Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Neverovatno kako im je ispran mozak ali razumem ih u podpunosti jer sam i sam bio među njima. Gledajte ovu ironiju u vezi JS. Oni su kao i adventisti protumačili da je zver iz otkrivenja koja ima rogove jagnjeta USA najveća svetska sila Otk. 13.11 . Slažem se sa tim tumačenjem i to je tačno. Ali njihovo vodeće telo je je baš u toj zemlji. Sledeća ironija je što JS širom sveta skupljaju porez za tu zemlju.
Njihovo vodeće telo govori da pravi hrišćani treba da budu ugroženi ali ne vidim po čemu su oni ugroženi. U nekim zemljama imaju status pravnog lica. Vlasti u Brunklinu samo što ne plaču što JS sele svoje predstavništvo iz Brunklina jer su im donosili visoke mesečne poreze. Njihova " Osmatračnica " u Brunklinu se procenjuje na 1000000000 $ gde je ta ugroženost o kojoj govore. Razumem članove JS koji su skupljači tog poreza po svetu oni zaista žele da služe Bogu ali pogledajte u bibliju i videćete da to ne ide tako.
[video=youtube_share;2d1wQQO3xqk]http://youtu.be/2d1wQQO3xqk[/video]

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Neverovatno kako im je ispran mozak ali razumem ih u potpunosti jer sam i sam bio među njima.... po svetu oni zaista žele da služe Bogu ali pogledajte u bibliju i videćete da to ne ide tako.

Meni je drago što si bio među njima i što si spoznao pravu istinu o organizaciji.
Ali još mi je draže kada vidim da pozivaš ljude da provere u Bibliji.

Takve reči kao i sledeće me ohrabruju.
Komentar na jedan post na blogu koji me je jutros jako obradovao :

bosiljka hat einen neuen Kommentar zu Ihrem Post "Kako jedna bivša svedokinja vidi Kulu stražaru" hinterlassen:

U potpunosti se slažem s ovim tekstom jer i sama sam J.S.koja se spremam izaći iz organizacije nakon dugog istraživanja doktrina koje uči organizacija.
Nemam ništa protiv članova organizacije koji se zaista trude da žive svoju vjeru i iskreno služe Bogu, ali sam ogorčena na vodeće tijelo organizacije koje lukavo zavodi i drži u pokornosti svoje članove.

Ovo je jedan dobar stav osobe koja očigledno nije u stanju da mrzi iako zna da će nju mrzeti kada napusti organizaciju.
Drago mi je kada neko ne izgubi veru u Boga i uspe da sagleda šta se u stvari dešava u organizaciji.

Koliko su ljudi zavedeni može najbolje da se vidi iz postova koje piše Malecki.
I kada ga niko ne pita on ponavlja ono što je u organizaciji naučio da su Jehovini svedoci jedini koji žive po Svetom pismu.
Ali da ga pitate zašto ove stihove ne mogu da primenjuju on bi vas odmah proglasio za otpadnika :)

[SUP]19[/SUP] Braćo! Ako ko od vas zađe s puta istine, i obrati ga ko, [SUP]20[/SUP] Neka zna da će onaj koji obrati grešnika s krivog puta njegovog spasti dušu od smrti, i pokriti mnoštvo greha.

Zato Jehovini svedoci ni ne komuniciraju sa ljudima koji ne prihvataju doktrinu Kule stražare,jer bi vrlo brzo shvatili da je pogrešna.

PS
Da li ima neko ko nije na ignore listi Maleckog?

Član
Učlanjen(a)
30.08.2012
Poruka
5
Dragi prijatelju "malecki",
Ko su "našii" a ko su "svi drugi". Zar nismo svi mi samo ljudi, ili verujete da su neki od nas bolji a neki gori? Da li moralnost zavisi od pripadnosti nekoj grupi ili organizaciji, ili je to stanje srca? Trba li ćovek da "okači" jabuku na drvo ili bi ona trebala da "izraste" iz drveta. Šta su dobri plodovi duha a šta zli. Ako ste sigurni da su vaša dela ispravna i po božijoj volji, ko sam ja da tvrdim drugačije? Svaka vera treba biti poštovana, čak i ako se čovek sa njom ne slaze, jer ko si ti da sudiš svome bližnjem. Ko sam ja da činim tako nešto. Verujte mi da bih mogao da citiram Sveto Pismo, ali to ne činim jel ne želim da ulazim u rasprave i dokazivanja jel to nije ogledalo ljubavi. I molim vas da ne mešate principielnu (agape) ljubav sa uslovnom, licemernom ljubavlju. Neka se svako potrudi da izgradi sebe u pravoj ljubavi i ja ću činiti isto.
Što se tiče mojih iskustava, mogu da ih podelim ako će to kome pomoći da izgradi potpuniju sliku o ljudkoj organizaciji, ali nikako ne želim da "potkopavam" ničiju veru, niti da je menjam, kao što neki ljudi čine u uzaludnom ubeđenju da pomažu onima koje zavode.
Za sada toliko. Ako sam koga, svojim pogledima, uvredio, ja se unapred iskreno izvinjavam.
Drugarski pozdrav

