Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
hahahaha nisam musliman sigurno, ne mnogu ja da prozivam hriscane u tom smislu u kome si ti rekao, kad sam i sam hriscanin i to pravoslavni, ako si dobro procitao ja sam se ogradio tako sto sam rekao da nisu svi isti da ako je neko los ne znaci da su svi losi, ne mogu ja da pljujem jehovine svedoke ili nekog drugog a ne videvsi sta su radili neki ljudi iz moje religije, zato ja kazem ako je neko bagra ne znaci da su svi bagre

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Шта су православци урадили? Били клани и убијани вековима са истока и запада, покрштавани и мухамедизовани. Ето шта су урадили. А данас су црквене главешине све то заборавиле и понашају се као да се ништа није десило, и то без покајања злочинаца или њихових наследника. Да би се опростило мора да постоји и покајање, а тога нема. Ево једне страшне слике како су православци били зли, како ти кажеш. У ствари су били сатирани од стране антихриста.

Prilozi

• jasenovac-spasena_deca-1.jpg
    jasenovac-spasena_deca-1.jpg
    17,6 KB · Pregleda: 104
  • Pokolj-UstaasasrpskimrtvamauJasenov.jpg
    Pokolj-UstaasasrpskimrtvamauJasenov.jpg
    43,1 KB · Pregleda: 104
  • Stravicno.jpg
    Stravicno.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 102
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
nemoj to da pricas, sta znaci po tebi pravoslavci su svi dobrice? niko nije ubio zaklo spalio vadio oci? nemoj tako budimo realni ovde, ja ne moram da pricam sta su radili pre 1000godina evo da pricamo sta rade sad, biju se spred manastira otimaju i ovako siromasnom narodu pare, kad vernik umre oni napracuju po tarifi opelo EEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ti mi tu pricas neko kako su pravoslavci dobrice, ako je neko svestan uticaja katolika onda sam to ja, JA CU SVE ZLOCINCE DA GONIM BILI ONI PRAVOSLAVNI KATOLICKI MUSLIMANSKI ILI BILO KOJI DRUGI, ZATO STO NANOSE ZLO MOM NARODU A MOJ NAROD SU SVI NA OVOJ PLANETI

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
ucenje imas svuda ne samo kod tih svedoka ili kako vec sebe nazivaju, i to ucenje nije sigurno iz biblije nego od zli ljudi koji manipulisu ljudima koji su religiski fanatici,imamo i mi ovde svestena lica koji su pozivali na lose stvari, ali onako iskusno indirektno a ne direktno

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
nemoj to da pricas, sta znaci po tebi pravoslavci su svi dobrice? niko nije ubio zaklo spalio vadio oci? nemoj tako budimo realni ovde, ja ne moram da pricam sta su radili pre 1000godina evo da pricamo sta rade sad, biju se spred manastira otimaju i ovako siromasnom narodu pare, kad vernik umre oni napracuju po tarifi opelo EEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ti mi tu pricas neko kako su pravoslavci dobrice, ako je neko svestan uticaja katolika onda sam to ja, JA CU SVE ZLOCINCE DA GONIM BILI ONI PRAVOSLAVNI KATOLICKI MUSLIMANSKI ILI BILO KOJI DRUGI, ZATO STO NANOSE ZLO MOM NARODU A MOJ NAROD SU SVI NA OVOJ PLANETI

[WARNING]Nije dozvoljeno koristiti u postovima veliki font (Caps)[/WARNING]

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
hahahaha e moram da se ubacim i ja, MNOGO STE SVI VI PUNI ISTINE :D ne zna se ko je veca istina da li jehovini svedoci ovi katolici, pravoslavci, protestanti, baptisti i ko zna koliko ih jos ima x), i samo vas put je istinit ovi ostali vode u propast x) ovaj poelbuster prica o nekom spoznavanju istine i neke organizacije a ne shvata da je i on u organizaciji i da su njegovi organizatori napravili mnogo vise zlodela neko bilo ko, od paljenja ljudi do vdjenja ociju i raznih mucenja na smrt i masovnih ubistava.
ne mozete ljudi da generalizujete neke stvari, to ako je neko los ne znaci da su svi losi, i manite se corava posla i prepucavanja ko je istina i ko je upravu

Stojimo mi ovako ispred jedne kuće koju prodaje profesionalni prodavac u odelu i kravati sa osmehom od uha do uha.
On kaže da je to najbolja i najsigurnija kuća u celom gradu.
Nema bolje kuće od te i nju treba da kupimo.
Ja kažem drugim kupcima:"Pogledajte ljudi ovu kuću.
Pogledajte ove crepove koji su popucali i kako se na plafonu vidi da prokišnjava.
Vidite prozore koji su razbijeni pa promaja duva kroz kuću.
Da li vidite svojim očima ovu fasadu kako je propala pa kiša ispira malter između zidova.
Vlaga doprla do prozora.Dimnjak se urušio_Od zemljotresa 1975 godine pukotina preko cele kuće.
Drugi ljudi koji stoje ispred iste te kuće gledaju i razmišljaju o tome što je izneto.
O kući !
Da li kuća prokišnjava?
Da li je propala?
Da li ima pukotine?

