- Učlanjen(a)
- 22.12.2010
- Poruka
- 1.500
Gerice ja tebi zdravo,a ti meni da te vredjam????
Cika Miko
pricali smo vec dosta dugo i ovde i na Bgd cafeu,a valjda cemo pricati i jos dugo.
Sto se tice statistickog izvestaja JS,tu nema nikakve filozofije,to je sve statistika.
Vidi se ko kako i koliko radi,po zemljama.
Taj izvestaj nije uvek najbolji,niti najtacniji,ali je veoma blizak realnosti.
Zasto je taj izvestaj prebacen u godisnjak i slicna pitanja,time se bave ljudi koji su za to zaduzeni.,bas kao i svuda u svetu.
U svakom slucaju nije sakriven od onih koji ga zele videti.
Sto se tice komunikacije sa javnoscu najvise se koristi licni kontakt ,mada postoji i kontakt dopisivanjem,telefoniranjem,internetom,i svaki moguci kontakt.
Kako drugi komentarisu komentare drugih,tu nemam previse reci.
Cinjenica je da i sam poneki put "prolupam"(nekim neumesnim pisanjem),pa kako ja onda da kritikujem ili opominjem drugoga.
Tu je Jure da opominje i brise komentare koji vredjaju drugu osobu.
Nadam se da si me razumeo.
Pozdrav
Cika Miko
pricali smo vec dosta dugo i ovde i na Bgd cafeu,a valjda cemo pricati i jos dugo.
Sto se tice statistickog izvestaja JS,tu nema nikakve filozofije,to je sve statistika.
Vidi se ko kako i koliko radi,po zemljama.
Taj izvestaj nije uvek najbolji,niti najtacniji,ali je veoma blizak realnosti.
Zasto je taj izvestaj prebacen u godisnjak i slicna pitanja,time se bave ljudi koji su za to zaduzeni.,bas kao i svuda u svetu.
U svakom slucaju nije sakriven od onih koji ga zele videti.
Sto se tice komunikacije sa javnoscu najvise se koristi licni kontakt ,mada postoji i kontakt dopisivanjem,telefoniranjem,internetom,i svaki moguci kontakt.
Kako drugi komentarisu komentare drugih,tu nemam previse reci.
Cinjenica je da i sam poneki put "prolupam"(nekim neumesnim pisanjem),pa kako ja onda da kritikujem ili opominjem drugoga.
Tu je Jure da opominje i brise komentare koji vredjaju drugu osobu.
Nadam se da si me razumeo.
Pozdrav