u glavi''. onim znakom!
Pavle je taj izraz upotrebio isto za one koji se prave da su jedno a u stvari su drugaciji. Ali ja se tebi nisam plezio , zamisli u licnom kontaktu da pokazes jezik ljudima plezanjem je si li ti takva osoba u privatnom , to pokazuje samo tvoje licno vaspitanje , a i krscansko . Zaista ne vidim meru da sa tobom vise diskutujem pozdrav i svako dobro.
Evo tvoje krscansko ponasanje kako se plezis i ceris , radis li to svakome kada svedocis jel te to naucio Isus , ljubis li bliznjeg, je si li ti ozbiljna licnost kada kazes stalno na ovom forumu da ti nikoga ne provociras ne ismejavas da nas jako cenis , eto koliko si pokazao tvoje postovanje i koliko vredis i koliko si ti fin prema nama.
Nemaš ti pojma , čovjek ti hoće objasnit a ti odma daje opičen , kadse Kršćani klanjaju , u mislima se mole GOSPODINU , a vi , kome se klanjate ,stražarima u kuliNije sija nego vrat , kada slavite ond se i klanjate tim svecimaikonama koji vise na vasim zidovima a i vasim dzepovima ih ima u mini formatima, koga lazes
Ne piše u Svetom pismu ni da visis po forumima pa si ipak tukada to ne pise u Sveto pismo... ... sveci... ikone... Bozic
Nemaš ti pojma , čovjek ti hoće objasnit a ti odma daje opičen , kadse Kršćani klanjaju , u mislima se mole GOSPODINU , a vi , kome se klanjate ,stražarima u kuli