Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
gera, ne uplići politiku u rasparave o religiji! Ovo je tema o Jehovinim svjedocima a ne o monarhiji, Čiči i komunistima.
Okej sefe kakao kazes nece se ponoviti.
Izvinjavam se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
gera, ne uplići politiku u rasparave o religiji! Ovo je tema o Jehovinim svjedocima a ne o monarhiji, Čiči i komunistima.
Pošto si i ti PRAVOSLAVKA, koliko onda po tvom mišljenju ima Bogova...???
Dobro hocu da ti postavim jedno pitanje ako je Isus svemoguc Bog zasto nije odgovorio o vremenu svrsetka stvari kada ce se to desiti, vec je odgovorio da o tom vremenu i casu niko ne zna nego sam otac njegov Bog(Jehova) ako je Bog ,trebao je znati????ali ja sam" GERA" nezaboravi to!!!!
Samnom nema sale prijatelju za svoje pitanje moras da mi postavis i obrazlozenje tj zasto si postavio to pitanje, ako mislis da je Bog jedan dokazi argumentima ja licno mislim da je jedan samo se pokazuje u tri oblika i nemoj da mi tu filkozofiras kako sam rekao da ih je troje.
Ovo je moj Bog 1x1x1=1 a ne kako to vi govorite 1+1+1=3
Dobro hocu da ti postavim jedno pitanje ako je Isus svemoguc Bog zasto nije odgovorio o vremenu svrsetka stvari kada ce se to desiti, vec je odgovorio da o tom vremenu i casu niko ne zna nego sam otac njegov Bog(Jehova) ako je Bog ,trebao je znati????
Matej 24:36.A o tom danu i času nitko ne zna, ni anđeli nebeski ni Sin, nego samo Otac
Ma nemas ti pojma covece nisi ni odgovorio na moje pitanje jer ne znas samo si izvuko brdo kopije jer ne znas drugo nista , i ne znam jesi li ti pismen uopste ili ti neko drugi cita Bibliju, kako mozes tvrditi da nisu imali poznavanje u sate :angfdl: jesi li ti normalan uopste da te malo upoznam sa Biblijom kada vec ne znas. Sat. Podjela dana na 24 sata vuče porijeklo iz Egipta. Korijeni današnje podjele sata na 60 minuta nalaze se u matematici starog Babilona, gdje se koristio seksagezimalni sustav (sustav koji se temeljio na broju 60). U izvornom tekstu hebrejskih knjiga Biblije ne spominju se sati. Doba dana naznačuje se izrazima kao što su “jutro”, “podne” i “predvečerje” (1. Mojs. 24:11; 43:16; 5. Mojs. 28:29; 1. Kralj. 18:26). Noć se dijelila na tri razdoblja. Ona se nazivaju “noćnim stražama” (Psal. 63:6). U Bibliji se konkretno spominju dvije takve straže: “srednja noćna straža” (Suci 7:19) i “jutarnja straža” (2. Mojs. 14:24; 1. Sam. 11:11).Evo kako je Gospod isus znao o danu i vremenu na to se mislilo u to vreme jer (Sat,rucni sat,budilnik itd) nije postojao!!!!
Ma nemas ti pojma covece nisi ni odgovorio na moje pitanje jer ne znas samo si izvuko brdo kopije jer ne znas drugo nista , i ne znam jesi li ti pismen uopste ili ti neko drugi cita Bibliju, kako mozes tvrditi da nisu imali poznavanje u sate :angfdl: jesi li ti normalan uopste da te malo upoznam sa Biblijom kada vec ne znas. Sat. Podjela dana na 24 sata vuče porijeklo iz Egipta. Korijeni današnje podjele sata na 60 minuta nalaze se u matematici starog Babilona, gdje se koristio seksagezimalni sustav (sustav koji se temeljio na broju 60). U izvornom tekstu hebrejskih knjiga Biblije ne spominju se sati. Doba dana naznačuje se izrazima kao što su “jutro”, “podne” i “predvečerje” (1. Mojs. 24:11; 43:16; 5. Mojs. 28:29; 1. Kralj. 18:26). Noć se dijelila na tri razdoblja. Ona se nazivaju “noćnim stražama” (Psal. 63:6). U Bibliji se konkretno spominju dvije takve straže: “srednja noćna straža” (Suci 7:19) i “jutarnja straža” (2. Mojs. 14:24; 1. Sam. 11:11).
10 No u grčkim knjigama Biblije sati se spominju na dosta mjesta (Mat. 20:2-6; Ivan 11:9). Sati su se brojali od izlaska sunca (odnosno otprilike od 6 sati). Biblija spominje “treći sat”, što je prema našem računanju vremena oko 9 sati ujutro. Također kaže da je onoga dana kad je Isus bio pribijen na stup tama pala na Jeruzalem “oko šestog sata”, što znači oko podneva. Prema biblijskom izvještaju, Isus je na mučeničkom stupu izdahnuo “oko devetog sata”, odnosno oko 15 sati po današnjem računanju (Mar. 15:25; Luka 23:44; Mat. 27:45, 46).