Onda dođe neki nezainteresovani i poootpuno nesvrstan čovek.Koji čak tvrdi da ne poznaje prodavca čak da nikad nije ničuo za njega.
Taj slučajni prolaznik je isti kao i mi.Nije on neki drugi neee ni slučajno on čak ni ne zna iz koje je firme prodavac.
Ali eto taj slučajni prolaznik je primetio jako važnu stvar koja je za procenu ove kuće od najveće vrednosti.

Moja kuća prokišnjava i prozori na mojoj kući nisu dobri.
Zbog toga moje mišljenje nije merodavno.

I što je najzanimljivije taj nezainteresovani i slučajni prolaznik nam kaže
manite se corava posla i prepucavanja ko je istina i ko je upravu

Dragi slučajni i potpuno nezainteresovani i nikako pristrasni prolazniče.

Ako je ova kuća koju posmatramo u takvom stanju i mi iznosimo samo to stanje na videlo zašto je tebi kao jako nezainteresovanom i potpuno neutralnom toliko stalo da se manemo baš te kuće?

Videli smo te da se motaš i oko drugih kuća pa nisi ni za jednu tako nešto izjavio.
Šta mišliš o ovim ljudima koji stoje pred kućom?
Da su im mozgovi operisani ?
Da ne umeju da prepoznaju prodavčevog pomoćnika?

Dok stojimo pred jednom kućom pričaćemo o njoj
Kakve ima veze za priču o ovoj kući u kakvom su stanju druge kuće i u kakvim kućama žive drugi?
Kada budemo stajali pred nekom drugom onda ćemo tamo pričati o njoj.

Član
Učlanjen(a)
30.08.2012
Poruka
5
Pozdrav svima na forumu,
Pre svega moram da napomenem da je ovo što želim da napišem o Jehovinim svedocima direktno vezano za pitanje koje je postavljeno na početku ove teme u forumu, a to je: Šta mislite o Jehovinim svedocima? Dakle, ni u kom smislu ne želim da provociram ili da napadam nikoga. Stvar ličnog izbora svakog čitaoca je da li će ovaj material pročitati, usvojiti ili ignorisati. Takođe moram da budem iskren i priznam da zbog ograničenog vremena i količine postova na ovoj temi, nisam uspeo sve da pročitam, dakle ako samo ponavljam ono što je neko već napisao, uvažite moje izvinjenje.
Radi se o jednom pravilu koje je ustaljena praksa u skupštinama JS širom sveta i koje je prouzrokovalo mnogo patnje a da ni izvinjenje nije nikada ponuđeno. Verujem da su mnogi čuli o problemu pedofilije unutar ove organizacije. Činjenica je da je ovaj problem opšte prisutan u svetu i „Svedoci“ nisu ništa gori ili ništa bolji od drugih ljudi ili organizacija. 99% „Svedoka“ se, verujem, gadi od ovakvih kriminalnih dela. U čemu je onda problem? Problem je u oficijelnom pravilu kako starešine treba da postupaju kada se pojavi tužba da je neko dete bilo seksualno zlostavljano. Po uputstvu Vodećeg Tela iz Bruklina(ja sam posedovao kopiju ovog pisma i direktive) starešine prvo treba da obaveste lokalnu „podružnicu“ poznatiju kao Betel. (u mnogim zemljama sveta je to protiv zakona npr:USA, Canada, Australia, Evropska unija itd. Jel prvo mora da se obavesti policija) Zatim, telo starešina iz lokalne skupštine (koji nemaju nikakve kvalifikacije istražnih organa) treba da istraži u tajnosti da li postoji krivični prekršaj i primenjuje se pravilo „dva svedoka“. To znači ako ne postoji treće lice koje je videlo zločin, i počinioc ne prizna, smatra se da delo nije počinjeno i policija ne biva obaveštena. Najgore je to što žrtve bivaju opomenute da ne govore nikome o incidentu jer mogu biti isključene zbog klevete. Na žalost mnogi su roditelji i ponekad cele porodice bivali isključeni na osnovu klevete a da su pedofili pri tom nastavljali da zlostavljaju drugu decu. To pravilo je, tokom godina dovelo do mnogo patnje i bola koje je inače moglo biti sprečeno. Hiljade (ne preterujem) slučajeva je rešeno plaćanjem odštete da slučaj ne bi došao na sud, novcem koji su „mali“ članovi dali za delo Kraljevstva. Slučaj Candence Conty je završio na sudu i „Wathtower Bible and Tract Society“, legalno ime Jehovinih svedoka je osuđeno da plati 28 miliona dolara.
Ljudi greše, ponekad sa drastičnim posledicama, ali izvinjenje i pokajanje potiču da se grške isprave. Gde je pokajanje Vodećeg tela Jehovinih Svedoka, gde je izvinjenje deci čiji su životi uništeni?

