Kad iskrena osoba jednom upozna istinu, normalno je da više nema potrebe da traži neku drugu istinu! To je više nego normalno! Svi oni koji su jednom upoznali istinu, zauvek su zahvalni svom Stvoritelju Jehovi i svaka osoba koja je dobila istinu na poklon od našeg Stvoritelja punog ljubavi koji je jednoj takvoj osobi poklonio istinu, zauvek ostaje zahvalna Jehovi za jedan takav neprocenjiv dar. Takve osobe su zauvek njegovi svedoci, svedoci u svu večnost, takve osobe nikada ne prestaju da budu Jehovini svedoci. Ne postoji osoba koja je nekada bila Jehovin svedok, takva osoba nije nikada, nikada bila Jehovin svedok, takva osoba sramoti Jehovino ime i nije dostojna da bude svedok za Jedinog i Istinitog Boga! Osobe koje ljagaju i prljaju Jehovino ime, ljagaju Jehovin narod i istinito učenje koje Jehovin narod ima i praktikuje, otvoreno i svesno su protiv Boga i Božjeg naroda i svesno i jasno zauzimaju protivničku stranu i poziciju-veoma, veoma opasan stav i ponašanje. Isus je bio veoma jasan kada je izjavio "Ko sa mnom ne sakuplja-prosipa!"! Takve osobe su javni Božji protivnici i otpadnici koji su sami sebe osudili jer su izabrali takav stav. Takvih je bilo od momenta kada se Božji protivnik i krvnik ljudskog roda lukavo i podmuklo pobunio protiv Jehove i biće ih sve dok traje njegov sistem stvari na zemlji! Dakle jasno je da postoje samo 2 organizacije-Jehovina i Sotonina, treće nema, ne postoji! U skladu s tim-ko ne sakuplja sa Isusom i Jehovom-prosipa, drugim rečima ili je u Jehovinoj organizaciji ili u Sotoninoj!
P.S. Jehovu volim više od bilo čega i bilo koga na svetu, Jehovi sve dugujem i naročito dugujem tačno biblijsko spoznanje, istinu o svemu što se dešava i dugujem mu za veličanstvenu nadu u sigurnu budućnost koju imam, radost i sreću koju osećam i život kojim živim, ne samo ja već i moja cela porodica. Ne želim da povredim mog Nebeskog Oca kontaktirajući sa onima koji ga ne vole i koji javno i otvoreno to izjavljuju, kleveću i proturaju laži o Jehovi i njegovom Sinu i njegovom narodu! Da budem jasniji-sa otpadnicima koji su otvpreno i javno protiv Jehove, ne komuniciram, ignorišem ih i gadim se i same pomisli da čitam ono što pišu a da ne govorim da lično komuniciram sa takvim otpadom!
E moj Malecki, ziasta i jesi malecki.
Sad si pokazao pravo lise tzv. Jehovinog svedoka.
Odlican si sudija drugima, samo ne i sebi. Druge osudjujes, a sebe hvalis = farisej.
Posto si se pozvao na Hristovu izjavu "Ko sa mnom ne sabira prosio", a izgleda da si ti vec sve prosu, evo ti jos jedna Hrisatova izjava za razmisljanje:
"Odgovori Mu Jovan govoreci: Ucitelju! VIDESMO JEDNOGA GDE TVOJIM IMENOM IZGONI DJAVOLE I ZABRANISMO MU, jer ne ide za nama.
A Isus rece: NE BRANITE MU, jer nema nikoga ko bi mojim imenom cuda cinio da moze brzo slo govoriti za mene.
JER KO NIJE PROTIV MENE, SA MNOM JE!" Marko 9,38-40.
Malecki, sta ti kazes na ovo?
Постоје Божији сведоци, а то су они Христови сведоци који слободно и храбро указују на вукове у јагњећој кожи. Срећом, сада је Христов сведок јер може да посведочи како сотона преко своје масонске организације руководи заведеним људима. Лепо се каже да ће доћи лажни пророци и учитељи, довољно је да погледамо њихове масонске гробове:
Све сами видовњаци и пророци, а као што би речено: завешће многе, а пробаће и изабране, ако је могуће. Што му дође да су изабрани управо они који не могу да буду заведени са оваквим организацијама и Христа стављају испред свега на овоме свету. Е, то су прави сведоци, а не ви. Они који се ослободе лажних учитеља и организација се враћају Богу, а не одлазе од Њега.
Гробнице Расел и Вајт, масонски симболи, пирамиде са масонским оком и обелиск
ADRIANE, SAVETOVAO BIH TE DA NE MESAS ZABE I BABE, JER OBICNO NA KRAJU IMACES PAPAZJANIU.
Nadgrobni spomenici (tvrdi Vujaklija) poticu iz Egipta, obicno su imali natpise na hijeroglifima. Taka dva jos uvek se cuvaju u Njujorku i Londonu. Nema to nikakve veze sa masonima sto ima grb na grobu Raslovom.
Prosetaj se po grobljima u raznim zamljama i ustanovices da takvih spomenika ima u grobljima.