Ivan 11:9.Isus je odgovorio: “Zar danje svjetlo ne traje dvanaest sati? Ako tko hoda po danu, ne spotiče se, jer vidi svjetlo ovoga svijeta. Mat.20:2-6.Kad se dogovorio s radnicima za denar na dan, poslao ih je u svoj vinograd. 3 Kad je opet izašao oko trećeg sata, vidio je druge kako stoje besposleni na trgu, 4 te im je rekao: ‘Idite i vi u vinograd, pa ću vam dati koliko bude pravo!’ 5 I otišli su. Opet je izašao oko šestog i devetog sata i učinio isto tako. 6 Na kraju je izašao oko jedanaestog sata i našao druge kako stoje, pa im je rekao: ‘Zašto stojite ovdje cijeli dan besposleni?’
Zagrej stolicu malo pa nauci.
Ma nemas ti pojma covece nisi ni odgovorio na moje pitanje jer ne znas samo si izvuko brdo kopije jer ne znas drugo nista , i ne znam jesi li ti pismen uopste ili ti neko drugi cita Bibliju, kako mozes tvrditi da nisu imali poznavanje u sate :angfdl: jesi li ti normalan uopste da te malo upoznam sa Biblijom kada vec ne znas. Sat. Podjela dana na 24 sata vuče porijeklo iz Egipta. Korijeni današnje podjele sata na 60 minuta nalaze se u matematici starog Babilona, gdje se koristio seksagezimalni sustav (sustav koji se temeljio na broju 60). U izvornom tekstu hebrejskih knjiga Biblije ne spominju se sati. Doba dana naznačuje se izrazima kao što su “jutro”, “podne” i “predvečerje” (1. Mojs. 24:11; 43:16; 5. Mojs. 28:29; 1. Kralj. 18:26). Noć se dijelila na tri razdoblja. Ona se nazivaju “noćnim stražama” (Psal. 63:6). U Bibliji se konkretno spominju dvije takve straže: “srednja noćna straža” (Suci 7:19) i “jutarnja straža” (2. Mojs. 14:24; 1. Sam. 11:11).
TAKO JE! RASL JE TO SVE OTKRIO U PRIRAMIDAMA, A TI MISLIS DA JE UZEO IZ BIBLIJE.
A STA ZNACI ONO "I BI VECE I BI JUDRO DAN PRVI"?
OBJASNI NAM STA ZNACI U 2. Mojsijevoj 20,11.
RECI NAM ODAKLE POTICE SEDMICA?
ODAKLE POTICE DAN SUBOTNI?
PA ONDA NEMOJ DRUGAGA PONIZAVATI DA NE POZNAJE BIBLIJU, A TI MISLIS DA JE POZNAJES.
tebi je vec odgovoreno vise puta tako da sa tobom ne treba traciti vise vreme , a isto tako i sa drugima koji se sve isti vrte u krug i ista pitanja ne mogu odgovoriti, prvo pogledaj sta drugi pisu pa onda brani koga hoces ne zanima me , prvo je pisao da nisu imali sate -citiram njegove reci Evo kako je Gospod isus znao o danu i vremenu na to se mislilo u to vreme jer (Sat,rucni sat,budilnik itd) nije postojao!!!! vec je jednom napisao sat, rucni sat, i td, sto znaci mislio je na nepoznavanja sate , a ne na rucni sat i sat kakav je mislio , ali kada je uvideo svoju gresku onda se ispravljao ,kao ja sam se samo salio ,ako nema poznavanje Biblije dovoljno onda nemoj da ucestvuje , a ja znam onoliko koliko znam za sebe .Za tebe mogu jedino da kazem da ti veoma doslovno shvacas Bibliju i to ti je velika greska i nikada tako neces razumeti.Ma nemas ti pojma covece nisi ni odgovorio na moje pitanje jer ne znas samo si izvuko brdo kopije jer ne znas drugo nista , i ne znam jesi li ti pismen uopste ili ti neko drugi cita Bibliju, kako mozes tvrditi da nisu imali poznavanje u sate :angfdl: jesi li ti normalan uopste da te malo upoznam sa Biblijom kada vec ne znas. Sat. Podjela dana na 24 sata vuče porijeklo iz Egipta. Korijeni današnje podjele sata na 60 minuta nalaze se u matematici starog Babilona, gdje se koristio seksagezimalni sustav (sustav koji se temeljio na broju 60). U izvornom tekstu hebrejskih knjiga Biblije ne spominju se sati. Doba dana naznačuje se izrazima kao što su “jutro”, “podne” i “predvečerje” (1. Mojs. 24:11; 43:16; 5. Mojs. 28:29; 1. Kralj. 18:26). Noć se dijelila na tri razdoblja. Ona se nazivaju “noćnim stražama” (Psal. 63:6). U Bibliji se konkretno spominju dvije takve straže: “srednja noćna straža” (Suci 7:19) i “jutarnja straža” (2. Mojs. 14:24; 1. Sam. 11:11).
TAKO JE! RASL JE TO SVE OTKRIO U PRIRAMIDAMA, A TI MISLIS DA JE UZEO IZ BIBLIJE.
A STA ZNACI ONO "I BI VECE I BI JUDRO DAN PRVI"?
OBJASNI NAM STA ZNACI U 2. Mojsijevoj 20,11.
RECI NAM ODAKLE POTICE SEDMICA?
ODAKLE POTICE DAN SUBOTNI?
PA ONDA NEMOJ DRUGAGA PONIZAVATI DA NE POZNAJE BIBLIJU, A TI MISLIS DA JE POZNAJES.