Toliko na tu temu. Ako nekoga interesuje, postoje druge stvari o kojima bi moglo mnogo toga da se kaže. Za sada dodajem „linkove“ (na žalost samo na engleskom) koji potvrđuju gore navedene činjenice.
The Candace Conti Verdict Explained - why the Watchtower has been punished over child abuse - YouTube!
JW News - Jehovah's Witnesses
http://www.silentlambs.org/

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Dragi slučajni i potpuno nezainteresovani i nikako pristrasni prolazniče.

Ako je ova kuća koju posmatramo u takvom stanju i mi iznosimo samo to stanje na videlo zašto je tebi kao jako nezainteresovanom i potpuno neutralnom toliko stalo da se manemo baš te kuće?

Videli smo te da se motaš i oko drugih kuća pa nisi ni za jednu tako nešto izjavio.
Šta mišliš o ovim ljudima koji stoje pred kućom?
Da su im mozgovi operisani ?
Da ne umeju da prepoznaju prodavčevog pomoćnika?

Dok stojimo pred jednom kućom pričaćemo o njoj
Kakve ima veze za priču o ovoj kući u kakvom su stanju druge kuće i u kakvim kućama žive drugi?
Kada budemo stajali pred nekom drugom onda ćemo tamo pričati o njoj.
hahahahaha tu pricicu pricaj decici pred spavanje, slusaj posto vidim da ne razumes o cemu pricam da ti obajsnim malo po toj tvojoj prici o tim kucicama i ako to nije adekvatan primer.
pricaj ti o svojoj kuci a druge kuce ostavi na miru, sta ste vi kao vidovnjaci pa sad vi vidite sve? sta ste vidoviti? pa ajde proricite sudbinu kad tako vidite sve i znate sve, a kao drugo ja ako se motam oko kuca ne izjavljejem nista za kuce nego za te prodavce i za te kupce, i to ne za sve nego samo prema onima koji misle da su mnogo pametni i koji mnogo misle da znaju, da li ces ti da kupis tu kucu koja prokisnjava ili neku drugu koja sija, to mene ne interesuje to je tvoj slobodan izbor ali ostavi druge kuce na miru, i ne moj da kritikujes druge kuce nego gledaj tu tvoju kako da je ulepsas sto vise.
i nemoj vise da se pravis mudar posto vidim da mislis da si mnogo pametan, ali to mozes samo da mislis

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
hahahahaha tu pricicu pricaj decici pred spavanje, slusaj posto vidim da ne razumes o cemu pricam da ti obajsnim malo po toj tvojoj prici o tim kucicama i ako to nije adekvatan primer.
pricaj ti o svojoj kuci a druge kuce ostavi na miru, sta ste vi kao vidovnjaci pa sad vi vidite sve? sta ste vidoviti? pa ajde proricite sudbinu kad tako vidite sve i znate sve, a kao drugo ja ako se motam oko kuca ne izjavljejem nista za kuce nego za te prodavce i za te kupce, i to ne za sve nego samo prema onima koji misle da su mnogo pametni i koji mnogo misle da znaju, da li ces ti da kupis tu kucu koja prokisnjava ili neku drugu koja sija, to mene ne interesuje to je tvoj slobodan izbor ali ostavi druge kuce na miru, i ne moj da kritikujes druge kuce nego gledaj tu tvoju kako da je ulepsas sto vise.
i nemoj vise da se pravis mudar posto vidim da mislis da si mnogo pametan, ali to mozes samo da mislis

Tvoja ideja da se predstaviš kao neko ko nije Jehovin svedok i da po forumu pišeš kao iz ugla labavog pravoslavca koji misli da je Isus anđeo je u tvojim očima verovatno genijalna.Ali za sve koji poznaju Jehovine svedoke je to očigledno.
Da se nisi mešao u temu o Jehovinim svedocima ne bih ni primetio ali iz ovoga što pišeš i kako braniš Kulu stražaru mi je postalo jasno da nisi mogao da odoliš da napraviš drugi nalog i da na drugi način zavaravaš ljude.

Natrag