Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sto se tice teksta Jovan 16:27.DK
Jer sam Otac ima ljubav k vama kao što vi imaste ljubav k meni, i verovaste da ja od Boga iziđoh
Zasto su JS dodali kao Bozji zastupnik???
Jednostavno da bi se lakse razumelo!!!.Ali meni je svejedno dobar i DK prevod.
Kad kaze : Ja od Boga izadjoh,misli se da je izasao iz njegove kuce na nebu,a ne bukvalno kao sto mnogi trojicari misle iz "Bozjeg nebeskog tela".
Nadalje Dragi moji trojicari "trinitarijanci"niste odgovorili na moje pitanje.
1.Zasto ste izbacili ime Jehova iz Biblije?
2.Hocete li izbaciti i ime Isus iz Biblije?
Dodato posle 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Evo mali i nekih slika Bozjeg imena Jehova u obliku jevrejskog tetragramatona iz Irana Hamandab oko 1100g.p.n.e,a posle toga iz Tunisa ,Slovenije i Hrvatske.
Pogledajte prilog 16755Pogledajte prilog 16756Pogledajte prilog 16757Pogledajte prilog 16758Pogledajte prilog 16759
Jednostavno da bi se lakse razumelo!!!.
Sto se tice teksta Jovan 16:27.DK
Jer sam Otac ima ljubav k vama kao što vi imaste ljubav k meni, i verovaste da ja od Boga iziđoh
Jednostavno da bi se lakse razumelo!!!.Ali meni je svejedno dobar i DK prevod.
Kad kaze : Ja od Boga izadjoh,misli se da je izasao iz njegove kuce na nebu,a ne bukvalno kao sto mnogi trojicari misle iz "Bozjeg nebeskog tela".
Nadalje Dragi moji trojicari "trinitarijanci"niste odgovorili na moje pitanje.
1.Zasto ste izbacili ime Jehova iz Biblije?
2.Hocete li izbaciti i ime Isus iz Biblije?
Dodato posle 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Evo mali i nekih slika Bozjeg imena Jehova u obliku jevrejskog tetragramatona iz Irana Hamandab oko 1100g.p.n.e,a posle toga iz Tunisa ,Slovenije i Hrvatske.
Pogledajte prilog 16755Pogledajte prilog 16756Pogledajte prilog 16757Pogledajte prilog 16758Pogledajte prilog 16759
za poulbustera
Dragi moj Poulbuster
Jedino pametno sto si napisao je to sto si primetio da se Bozje ime Jehova,ili JHVH pojavljuje u MNOGIM crkvama.
Bio bi ti zahvalan,ako bi prilozio slicnu fotku sa Jehovinim imenom na nekoj pravoslavnoj crkvi,ili popovskoj garderobi.
Kod nas u srbiji ima jedna poslovica kad nekom smeta dlaka.Pocinje sa Rdjavom itd....i dlaka smeta.
Ta dlaka koja tebi smeta u doticnom stihu je Bozji zastupnik.
Nije li se takodje Isus Hrist oznacio i kao POSREDNIK izmedju Boga i ljudi?1.Timoteju 2:5
Jer jedan je Bog, jedan je i posrednik između Boga i ljudi, čovjek - Krist Isus,
I sta ti tu fali?Bozji zastupnik,ili posrednik to ti je jedno te isto?,zar ne?
Zasto slikate Isusa sa dugom kosom kao hipika kad je to sramota za muskarca prema 1.Korincanima 11:14
" Ili ne uči li vas i sama priroda da je mužu sramota ako gaji dugačku kosu;"
A sta reci sto ste sotonski naneli uvredu Bozjem imenu izbacivsi ga iz Biblije.
5.Mojsijeva 4:2
Ništa ne dodajte k reči koju vam ja zapovedam, niti oduzmite od nje, da biste sačuvali zapovesti Gospoda Boga svog koje vam ja zapovedam.
Izbacili ste jehova,a ubacili Gospod.!!!
Kad ste vec izbacili Jehovu,hocete li izbaciti i Isusa iz Biblije???
Sta cete staviti umesto imena Isus?
Ovako je Jehovin narod odgovorio na neosnovano oduzimanje verske slobode u Rusiji:
Nastavak sledi!