Ja na hiljade puta sve iste reci imas pogledaj koliko puta ti je odgovoreno i ti stalno vrtis u krug jednu istu plocu , rekao sam ti nemam namere da ponavljam jedno isto stobom , na sva pitanja ti je odgovoreno ali ti si uvek kontradiktoran , znamo i toda ce biti takvih ljudi , ali mi trazimo krotke ljude koji slusaju glas boziji, a ovakve prepustamo bogu da on sudi , nije na nas , imas stranicu JW.ORG pa ako te zanima naci ces odgovore .
Ti trazis krotke ljude, a ne znas da sam ja upravo takav?
Upucujes me na JW.ORG koju sam celu iscitao kao i brdo vasih knjiga i tamo nema odgovora na moja pitanja.
Ucili su vas studijskim knjigama a ne samoj bibliji.
Pa ni ti ne znas odgovor.
Uzmi knjigu 'raspravljanje na temelju pisma' pa pokusaj da mi odgovoris, pise li to tamo?
Gde mi je odgovoreno ranije, gde?
I ko mi je dao odgovor, ko?
Da li se iko od vas ikada ovde upustio u nepristrasnu raspravu o bibliji, kazi mi da li je iko?
Samo ih je zanimalo da 'misionare' i 'prave ucenike' da dobijaju pluseve u dvorani, a da ispitaju i svoju veru, nikada im na pamet nije palo.
Ako se ovde postavi pitanje ispravnosti njihove vere, onda beze, netragom nestaju.
Ja se zaista pitam, da li je to uredu?
Drugima namecete svoje, a ne date da se posumnja u vase, a pritom nikakvih argumenata nemate, a na ozbiljna pitanja ne odgovarate, vec po sablonu iz vasih knjiga odgovarate?
Ti i tvoji koji su mi odgovarali, nazivali su me svakojako, vredjali i govorili da ih mrzim, izmisljam, manipulisem, i da im zelim zlo. Jedan je rekao da me treba kamenovati.
A ti radis sad isto to, a ja ti zelim pomoci, ali vidim da ne vredi...
Ja sam sve, sem sto sam tvrdoglav covek kako ti tvrdis, to nisam.
I kada mi neko pokaze da nisam u pravu ja to priznam i prihvatim ispravku..
Da mi sada ovde odgovoris na sva moja pitanja biblijom, naravno da bi prihvatio vasu veru, ali vidim da odgovora necu dobiti!
Jer me usmeravas kako ste i uceni na: JW.ORG -po sablonu..
A da smo licno sada u razgovoru, pozvao bi me na 'biblijski studij'(da ti dobijes plus u dvorani), al odgovor na postavljeno pitanje ne bi mi dao, vec 'studij'.
Hvala ti na tome, studij sam vec prosao..