Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
Risko ne spamuj neko daj odgovore iz poznavanja grckog,kao prvo.Kao drugo isto jos cekam da nam ti kao mnogobozac kazes kome od 2 Boga se molite?Svemocnom ili Silnom?

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Naravno ,samo Bogu Ocu ,kojem se cak i sam sin moli
Jovan 20:17
17 Reče joj Isus: Ne dohvataj se do mene, jer se još ne vratih k Ocu svom; nego idi k braći mojoj, i kaži im: Vraćam se k Ocu svom i Ocu vašem, i Bogu svom i Bogu vašem.
I sta kazes kom se Bogu ,vracao Isus???

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
Drago mi je sto potrvdjujes da imate 2 Boga,nego cekamo to ligvisticko pozvanje koje je kod tebe impozantno vredno divljenj (dece u obdanistu) da nam pokazes kako se pise prvo slovo grckog alfabeta i kako se cita pa da idemo dalje tj.da vratimo sva pitanja od kojih si pobegao i ti tvoj pajtos Peko.Sad ajde pici blago cici,pa knjigu-recnik u sake

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Otkrivenje 1:8
Ἐγώ εἰμι τὸ Ἄλφα καὶ τὸ Ὦ, λέγει κύριος θεός, ὢν καὶ ἦν καὶ ἐρχόμενος, παντοκράτωρ.
Ne znam sta te cudi ?u ovom prepisu pise Alfa,ne pise slovo A,kao sto pise u nekom drugom prepisu,i ovde pise samo slovo,ali ne pise OMEGA,pa nikome nista.Ne znam sta si to umislila,ALI TI ne odgovori na moje pitanje!!!I ne odgovori mi na pitanje

17 Reče joj Isus: Ne dohvataj se do mene, jer se još ne vratih k Ocu svom; nego idi k braći mojoj, i kaži im: Vraćam se k Ocu svom i Ocu vašem, i Bogu svom i Bogu vašem.

I sta kazes kom se Bogu ,vracao Isus???
Kako se zove taj isusov Bog?

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
Mene nista ne cudi,pogotovu ne tvoje neznanje,jer teoloski ste neobrazovanio jer nemate institucije gde bi ste se obrazovali.Zato nije nicudo sto na prosto pitanje kako se pise prvo slovo grckog aflabeta i kako se cita,za tebe je metanli napor i gimanastika.
Dalje ja jos nisam video NIJEDAN dokaz o Hristu PRE utevoljenja koji dokazuje da je Isus stvorenje a ne Stvoritelj

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
znas sta kokosko
Tebi treba ne da zavrsis teoloski fakultet vec da doktoriras,i opet ce ti biti dzaba.
Tebi i tvojima je Veoma je tesko razumeti da se sin pravi,STVARA...
Drugima je Veoma je tesko razumeti kako sin stvara Oca,a ne otac sina.
Pitaj malu decu,pa ce ti ona kazati ko koga stvara.
Sin Oca ,ili Otac stvara sina.

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
znas sta,nemas ti blage veze sa zivitom vrati se sebi ako nemas kome.Dakle, neznanje nije argumet sto je u tvom slucaju jako izrazeno.Ne posezi za glupostima-neznanjem,bolje je da pobegnes koa sto radis na neko vreme umesto da pokazujes svoj vulgarizam jednog klaiscnog neobracenog neopagananina

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Molim, pišite o temi a ne etiketirajte uvredljivim ličnim osobinama![/WARNING]

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
znas sta kokosko
Tebi treba ne da zavrsis teoloski fakultet vec da doktoriras,i opet ce ti biti dzaba.
Tebi i tvojima je Veoma je tesko razumeti da se sin pravi,STVARA...
Drugima je Veoma je tesko razumeti kako sin stvara Oca,a ne otac sina.
Pitaj malu decu,pa ce ti ona kazati ko koga stvara.
Sin Oca ,ili Otac stvara sina.

E moj risko i ti si mi neki JS, kad god te istina vredja,i neznas odgovor, ponasas se vulgarno.

Pokazujes pravo lice JS,i kako ovde na forumu da svrbujes nekog forumasa,kad se ponasas kao sam sotona,Vredjas,govoris vulgarne stvari,itd a JS uce, da se prema svakome treba ponasati pristojno,s ljubavlju. Trebujes odgovore na svoja pitanja,a sam nedajes na nasa.

Postavis tu jedan stih i hoces odgovor, a ja ti postavim trideset i to s kontekstom, i ti prosto nemas nikakvog odgovora.

Nego sve izvrces kao i vasu bibliju "NOVI SVET" pa to nema nikakvog smisla.

Covek koji vredja,vredja zato sto nemoze da objasni svoju slabost tj neznanje,jer ga to razdrazuje pri pomisli da nije u pravu i da neko bolje nesto zna od njega,a to se zove "GORDOST"a biblija, uci poniznosti isto kao i nas Gospod sto uci, koji se i sam ponizio do smrti iako je Stvoritelj.

Za jurivaka

Zamolio bih te da u buduce, ne tolerises ovakva vredjanja bilo s cije strane.

I hvala za opomenu koju si vec dao, ali risko, je prvi uvredio niki, a niki je samo odgovorio na vredjanje.

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Kako vas RIS lepo i strpljivo poučava i demantuje jednostavnim i razumljivim poređenjima, na veliku žalost ponos, bes i mržnja (sve su to plodovi tela) vam ne dozvoljava da prihvatite i uočite istinu!

sorrysorrysorry

Natrag