Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Za Geru
bacih malo oko na tvoj link.Ima nekih 10 minuta,pocinje sa carls Raselom,pa rec mason...sve mi je ostalo poznato.
Poenta je da najveci masoni ,pripisuju svoje masonstvo uvek drugome.
Cinjenica je da je Carls Rasel organizovao grupu istrazivaca Biblije,kao i da su pili,pusili,slavili bozic,uskrs,krst,piramidu itd.
Te piramide se nalaze i po mnogim hriscanskim crkvama,pa cak i na americkoj novcanici od jednog $.
Hocemo li ga napadati za masonstvo i sto je slavio bozic i uskrs,sto ima krst na piramidi itd???
Taj covek,nas Carls Rasel ma kakav god da je bio ,rekao je jedno NE,tadasnjim hriscanskim uciteljima,isto kao i mnogi drugi pre njega,Martin Luter idrugi.Hocemo li sve njih da pribijemo na stub srama???
Nadalje ni jedan biblijski prorok ili pak car nije mogao u svemu da bude super.Svi su oni gresili bar u necemu.Znas li nekoga da nije pogresio ni u cemu?
Hocemo li ocrniti naprimer cara Davida ,jer je imao polni odnos sa tudjom zenom,ili neke druge manje bitne gluposti ,kad je Bog zbog toga kaznio citav izraelski narod kugom itd....?
Hocemo li ocrniti Jakova i Jovana sto su se stalno svadjali ko ce sesti Isusu s desne strane ,a ko sa leve,iako ih je vise puta ukoravao zbog toga.Secas li se sta je Isus rekao njihovoj majci povodom toga.Ko je taj ko to odredjuje?
Jehovini svedoci pre svega propovedaju Boga Jehovu ,pa tek posle njega ,Isusa Hrista sina Bozjeg.
Seti se da je Isus svedocio za svoga oca,a ne za sebe,i tako svima nama ostavi primer da sledimo.
A i sto se hijerarhije tic pogledaj 1.Kor 11:3
[SUP]3[/SUP] Ali hoću da znate da je svakome mužu glava Hristos; a muž je glava ženi; a Bog je glava Hristu.
kako se zove Bog koji je poglavar Isusu Hristu?
za poulbustera
Mozda si ti mislio drugacije,ali ja sam tvoje stihove razumeo drugacije,da imas sve knjige i casopise JS iskenirane i spremne za download.
Sta ti znaci sto si im iskenrao korice,kad nemas sve stranice?
Pozivas ljude na blog da vide iskenirane korice???
Da neces mozda da ih prodajes?,hahaha
mrzi me da trazim doticne stihove,zato ti se radije izvinjavam i priznajem da sam pogresio.
Puno pozdrava iz Beograda
Ris
Risko brate ja sve sto stavim to je stampala KS-re,a ne JA!!! to treba da ti bude jasno.
Buster sto stavi takodje nije sam stampao,ti nas na oci pravis budale! ako si sam takav nemoj nas da mesas u to ¨,mi jasno vidimo sta citamo.JS-ci nisu i nikad nece biti Hriscani,jer kao i muslimani ne priznaju Isusa za Boga!!! A sva Biblija o tome govori.
Vasa cilj je ista kao kod muslimana omalovaziti Isusovo bozanstvo,kao i sami jevreji jer Bog jekroz svu istoriju imao probleme s njima,tako da i dan danas ga ne priznase da se javi Bog u telu (Jovan 1:1-14)
Bog je glava svemu! kad ces da shvatis da je to u stvari jedan jedini Bog, koji sebe predstavlja u nekoliko oblika,Mani se te KS-re.Sve dok ti drugi bude punio mozak kako on misli bices u zabludi,mi ti nudimo samo bibliju i nista vise,a oni? Sarene knjizice KS-re.Unapred sve reseno sta i kako treba da kazes u KD-ni.
Pozdrav brate Risko od Gere.