Znas li ti koliko samo vasih dolaze kod nas i koliko vas napustaju svaki dan uopste nemas pojma sve vas je manje svaki dan i ljudi gube poverenja u vas pitaj tvoje pretpostavljene zasto besne na nas i zasto zagovaraju javnost da mrze na nas , bas iz tih razloga sto su ljudi nezadovoljni , i nemaju poverenja u vas tek sada im mi otvaramo oci, kod nas ima pojedinaca i to ne tako cesto i mi ih ne izbacujemo onako kako ti ovde izjavljujes , oni sami odlaze priznajuci svoju gresku i na taj nacin Jehova sam cisti svoj dom, nakon duzeg vremena ako osoba ne pokaze pokajanje i ne vrati se u Skupstini onda se ispisuje da nije JS prema tome sve regularno ne znam sta nije jasno , , na kraju krajeva uvek mogu da se vrate to nije definitvno moze uvek da im se oprosti ako pokazu pokajanje kao sto sam napisao.
Riječi iz Izaije 60:22 ispunile su se u Gruziji: “Od maloga će postati tisuća i od neznatnoga silan narod. Ja, Jehova, ubrzat ću to kad bude vrijeme.” Za manje od 20 godina broj objavitelja Kraljevstva u Gruziji porastao je s manje od 100 na otprilike 16 000. Ti revni propovjednici Božje Riječi svaki tjedan vode gotovo 8 000 biblijskih tečajeva — a to je odličan potencijal za daljnji rast u toj zemlji.
Jaooo pa kako si ti divan covek samo na reci , ti bi za mene dao 5 litara krvi da ostanem na zivotu :bgfdeye: znas to mozes samo ovde da preterujes a u privatnom zivotu si nesto drugo , vec sam istako sta bi ti uradio u jednom od ibrisanih postova, okaci tvoju llubav macki o rep.
Dobro sada me nazivas'' Brate '' i tvrdis da imas najvecu ljubav prema bratu a do juce si tvrdio kako bi ubio za Srpskoga cara i kralja svakoga pa onda racunam i mene (taj post je izbrisan ali ako si posten sam reci), jer to tvoja prikrivena ljubav, izvini ali ja nemam poverenja u takvog brata hvala ti puno na bratstvo :arrow:
U Drugom svjetskom ratu na području bivše Jugoslavije sukobili su se Hrvati i Srbi — dakle, rimokatolici i pravoslavci. I jedni i drugi tvrdili su da slijede Isusa, koji je svoje sljedbenike poučio da ljube bližnje. Ipak, njihov je sukob doveo do ”jednog od najužasnijih pokolja civila u povijesti“, kako se izrazio jedan pisac. Svijet je bio užasnut brojkom od, prema nekim izvorima, preko 500 000 ubijenih muškaraca, žena i djece.
pozdrav BRATE gedon.
Vec smo videli , koliko si velikodusan prema JS, hvala:fool:[/QUOTE]Napisao gedon:
Znas li ti koliko samo vasih dolaze kod nas i koliko vas napustaju svaki dan uopste nemas pojma sve vas je manje svaki dan i ljudi gube poverenja u vas pitaj tvoje pretpostavljene zasto besne na nas i zasto zagovaraju javnost da mrze na nas , bas iz tih razloga sto su ljudi nezadovoljni , i nemaju poverenja u vas tek sada im mi otvaramo oci, kod nas ima pojedinaca i to ne tako cesto i mi ih ne izbacujemo onako kako ti ovde izjavljujes , oni sami odlaze priznajuci svoju gresku i na taj nacin Jehova sam cisti svoj dom, nakon duzeg vremena ako osoba ne pokaze pokajanje i ne vrati se u Skupstini onda se ispisuje da nije JS prema tome sve regularno ne znam sta nije jasno , , na kraju krajeva uvek mogu da se vrate to nije definitvno moze uvek da im se oprosti ako pokazu pokajanje kao sto sam napisao.
Riječi iz Izaije 60:22 ispunile su se u Gruziji: “Od maloga će postati tisuća i od neznatnoga silan narod. Ja, Jehova, ubrzat ću to kad bude vrijeme.” Za manje od 20 godina broj objavitelja Kraljevstva u Gruziji porastao je s manje od 100 na otprilike 16 000. Ti revni propovjednici Božje Riječi svaki tjedan vode gotovo 8 000 biblijskih tečajeva — a to je odličan potencijal za daljnji rast u toj zemlji.
Pise gera:
Kojih to nasih? Ja sam sam u mojoj veri!! religije me neinteresuju jer su sve pod vlasti zloga i izokrenute,niko nesluzi bogu a Novcu.
Ja sam ortodox ona je najstarija Hriscanska religija i najpravilnija.A to sto su je neki tamo bezmozgovi popovi iskvarili to nije razlog da ja nebudem i dalje ortodox,nemoram ja da radim sve sto rade oni.