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Проблем је што су све те организације издресиране да исто мисле и говоре, тако да није ни чудо што се заступник ове организације позива на речи апостола Јована коме они највише и противрече. Јован сведочи о о томе да је Господ Исус Христ онај који јесте, тј. ЈХВХ који се отеловио као Исус Христ, док ови јеретичари и отпадници говоре како је он Михаило и анђео. Нападају људе који имају свест и савест и могу разумно да виде да ту нешто не ваља. Довољно је погледати ко их је стварао (масонерија) и какве су "визије" и "привиђења" имали, па да човек посумња у њихову исправност. Тек са читањем Библије види колико своје чланове доводе у заблуду.

Малецки, ово се односи на твоју организацију јер ви следите Аријеву јерес, не на овог човека који се ослободио сотонског утицаја и испирања мозга:

18. Децо! Последње је време, и као што чусте да ће доћи антихрист, и сад многи антихристи посташе; по том познајемо да је последњи час.
19. Од нас изиђоше, али не бише од нас: кад би били од нас онда би остали с нама; али да се јаве да нису сви од нас. (1.Јованова 2)

"Njihova " Osmatračnica " u Brunklinu se procenjuje na 1000000000 $ gde je ta ugroženost o kojoj govore. Razumem članove JS koji su skupljači tog poreza po svetu oni zaista žele da služe Bogu ali pogledajte u bibliju i videćete da to ne ide tako."

То и јесте поента, они убеђују своје чланове како су ИЗАБРАНИ и посебни, да улазе у 144 000 Христових, да њих лично цео свет планира да убија итд. Исто као што адвентисти имају манију гоњења и покушавају да убеде своје да су баш они изабрани, тако и Сведоци. Типична окултистичка тактика. Имају неколико догми (јереси) којих се слепо држе и то су "стубови носачи" целе организације. Ако покушаш да им заљуљаш један од тих стубова или срушиш, праве се да се то није догодило или скрећу тему на "празне приче" и да само њима Дух Свети говори, а ми криво тумачимо све и нисмо довољно способни, тј. немамо Бога уз себе да нам покаже.

Ако ћемо реално, довољно је погледати кроз историју ко је највише страдао, па и у блиској прошлости. И још битније: од кога је страдао. Кога је католичка црква таманила по трговима, логорима и јамама. Чијој ДЕЦИ су одсецани прсти да не могу да се крсте као правослаци, јер три прста (спојена) су симбол целог православља од почетка цркве када је Тројство (Три Сведока) објашњавано.

И ко је био гоњен и убијан? Протестанти у Европи, Јевреји од стране лажних Јевреја који воде масонерију и финансирали су и Хитлера, сиротиња широм света ако не прихвати католичанство или мухамеданство, православци где год били. И после ови угрожени, раде шта хоће, иду где желе, сада су заштићени законом јер ЕУ захтева (антихрист их штити, зашто?), и ти као правоверац или слободњак још мораш да се правдаш јер им угрожаваш нешто. А они пуни пара и материјалних добара. Иронија "изабраних".

