Član
- Učlanjen(a)
- 13.11.2010
- Poruka
- 317
Ma nema problema,ja sam sa njima "stari drug",svuda se druzimo,a u vecini slucajeva kao i ovde dodju u mat poziciju i onda bez misevi u rupu dok prodje opasnost pa cemo opet,ali imamo mi misomoror za njih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma nema problema,ja sam sa njima "stari drug",svuda se druzimo,a u vecini slucajeva kao i ovde dodju u mat poziciju i onda bez misevi u rupu dok prodje opasnost pa cemo opet,ali imamo mi misomoror za njih
JS,evo vam pa razmisljajte, i dajte argument, protiv nase vere.
Verujem u jednog Boga Oca, Svedržitelja,
Tvorca neba i zemlje i svega vodljivog i nevidljivog
I u jednog Gospoda Isusa Hrista, Sina Božijeg, Jedinorodnoga, od Oca rodjenog pre svih vekova;
Svetlost od Svetlosti, Boga Istinitog od Boga Istinitog.
rodjenog, ne stvorenog, jednodušnoga sa Ocem, kroz Koga je sve postalo;
Koji je radi nas ljudi i radi našeg spasenja sišao sa nebesa i ovaplotio se od Duha Svetoga i Marije Deve i postao čovek,
Koji je razapet za nas u vreme Pontija Pilata i stradao i pogreben:
I Koji Vaskrse u treći dan po Pismu;
i Koji se uzneo u nebesa i sedi sa desne strane Oca;
I koji će opet doći i sa slavom da sudi živima i mrtvima
I Njegovom Carstvu neće biti kraja.
I u Duha Cvetoga, Gospoda, Živototvornoga, koji od Oca ishodi, Koji se zajedno sa Ocem i sinom obožava i slavi, koji je govorio kroz Proroke.
U jednu svetu, sabornu i apostolsku Crkvu.
Ispovedam jedno krštenje za otpuštanje grehova.
Čekam vaskrsenje mrtvih.
I život budućeg veka.
Amin.
Peko nemoj da se brukas ponovo,ajde procitaj malo bolje na koji period se odnose Isusove reci.Ucenici ga pitaju o kraju vremena a Isus gledajuci Jerusalim nad kojim je plako govori i razorenju Jerusalima koje ce se desiti 70 godine.zato i govori koji su u Judeji neka beze.Da se ne odnosi slucajno na vas,zivota ti?Ajde sad opet pobegni kAo i neKoliko puta do sada,pa kad prodje bruka javi se sa novim biserima.vazi?
Raspravljate a nemate osnovno biblijsko znanje. Zar treba objašnjavati da se to odnsi na Jerusalim kad je bio opkoljen i razoren 70 god. ali se odnosi i na vreme kraja o kom su govorili svi biblijski proroci. Evo samo jedan primer. Jeli se tada propovedalo Hristovo jevanđelje po celom svetu ? Nije, to se dešava tek u našem vremenu. Onda se ne odnosi samo na 70. godinu.
Peko nemoj se gubis ko prase u kukuruz,molim te samo ti nemoj da mi govoris o osnovnom biblijskom znanju.Naime deo koji si naveo expilicitno govori o tome o razorenju i zato govori ko je u Judeji da bezi i sad nemoj da se foliras i da pametujes sta pise u nastavku.Imas masu pitanja na koja nisi odgovrio neko si pobegao po pokisli mis,pa bi blio odbro da prvo na njih odgovoris,pa da onda pametujes a ni to ti bas ne ide sjajno.Raspravljate a nemate osnovno biblijsko znanje. Zar treba objašnjavati da se to odnsi na Jerusalim kad je bio opkoljen i razoren 70 god. ali se odnosi i na vreme kraja o kom su govorili svi biblijski proroci. Evo samo jedan primer. Jeli se tada propovedalo Hristovo jevanđelje po celom svetu ? Nije, to se dešava tek u našem vremenu. Onda se ne odnosi samo na 70. godinu.
Peko nemoj se gubis ko prase u kukuruz,molim te samo ti nemoj da mi govoris o osnovnom biblijskom znanju.Naime deo koji si naveo expilicitno govori o tome o razorenju i zato govori ko je u Judeji da bezi i sad nemoj da se foliras i da pametujes sta pise u nastavku.Imas masu pitanja na koja nisi odgovrio neko si pobegao po pokisli mis,pa bi blio odbro da prvo na njih odgovoris,pa da onda pametujes a ni to ti bas ne ide sjajno.
Nego i tebi savet ko i Risku,idi kod nekih protestanata,ili adventista da ti daju kurs iz osnovnig biblijskih istina,jer ionako u Giljard ne mozes da odes pa da"naucis" nesto za 3 meseca.Sto se tice propovedanja jevadjelja to ti i tvoja bratija ne cinite sigurno,jer nalog u Mateju je jasan potuno a vi ga ne ispunjavate,a i kako bi ste ispunjavali Hristov nalog kada vas je osnovao mason 33 reda i sto je jos tragicnije to je ostao do kraja zivota pa cak i na samrti dao uputstvo kako da bude uvijen u beli carsav po masonskom ritualu itd.itd.itd...
Peko nemoj se gubis ko prase u kukuruz,molim te samo ti nemoj da mi govoris o osnovnom biblijskom znanju.Naime deo koji si naveo expilicitno govori o tome o razorenju i zato govori ko je u Judeji da bezi i sad nemoj da se foliras i da pametujes sta pise u nastavku.Imas masu pitanja na koja nisi odgovrio neko si pobegao po pokisli mis,pa bi blio odbro da prvo na njih odgovoris,pa da onda pametujes a ni to ti bas ne ide sjajno.
Nego i tebi savet ko i Risku,idi kod nekih protestanata,ili adventista da ti daju kurs iz osnovnig biblijskih istina,jer ionako u Giljard ne mozes da odes pa da"naucis" nesto za 3 meseca.Sto se tice propovedanja jevadjelja to ti i tvoja bratija ne cinite sigurno,jer nalog u Mateju je jasan potuno a vi ga ne ispunjavate,a i kako bi ste ispunjavali Hristov nalog kada vas je osnovao mason 33 reda i sto je jos tragicnije to je ostao do kraja zivota pa cak i na samrti dao uputstvo kako da bude uvijen u beli carsav po masonskom ritualu itd.itd.itd...