Ovde u svedskoj su u galavnom katulici,protestanti,i veoma mali broj nasih kako ti kazes,a najveci broj su starci u KD-ni ,JS-ka.U glavnom nepoznavaoci pisma.
Kazes Jehova cisti svoj dom ko ti je to rekao da je to Bozji dom???Kako si ti siguran u to???Ja videh da su to staresine koji ciste a ne Jehova!!!
Dzaba i da se vrati video sam potpuna ignoracija.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jaooo pa kako si ti divan covek samo na reci , ti bi za mene dao 5 litara krvi da ostanem na zivotu znas to mozes samo ovde da preterujes a u privatnom zivotu si nesto drugo , vec sam istako sta bi ti uradio u jednom od ibrisanih postova, okaci tvoju llubav macki o rep.
Kako mozes da znas sta bi ja uradio kad me i ne poznajes,zasto mislis da nebih dao onoliko koliko to transfuzija dozvoljava da bi ti preziveo do bolnice itd.
Sta ti znas o mom privatnom zivotu? Nista ko ti daje pravo da komentarises moj zivot u tom smislu koji si naveo.
Ja ono sto sam rekao ucinicu Bog mi je svedok a ti ako neverujes to je tvoja licna stvar.Budi siguran da necu gledati kako moj bliznji umire na moje oci, a ja da mu nedam malo krvi ako mu je potrebna.
Okani se tih izbrisanih postova diskutuj o bibliji ako imas sta.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pise gedon:
Dobro sada me nazivas'' Brate '' i tvrdis da imas najvecu ljubav prema bratu a do juce si tvrdio kako bi ubio za Srpskoga cara i kralja svakoga pa onda racunam i mene (taj post je izbrisan ali ako si posten sam reci), jer to tvoja prikrivena ljubav, izvini ali ja nemam poverenja u takvog brata
Jesi mi brat rodjen si na planeti zemlji nisi na marsu!!!!
Tvrdim i danas da bih ubio za cara srpskog,po ocu i majci to je moj car car je od Boga i Saul je bio car,david takodje itd, pa su Jahveovi vernici ubijali za svoje carstvo i careve.U ratu bih ubijao jer drugog izbora ne bih imao,jer time stitim svoj narod,porodicu,familiju,prijatelje itd.
Ali bi ranjenom neprijatelju pomogo onoliko koliko je u mojoj moci, jer ni on ni ja nismo neprijatelji, mi smo braca, neprijatelji su nam oni koji sede na vrhu koji i cine ratove zbog svoje vecne gladi da vladaju.
Nista ja ne krijem ja sam uvek posten i govorim ono sto mislim, to nije moj stil da se pretvaram,ako nemas poverenje to je tvoje pravo, pa sta ako si ti JS-ok a ja ortodox oboje smo ljudi i sinovi Boga on nas voli jednako,Isus je nas sve otkupio krvlju svojom i svi smo Ravni pred njim,a to sto mi tu diskutujemo o svemu i svacemu to ce mo da vidimo tamo ko ce biti prav.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pise gedon:
U Drugom svjetskom ratu na području bivše Jugoslavije sukobili su se Hrvati i Srbi — dakle, rimokatolici i pravoslavci. I jedni i drugi tvrdili su da slijede Isusa, koji je svoje sljedbenike poučio da ljube bližnje. Ipak, njihov je sukob doveo do ”jednog od najužasnijih pokolja civila u povijesti“, kako se izrazio jedan pisac. Svijet je bio užasnut brojkom od, prema nekim izvorima, preko 500 000 ubijenih muškaraca, žena i djece.
Pise Gera:
Zapamti ovo sada i necu vise da ti ponavljam Katolici nisu hriscani kao i protestanti,
bar za mene.Srbija se vecno brani od okupatora neznam dali si srbin ako jesi, ti sada samnom nebi pisao na forumu da se nasi preci nisu branili od tih latinskih monstruma.
A ti si prihvatio njihovu obnovljenu veru jer i papa tvrdi da je jedini kanal izmedju Jahvea i ljudi kao i vi JS-ci.
Jesu se ubijali i branili se od zapada kao i od 1999g tako i od
turaka,austrougarske,fasista,natoa,a dalje cemo videti od koga.
Ne mesaj rat i dusu,rat i mirno vreme jer oni nemaju nista zajednicko!!!!
pitao bih te dali bi ti stojao mirno a da znas da ti neprijateljpolako dolazi na vrata da ti pobije porodicu??
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pise gedon:
pozdrav BRATE gedon.[/QUOTE] Vec smo videli , koliko si velikodusan prema JS, hvala.
Ti se prvo raspravi sam sa sobom sta ti zapravo hoces!!
Ako te ne zovem brate nije ti drago,ako te zovem opet ti nije drago!!!
Dogovori se sa sobom BRATE.
Pozdrav brate gedon.