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Kad iskrena osoba jednom upozna istinu, normalno je da više nema potrebe da traži neku drugu istinu! To je više nego normalno! Svi oni koji su jednom upoznali istinu, zauvek su zahvalni svom Stvoritelju Jehovi i svaka osoba koja je dobila istinu na poklon od našeg Stvoritelja punog ljubavi koji je jednoj takvoj osobi poklonio istinu, zauvek ostaje zahvalna Jehovi za jedan takav neprocenjiv dar. Takve osobe su zauvek njegovi svedoci, svedoci u svu večnost, takve osobe nikada ne prestaju da budu Jehovini svedoci. Ne postoji osoba koja je nekada bila Jehovin svedok, takva osoba nije nikada, nikada bila Jehovin svedok, takva osoba sramoti Jehovino ime i nije dostojna da bude svedok za Jedinog i Istinitog Boga! Osobe koje ljagaju i prljaju Jehovino ime, ljagaju Jehovin narod i istinito učenje koje Jehovin narod ima i praktikuje, otvoreno i svesno su protiv Boga i Božjeg naroda i svesno i jasno zauzimaju protivničku stranu i poziciju-veoma, veoma opasan stav i ponašanje. Isus je bio veoma jasan kada je izjavio "Ko sa mnom ne sakuplja-prosipa!"! Takve osobe su javni Božji protivnici i otpadnici koji su sami sebe osudili jer su izabrali takav stav. Takvih je bilo od momenta kada se Božji protivnik i krvnik ljudskog roda lukavo i podmuklo pobunio protiv Jehove i biće ih sve dok traje njegov sistem stvari na zemlji! Dakle jasno je da postoje samo 2 organizacije-Jehovina i Sotonina, treće nema, ne postoji! U skladu s tim-ko ne sakuplja sa Isusom i Jehovom-prosipa, drugim rečima ili je u Jehovinoj organizaciji ili u Sotoninoj!

P.S. Jehovu volim više od bilo čega i bilo koga na svetu, Jehovi sve dugujem i naročito dugujem tačno biblijsko spoznanje, istinu o svemu što se dešava i dugujem mu za veličanstvenu nadu u sigurnu budućnost koju imam, radost i sreću koju osećam i život kojim živim, ne samo ja već i moja cela porodica. Ne želim da povredim mog Nebeskog Oca kontaktirajući sa onima koji ga ne vole i koji javno i otvoreno to izjavljuju, kleveću i proturaju laži o Jehovi i njegovom Sinu i njegovom narodu! Da budem jasniji-sa otpadnicima koji su otvoreno i javno protiv Jehove, ne komuniciram, ignorišem ih i gadim se i same pomisli da čitam ono što pišu, a da ne govorim da lično komuniciram sa takvim otpadom!

;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Постоје Божији сведоци, а то су они Христови сведоци који слободно и храбро указују на вукове у јагњећој кожи. Срећом, сада је Христов сведок јер може да посведочи како сотона преко своје масонске организације руководи заведеним људима. Лепо се каже да ће доћи лажни пророци и учитељи, довољно је да погледамо њихове масонске гробове:

Све сами видовњаци и пророци, а као што би речено: завешће многе, а пробаће и изабране, ако је могуће. Што му дође да су изабрани управо они који не могу да буду заведени са оваквим организацијама и Христа стављају испред свега на овоме свету. Е, то су прави сведоци, а не ви. Они који се ослободе лажних учитеља и организација се враћају Богу, а не одлазе од Њега.

Гробнице Расел и Вајт, масонски симболи, пирамиде са масонским оком и обелиск

Prilozi

• russel- масонски гроб.jpg
    russel- масонски гроб.jpg
    19,1 KB · Pregleda: 71
  • white porodicna masonska grobnica.jpg
    white porodicna masonska grobnica.jpg
    55,1 KB · Pregleda: 75
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.08.2012
Poruka
5
Gospodine "Malecki",
uz dužno poštovanje, imam samo jedno pitanje: Zašto ste vi na ovom forumu?

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Kad iskrena osoba jednom upozna istinu, normalno je da više nema potrebe da traži neku drugu istinu! To je više nego normalno! Svi oni koji su jednom upoznali istinu, zauvek su zahvalni svom Stvoritelju Jehovi i svaka osoba koja je dobila istinu na poklon od našeg Stvoritelja punog ljubavi koji je jednoj takvoj osobi poklonio istinu, zauvek ostaje zahvalna Jehovi za jedan takav neprocenjiv dar. Takve osobe su zauvek njegovi svedoci, svedoci u svu večnost, takve osobe nikada ne prestaju da budu Jehovini svedoci. Ne postoji osoba koja je nekada bila Jehovin svedok, takva osoba nije nikada, nikada bila Jehovin svedok, takva osoba sramoti Jehovino ime i nije dostojna da bude svedok za Jedinog i Istinitog Boga! Osobe koje ljagaju i prljaju Jehovino ime, ljagaju Jehovin narod i istinito učenje koje Jehovin narod ima i praktikuje, otvoreno i svesno su protiv Boga i Božjeg naroda i svesno i jasno zauzimaju protivničku stranu i poziciju-veoma, veoma opasan stav i ponašanje. Isus je bio veoma jasan kada je izjavio "Ko sa mnom ne sakuplja-prosipa!"! Takve osobe su javni Božji protivnici i otpadnici koji su sami sebe osudili jer su izabrali takav stav. Takvih je bilo od momenta kada se Božji protivnik i krvnik ljudskog roda lukavo i podmuklo pobunio protiv Jehove i biće ih sve dok traje njegov sistem stvari na zemlji! Dakle jasno je da postoje samo 2 organizacije-Jehovina i Sotonina, treće nema, ne postoji! U skladu s tim-ko ne sakuplja sa Isusom i Jehovom-prosipa, drugim rečima ili je u Jehovinoj organizaciji ili u Sotoninoj!

