Član
- Učlanjen(a)
- 13.11.2010
- Poruka
- 317
....posto nas kako ti kazes prostim primerima demantuje evo ti nam kazi je li Bog radja?
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa kako ne znate odgovor? Odgovor je tako jednostavan, Isus je sam sebi otac, on je sam sebe stvorio-rodio, sam sebe poslao na zemlju, sam sebii se molio, sam sa sobom pričao, sam sebe uskrnuo! Eto brate, lako da lakše ne može biti, ili nije tako, aaaaaa šta kažete mudraci? Ili je možda logičnije da je Isusov otac Jehova, Svemogući i Jedini i Istiniti živi Bog koji je stvorio (rodio) Isusa, poslao ga na zemlju, slušao njegove molitve i uskrsnuo ga!? Evo postoje dve mogućnosti, koja je logičnija?
Aj uzdravlje junaci!
za nikeprodaju
Pitas me kako je Bog rodio Isusa???,a pri tome aludiras na pitanje kako se prave deca...?
Da li se sva Bozja deca prave iskljucivo sexom????
Kako je Bog stvorio Adama i Evu???
Ako je stvorio Adama i Evu bez sexa,od zemlje,
isto tako je i svog prvorodjenog i JEDINORODJENOG sina Isusa,tada poznatog kao MIhailo,
stvorio ga je bez sexa,samo od drugog gradivnog materijala koji nije zemlja.
Postoje tela zemaljska,i tela nebeska...
I ne odgovori mi na pitanje
Kojem Bogu je otisao Isus ,prema Jovanu20:17
17 Reče joj Isus: Ne dohvataj se do mene, jer se još ne vratih k Ocu svom; nego idi k braći mojoj, i kaži im: Vraćam se k Ocu svom i Ocu vašem, i Bogu svom i Bogu vašem. Kako se zove Isusov Bog???
znas sta kokosko
Tebi treba ne da zavrsis teoloski fakultet vec da doktoriras,i opet ce ti biti dzaba.
Tebi i tvojima je Veoma je tesko razumeti da se sin pravi,STVARA...
Drugima je Veoma je tesko razumeti kako sin stvara Oca,a ne otac sina.
Pitaj malu decu,pa ce ti ona kazati ko koga stvara.
Sin Oca ,ili Otac stvara sina.
Počeo sam da čitam knjigu Jehovinih svedoka koja je namenjena maloj deci.
"Moja knjiga biblijskih priča"
Već na prvim stranama se vidi da od početka i deca uče ono što ne stoji u Bibliji.
Evo jednog primera,a koliko vidim biće ih još puno.
Jehovini svedoci: Deca Jehovinih svedoka
Razmisli malo Rise o svemu.
O tome kako se obraćaš svojim sagovornicima.
O tome šta i koga ti ovde zastupaš.
O tome što sam postavio o podučavanju dece na blogu.
Razmisli pa probaj da odgovoriš bez vređanja i omalovažavanja.