Meni je dovoljno da dobro razmislim!!!Kad je u pitanju Sv Duh:sve ce vam se oprostiti, ali hula na
(sv Duha nikasd nece)za mene je to recimo zakon i tacka.Ti mozes huliti na Boga ,Na Sina,ali na svetog duha ne
!!!! Znaci, ima tu nesto, sto vi JS, ne razumete.
Dodato posle 9 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Dragi moj gerice
Sto se tice Jovan1:1 nemoj da se ponavljamo .Zanemario si odredjeni clan koji se koristi da napravi razliku izmedju Boga Oca i sina Bozjeg.
nadalje nemoj da bezis od mojih pitanja nego mi odgovori,da nije mozda Bog u ljudima?Kako to Bog govori iz ljudi?
Matej 10:20 stih kaze "jer necete vi govoriti, nego Duh oca vasega govorice iz vas".
Ti hoces da ti ponovim, isto sto je rekao Isus farisejima!!!Srusite ovaj hram i ja cu ga sazidati za 3 dana!!!Isus je u nama, samo zavisi ko ga pusta da on vlada nama,a ko ne.On kaza ja sam, u sve dane s vama do okoncanja sveta.
Normalno, oni ga nisu razumeli, kao ni vi sada, sta je on imao u vidu.
Dodato posle 9 minuta:
Molim te objasni kako ti objasnjavas , Duh oca I Otac, vi JS, ne priznajete da neko ima Duh!!!Kao sto je poznato, ako neko ima Duh, onda mora imati i telo?Zato je Bog uzeo telo pokazao se ,proslavio ,uzneo se u duhu.A vi JS,ste bukvalni materijalisti.
Ja, upravo spremam daljne dokaze o Svetom Duhu da je Bog,a od tebe i ostalih JS, ocekujem odgovor :ko je alfa i omega??????
E moj risko, kao sto mi nemozemo dokazati trojstvo vama JS, isto tako ga vi nemozete pobiti!!!!
Dodato posle 2 minuta:
Evo na primer vi govorite da dusa umire!!! a evo sto kaze Isus matvej10:28 I ne bojte se onih koji ubijaju telo, a dušu ne mogu ubiti; nego se bojte Onog koji može i dušu i telo pogubiti u paklu.
Dodato posle 21 minuta:
A taj koji moze pogubiti i dusu i telo, je nas Gospod isus Hrist, on je nas otkupio, on je spasitelj, i on moze s nama raditi sta hoce, jer on je sudija nad nama, to je to, sto Vi JS, ne razumete.
On je alfa i omega ,pocetak i svrsetak!!!
Dodato posle 11 minuta:
Dragi moj gerice
Sto se tice Jovan1:1 nemoj da se ponavljamo .Zanemario si odredjeni clan koji se koristi da napravi razliku izmedju Boga Oca i sina Bozjeg.
nadalje nemoj da bezis od mojih pitanja nego mi odgovori,da nije mozda Bog u ljudima?Kako to Bog govori iz ljudi?
Matej 10:20 stih kaze "jer necete vi govoriti, nego Duh oca vasega govorice iz vas".
Dragi moj risko
(STA JE SA ALFA I OMEGA)????