P.S. Jehovu volim više od bilo čega i bilo koga na svetu, Jehovi sve dugujem i naročito dugujem tačno biblijsko spoznanje, istinu o svemu što se dešava i dugujem mu za veličanstvenu nadu u sigurnu budućnost koju imam, radost i sreću koju osećam i život kojim živim, ne samo ja već i moja cela porodica. Ne želim da povredim mog Nebeskog Oca kontaktirajući sa onima koji ga ne vole i koji javno i otvoreno to izjavljuju, kleveću i proturaju laži o Jehovi i njegovom Sinu i njegovom narodu! Da budem jasniji-sa otpadnicima koji su otvpreno i javno protiv Jehove, ne komuniciram, ignorišem ih i gadim se i same pomisli da čitam ono što pišu a da ne govorim da lično komuniciram sa takvim otpadom!

E moj Malecki, ziasta i jesi malecki.
Sad si pokazao pravo lise tzv. Jehovinog svedoka.
Odlican si sudija drugima, samo ne i sebi. Druge osudjujes, a sebe hvalis = farisej.

Posto si se pozvao na Hristovu izjavu "Ko sa mnom ne sabira prosio", a izgleda da si ti vec sve prosu, evo ti jos jedna Hrisatova izjava za razmisljanje:

"Odgovori Mu Jovan govoreci: Ucitelju! VIDESMO JEDNOGA GDE TVOJIM IMENOM IZGONI DJAVOLE I ZABRANISMO MU, jer ne ide za nama.

A Isus rece: NE BRANITE MU, jer nema nikoga ko bi mojim imenom cuda cinio da moze brzo slo govoriti za mene.

JER KO NIJE PROTIV MENE, SA MNOM JE!" Marko 9,38-40.

Malecki, sta ti kazes na ovo?

Постоје Божији сведоци, а то су они Христови сведоци који слободно и храбро указују на вукове у јагњећој кожи. Срећом, сада је Христов сведок јер може да посведочи како сотона преко своје масонске организације руководи заведеним људима. Лепо се каже да ће доћи лажни пророци и учитељи, довољно је да погледамо њихове масонске гробове:

Све сами видовњаци и пророци, а као што би речено: завешће многе, а пробаће и изабране, ако је могуће. Што му дође да су изабрани управо они који не могу да буду заведени са оваквим организацијама и Христа стављају испред свега на овоме свету. Е, то су прави сведоци, а не ви. Они који се ослободе лажних учитеља и организација се враћају Богу, а не одлазе од Њега.

Гробнице Расел и Вајт, масонски симболи, пирамиде са масонским оком и обелиск

ADRIANE, SAVETOVAO BIH TE DA NE MESAS ZABE I BABE, JER OBICNO NA KRAJU IMACES PAPAZJANIU.

Nadgrobni spomenici (tvrdi Vujaklija) poticu iz Egipta, obicno su imali natpise na hijeroglifima. Taka dva jos uvek se cuvaju u Njujorku i Londonu. Nema to nikakve veze sa masonima sto ima grb na grobu Raslovom.

Prosetaj se po grobljima u raznim zamljama i ustanovices da takvih spomenika ima u grobljima.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
hahahaha e moram da se ubacim i ja, MNOGO STE SVI VI PUNI ISTINE :D ne zna se ko je veca istina da li jehovini svedoci ovi katolici, pravoslavci, protestanti, baptisti i ko zna koliko ih jos ima x), i samo vas put je istinit ovi ostali vode u propast x) ovaj poelbuster prica o nekom spoznavanju istine i neke organizacije a ne shvata da je i on u organizaciji i da su njegovi organizatori napravili mnogo vise zlodela neko bilo ko, od paljenja ljudi do vdjenja ociju i raznih mucenja na smrt i masovnih ubistava.
ne mozete ljudi da generalizujete neke stvari, to ako je neko los ne znaci da su svi losi, i manite se corava posla i prepucavanja ko je istina i ko je upravu

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Исти људи су оснивали те покрете, а били су масони од главе до пете. Ја могу да убацујем брдо филмова до којих се веома лако данас долази, са много сведока и папира који говоре о лажним "визијама" и "пророчанствима". Ви сте покупили баптистичко држање суботе и протестантска учења из 16-17. века, али и Аријеву јерес да је Исус Михаило. С обзиром да су неки паметнији ваши људи видели да то "не пије воду", почели сте да говорите да је Исус независан од Оца и да је играо некакве улоге пре отеловљења (доласка Исусовог), па је био "анђео по функцији", а не по природи.

Да не спомињем плагијате Хелен Вајт који полако извиру. Дакле, све битне књиге на које се ослањате су, у ствари, покрадене од неких искрених хришћана и адвентиста. Зато се грчевито противите Сведоцима, само да људи са стране не виде сличности у учењима и деловању, начину организације и врбовању људи. Ви сте још препреденији, далеко. Кријете се иза благе речи:

18. Јер такви не служе Господу нашем Исусу Христу него свом трбуху, и благим речима и благословима прелашћују срца безазлених. (Римљанима 16)

То сам сведок, као и многи који прате форум. Увек је све фино и наизглед хришћански исписано, да човек помисли: ево правог верника. Али полако кроз опасна учења и "спашавање преко стомака", открива се лукаво и пре свега подло приказивање једне организације као праве хришћанске, кад оно све вуци који по Америци згрћу милионе. Одакле вам новци за сва та деловања? Јеси ли се икада запитао? Легло аспидино је у тој Америци, одатле излазе велике лажне науке и завођење целе планете да се приклони звери. Још једна реченица вас осуђује, поред јереси да је Исус анђео Михаило:

1. А Дух разговетно говори да ће у последња времена одступити неки од вере слушајући лажне духове и науке ђаволске,
2. У лицемерју лажа, жигосаних на својој савести,

3. Који забрањују женити се, и заповедају уздржавати се од јела која Бог створи за јело са захвалношћу вернима и онима који познаше истину.

4. Јер је свако створење Божије добро и ништа није на одмет кад се прима са захвалношћу.

5. Јер се освећује речју Божијом и молитвом. (1.Тимотију 4)

Ово вас ставља у исти кош са католицима које толико нападате, а они вам ништа не раде. Зна се коме су наудили кроз векове. Поред тога што вас осуђује да учите науке ђаволске да се људи уздржавају од хране које нам Бог створи и даде, говори јасно да ви нисте спознали истину јер верујете да је услов уласка у Царство небеско условљено храном и пићем. То је бар једноставна ствар. Не постоји ништа што човек може учинити да би се спасао, већ ће бити Спашен због онога што Исус учини, а благодаћу Божијом ми смо Спашени. Е, то ви не знате, нити можете разумети шта је, јер дубоко верујете да ће вас ваша дела и уздржавања спасити.

hahahaha e moram da se ubacim i ja, MNOGO STE SVI VI PUNI ISTINE :D ne zna se ko je veca istina da li jehovini svedoci ovi katolici, pravoslavci, protestanti, baptisti i ko zna koliko ih jos ima x), i samo vas put je istinit ovi ostali vode u propast x) ovaj poelbuster prica o nekom spoznavanju istine i neke organizacije a ne shvata da je i on u organizaciji i da su njegovi organizatori napravili mnogo vise zlodela neko bilo ko, od paljenja ljudi do vdjenja ociju i raznih mucenja na smrt i masovnih ubistava.
ne mozete ljudi da generalizujete neke stvari, to ako je neko los ne znaci da su svi losi, i manite se corava posla i prepucavanja ko je istina i ko je upravu

Опет ти прозиваш хришћане? Све ми мирише да си мухамеданац. Да ли ти је Мухамед рекао да су хришћани велико зло, "неверници"? Људи могу да буду и православци, католици, протестанти, адвентисти, "сведоци" или било која деноминација, а да буду Христови. Јер је битно да човек буде исправан, а световне организације са својим догмама неће бити меродавне, већ само вера самог појединца.

Poslednja izmena:
Natrag